***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
tudorcatalin spune:
am revenit, am reusit sa mai pun niste poze noi cu tudor.cred ca am scis bine adresa.
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chiquitita spune:
Salutare !
Pepsi, imi pare rau de Dominic, sper sa se vindece repede. Uite un de la mine si Livia! Ea e mai bine, nu mai are febra deloc, nu ii mai dau nimic (Florentina
)decat ser fizilogis si putin vibrocil desi nu e foare mucioasa. Acu', alta dandana: avem doua bubite mici pe fata si una mai mare la..pasarica...Ieri i-am adt banana, dar si mai avut un mic contact cu banana si mai demult si nu a avut nimic. Acu cand am citit la Andrada de frica e alta bolicica ma cam stresez. Bine, Livia are mai mereu bubite pe afta, dar eu stiu. Am mai afcut prostia de a o sterge cu servetele umde pe fata ca se umpluse de mancare si cand a mai facut asa a facut bubite...nu stiu ce sa cred
Mihamora super pozele cu Domi care e un adevarat flacau!
Tudor catalin , ce frumos stai pe burtica!
Didi, have fun la schi!
Noi tot nu mancam, acu' zilele astea am lasat-o in pace ca ear bolnava. Mancam lapte si cereale momentan si ceai. Asta e toata diversificarea noastra. In week-endul trecut a reusit maica-mea sa ii dea cu lingurita si a baut si din canita dar a venit la noi si s-a stricat iar!
A, era sa uit: ni se vede un dintiosr acre a spart in sfarsit, nu mult dar SE VEDE!
eletka, ce mai faci?
Mami de Livia (08.06.2007)
mihamora spune:
Frumosi baieti ai Liviana, frumoase poze.
Ali24 - multa sanatate lui Rafi.
Multumim Ninutza
Saru'mana Pepsi. Pupam pe Dominic sa ii treaca repede
Vali - felicitari pentru 'mama'
IOana13 - felicitari pentru micutul vorbaret
Tudorcatalin - in ziua cu galbenus nu se da si carne.Ce ochi frumosi are.
Chiqui - multumim. Ma bucur ca Livia e bine.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
carstea spune:
Fetele eu am din ce in ce mai putin lapte.Nu imi pare rau ca l-am alaptata destul zic eu.Sper sa ramana ceva pt masa de dimineata care variaza uneori la 4, 5 ,6 .In curand o sa va intreb cum faceti sa le pregatiti laptele la ore din astea matinale.Ma gandeam sa pun praful in sticluta si apa(merge plata?)masurata in alt borcanel si sa le amestec repede la nevoie.(de fapt tot pe aici am citit)
In alta ordine de idei de fapt cred ca sunt legate sunt la regim deocamdata de obisnuinta (dar am dat deja un kg jos)iar de luni incep in forta.M-am hotarat la scarsdale ca e pe zile si e mai organizat ca asa de capul meu....
Pepsi pup baiatul vatamat
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
lbelciug spune:
andrada, ella, addinel, mihamira multumim pt complimente si pt ca ne-ati vizionat.
Eu din pacate nu prea mai pot admira capsuneii din poze caci la servici am monitorul expus si nu ma pot desfasura in voie.
pepsi, imi pare tare rau ca si-a spart Dominic capul. Refacere grabnnica! Doamne ce de pozne mai fac astia micii.
carstea, sigur ca e si din cauza dietei. acelasi lucru l-am observat si la mine, dar nu-mi pare rau caci l-am alaptat destul pana acum. azi noapte i-am dat lui B pe la ora 2 un bibe de 4 masuri si l-a ras, apoi a dormit mai departe. Cred ca de foame devenise el asa agitat noaptea. Mai rau e ca s-a invatat cu mine in pat si daca il apuca foiala exista riscul sa cada. (a cazut de cateva ori). Cu laptele noaptea fac asa: ii fac un bibe seara la culcare cu apa plata fiarta si il pun intr-un termos. Sta cateva ore bune cald, iar daca se raceste pana vrea B sa-l pape il incalzesc putin la micorunde. Daca nu il am facut, dureaza pana fierb apa si racesc laptele si din cauza asta B se trezeste de-a binelea.
Hot tip: Puteti lua povesti pt copii (mp3) de aici http://romaniainedit .3xforum.ro/post/54720/2/Povesti/ (scoateti spatiul)
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
poohy spune:
Neata neata!
Dianalaura, bine ai venit inapoi Of of of prin cate a trecut micutul! Si tu la fel
Dar e bine ca totul e bine acum, ti-am tot admirat pozele pe care le trimiteai, ce flacau frumos frumos ai
Kay, m-a bufnit si rasul, am avut-o in fata ochilor pe micuta Sosonica cu tepisori topaind prin casa - tzup tzup, razand si jucandu-se!!
Raportam: Manu la nastere 3.450, (a iesit cu 3.100 din spital), 49 cm, iar acum are 9.650 dupa cantarul nostru acum 2 saptamani, 9.850 dupa cantarul doctoritei acum 10 zile... 73 cm dupa taica-su (tot acum 2 saptamani - ii iese asa de 1 luna si ceva), 72 dupa doctorita (acum 10 zile). Azi e zi de cantarit / masurat, asa ca venim cu date proaspete :D
Cred ca cel mai simplu e sa completeze fiecare in tabel - ca e mult de lucru, mai simplu fiecare mai calculeaza ceva.
Pepsi, pupam Dominic-ul sa se faca repede bine-bine!
Ali24, pupam si Rafi sa se faca bine!
Chiqui, pupam Liviuta ca s-a facut bine, sa ii treaca de tot!
Mihamora, dar capsunelul tau e un adevarat barbat! M-ai omorat cu pozele alea, munte, bebe fericit si frumos...
Tudorconstantin, am admirat frumusete de Tudor cu ochisori albastrii cristalini!!
Ioana, felicitari pentru micul vorbitor!
Addinel, Dam dam, dam pana in 1.500 zic eu pe total. Mai mult da mama daca vreti - si 5-6 kg, no problem!
Ninutza, am adimirat micuta frumusete!
Liviana, mortali flacaii tai!
Carstea, in legatura cu Scarsdale - l-am tinut si eu, 2 saptamani, plus 2 saptamani de mentinere. Am crezut ca mor de foame - pt mine a fost chiar facut foame, si am dat jos - taaa-naaaam - mareata suma de 2kg. Dupa ce am respectat regimul ca la carte, am facut foamea (subliniez din nou :D) Si 1 kg l-am pus la loc ca erau mai mult lichidele (cred). Poate la mine nu a functionat ca eu nu mananc dulciuri? Nici eu nu stiu ce sa zic...
Doxinu aoleu! Eu as face urat! In loc sa te felicite ca mai ai lapte! Si la mine a functionat cu o pauza de 3 zile (am mai zis o data, dar nu stiu cui raspundeam...)
Si revenind la capitolul la redoute - am hotarat totusi sa ii comand lu' Manu saptamana viitoare, chiar daca exista riscul sa ii iau prea multe... Si ma tot intreb daca sa imi iau si eu sau nu. Ella, Graviduta, Elteka, sau cine a mai comandat de la la redoute - m-am lamurit cum e cu masurile la pantaloni/bluze Anne Weibur, am vazut (am citit, desi nu cred ca e la toti asa) cum e cu pantalonii Active Wear, dar masurile la cizme Active Wear sau Anne Weibur stiti cum sunt?
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
addinel spune:
quote:
Addinel, Dam dam, dam pana in 1.500 zic eu pe total. Mai mult da mama daca vreti - si 5-6 kg, no problem!
poohy nu, nu.... numai de la manu vrem. intre mame-copii nu functioneaza, ca daca era asa.... la cate kg am eu in plus o faceam pe dodoloatza de 15 kg
![](icon_smile_big.gif)
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Salutare gagici!Hop si noi...in sfarsit...si nu stiu pt cat timp...S-a tot luat curentul si compul e putin bolnav...Suntem bine,am citit aproape toate "restantele"....In sfarsit ,avem caldura...Nu va ganditi ca merge centrala,ca tot nu merge...dar sunt fericita posesoare a doua sobe "cizma"si dau un randament....ceva de nedescris...nu-mi vine sa cred(provizoriu...pana facem extinderea la gaz....)si cand ma gandesc ca mai nu plangeam cand al meu imi propunea asta drept solutie,ca sa iesim din iarna...Acum,as fi in stare sa pozez nud pt soba cizma...unde mai pui ca nu ma costa nimic incalzirea,cumnatul meu lucreaza la o fabrica de lemne si ne da noua tot palul ce ramane cand face mobila...Asa ca.....TRAIASCA SOBA CIZMA!!!!!!!!!Cum sunt gagicile ale mandre tare ,pe la saloanele cu masini super...asa imi vine si mie sa ma manifest!Si imi ies super torturile,prajiturile ,are un loc special pt copt...pizza pe vatra...aluaturi....Si-asa s-a stricat cuptorul cu micround,cel de la aragaz nu cocea bine,,,Ce daca n-are butoane?...Nu-i nimic!....Trebuie sa te sincronizezi cu cuptorul...sa-l simti...Sunt tare fericita...in sfarsit e cald si la noi!O tin pe Daphne in pampers...Copila mea,alergica(cica la proteinele din lapte de vaca)bea lapte de vaca(de la vacile vecinului)in loc de apa...Nu socotim asta ca fiind masa!Papam de toate si ...crestem!Eram sigura ca diagnosticul a fost gresit !!!!Saraca...am privat-o de lapte atata timp...pur si simplu degeaba!...Fetelor care au puiuti cu diaree...voiam sa le recomand Biotics...asta a primit Daphne,cand am stat in spital si mi s=a parut a fi foarte eficient!Va pupam pe toate si....cred ca nu mai e nevoie sa va spun ce dor mi-a fost de voi!TARE.TARE.la puterea infinit...la superlativ...nu exista cuvant sa va spun ce dor mi-a fost de voi toate!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
kay spune:
Chris !!!! si mie mi-e dor de tine ! citind textul am ras imaginandu-mi vocea ta poverstind toate astea !!! cine nu stie, Chris are o voce minunata, si e tare simpatica la telefon !!! ma bucur ca aveti caldura, ma bucur mult ! si pt soba cizma ! te pupam mult, eu si Sonia vorbareata !
deci fi-mea vb asa de mult, adica tipa, de nu mai stii ce sa ii faci. nu e suparata, e chiar f vesela ! ii spunea ta`su acum scufita rosie si ea povestea si ea. e adevarat ca se abatea de la poveste, dar chiar asa sa-l corecteze... o sa o filmez si va pun sa vedeti cum povesteste si ea
fug ca a facut grasu mancare ! mult, si de 100000 de ori
pt Chris !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
kay spune:
hai ca-mi doarme casa. supa fi-mii e gata. sa va zic de Colegiu
am depus plangerea si ma suna cineva ca vor sa ma vada la o audienta. si ma duc. cu avocatul, ca mai nou nici nu respir fara acordul lui. si o tanti, tare pasnica (asa parea) incepe sa ma frece la melodie ca eu stiu ca Tetralogia Fallot nu e motiv de intrerupere de sarcina? eh si-mi sare tandara, ca n-a zis nimeni de intrerupere de sarcina, si copilul meu, DACA AR FI CITIT DOCUMENTELE DEPUSE, NU ARE FALLOT !!! si se cam stramba tanti la mine si ma intreaba, dar ce are... eh aici chiar ca ma enervez, avocatul ma strange outernic de mana si zic, frumos : dextrocardie, atrezie de artera pulmonara si dubla discordanta. fata ei pare sa nu inteleaga nimic, asa ca ma calmez, habar n-are ce ii tot insir eu aici. discutia s-a desfasurat cu priviri taioase catre avocatul meu, pt ca avea imputernicire avocateasca si eu puteam sa tac si vb numai el, dar am vb liber.. concluzia a fost ca vrea sa vada si poze+filmulete de la morfo.. pt expertiza.
intrebare catre medicii nostri (PAFLO, ANDRADA):
CE EXPERTIZA LE TREBUIE CAND SCRIE NEGRU PE ALB, CU SEMNATURA SI PARAFA CA INIMA E IN STANGA, EMERGENTA VASELOR MARI E NORMALA, SEPTURILE INTER V SI A SUNT NORMALE SI ARTERA PULMONARA E NORMALA??? CAND TOATE ASTE NU EXISTA, DAR ECOGRAFISTII LE-AU VAZUT???
adica acum INVENTAREA DE ORGANE, POZITII ALE ACESTORA SI PARTI COMPONENTE ALE LOR nu e MALPRAXIS???
dar eu ma conformez, le dau tot ce trebuie, sa vedem ce ccat or sa inventeze ca scuza...
si concluzia intalnirii a fost "stiti ca in Ro nu exista ecocardiografisti pt fat, nu?" pai da cred ca si un eco generalist poate sa NU FABULEZE in legatura cu un organ, nu??? of ce-o sa ma mai enervez daca vin cu stupizenii d`astea...
ziceti si voi
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com