***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 18
carstea spune:
Ce e de zis, kay, inarmeaza-te cu multa rabdare si cu gandul ca o faci nu pt Soso ci ca sa existe un precedent.Noi tinem pumnii stransi.
Pupici pt vorbareata!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
kay spune:
carstea, da vorbeste ceva fi-mea...
ai vostri tipa asa de voiosie?? continuu?? acu i-am dat o soseta si-o roade, deci aare gura ocupata... da cand i-o casuna pe cdeva... o apuca ! mai nou are ce are cu gura mea. vrea sa-mi bage mana in guRA... si scriu peste ea cu un deget.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
andradap spune:
PT. modificarea TABELELOR (ideea ta, carstea e fantastica s amodifice fiecare ) NU trebuie decat sa folositi ADRESA COMUNA de MAIL si parola de la acesta!!! De-aia am si facut contul astfel ca sa poata accesa orice capsunica/capsunel
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
dianalaura spune:
Doxinu, nu te stresa! Si Stefan al meu face la fel: cateodata ii place mancarea, alteori tine buzele stranse si da cu mana peste lingurita de imi sare lingura cat colo. Dar am observat ca daca ii dau sa manance in timp ce mai mananca cineva la bucatarie, parca i se face si lui pofta. Si acum cam e o sapt am inceput sa ii dau si cate o lingurita doua de mancare gatita. de exemplu, a mancat niste piure de cartofi la ziua unui verisor, (dar acasa nu i-a placut), a mancat cateva lingurite de ciorba de perisoare, i-am dat si miez de paine si ii place mult (seamana cu taica-sau) si aseara i-am facut spanac. Eram curioasa daca o sa ii placa. I-am dar de la mine din farfurie. I-a placut enorm. La un moment dat m-am oprit, sa nu i se faca racu, desi el tot cu gurita deschisa era. se pare ca ii place mancarea gatita. Oricum, mancarurile nu erau condimentate, doar putin.
Si oricum, din ce am inteles de pe la alte mame cu copii mai maricei ca ai nostri, cat timp au supt de la mama au mancat destul de putin mancare.
Off Kay, prin multe mai trebuie sa treci. Nu e destul ca e bolnavioara Sosonica, trebuie sa te lovesti si de toti cretinii din tara asta!
De tipat, si Stefan tipa. La greu. A inceput de vreo 2 luni jumate, si taica-meu sau maica-mea veneau la noi: ce faceti cu copilul asta de plange asa? Nu faceam nimic. El se juca, si urla si tipa in joaca. Si acum face la fel. Si toata ziua> ba-ba-ba-ba pa-pa-pa brrrr...
Andrada ce scump e Antonio! Si ce par mare are!!!
De fapt, toti sunt niste copii absolut superbi, nu poti face comparatie intre ei! Chiar ca este o generatie foarte reusita!
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare
piticasigogosica spune:
Buna dragilor
Ne laudam si noi cu 8 lunisoare
Iubitul meu baietel e deja mare .Avem 9kg,nu am mai crescut mult luna asta si cred ca in jur de 73 cm;
Din pacate de ziua lui am fost la doctor ,la spital.Asta fiindca ieri si azi noapte a facut iarasi febra si se temea de o suprainfectie.Din fericire nu e asa,insa il tinem sub observatie daca face iar febra,va trebui sa luam ospamox.Printre altele i-au facut si lui si lui Iris raze sa se asigure ca nu e ceva la plamani(tusesc amandoi destul de rau).Nu m-am putut opune,doctora asigurandu-ma ca au un aparat super performant...insa...asta e!
Acum suntem fara febra dar cu muci muuuulllti si tuse.Iris e ceva mai avansata spre vindecare.ce sa va spun:traisaca gradinita
Eu in continuare nu am timp de nimic
Va pupam
Pepsi spune:
multumesc fetelor ptr gindurile bune ptr dominic, nu va nominalizez ca sigur uit pe cineva.ca sa fie o cireasa pe tort a facut azi herpes dominic si este periculos ptr ca sa nu ia cumva si david, ca este o boala care da complicatii urite la copii sub 1 an! asa ca.....simteam si eu azi dimineata un miros de deprima, sotul incepe luni munca! asa ca m-am apucat de gatit sa mai treaca deprima, am vrut sa ma plimb da bate un vint.....asa ca astept sa mergem miine la ski sau patinat sa mai imi revin. sint nopti nedormite adunate.....
tudorcalin, cind se da galbenus nu se da carne ca amindoua sint proteine
chiqui, urmareste daca mai are eruptie si altundeva, de la 2 bubite nu poti sti, vezi cum evolueaza
andrada, sanatate multa la pui
o veste buna in toate am luat intilnire la medic pe 26 februarie ptr teste alergie lapte david, ca m-am saturat sa ma tot stresez si sa traiesc din nou cum am trait cu dominic, ca ma spalam pe gura dupa ce consumam produse lapte si tot frecam in casa.....si in parc cind vedeam un bebe cu bibe lapte ma vedeam deja la urgente si altele....si altele,
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
kay spune:
pepsi, dominic sa treaca bubu. cat despre alergia la lapte a lui David... crezi ca are? adica n-ar fi alergic si la san? nu stiu cum e cu alergia, deci nu da cu pietre..
despre spart capul... nimeni nu-l ia pe frati-miu care si l-a spart la ping-pong... doamne, am ras cu lacrimi.. cum sa-ti spargi capu la ping-pong??? n-a patit nimic, ca era obisnuit craniu lui, ca nu era prima data... cred ca a4-a... are vechime in campu muncii
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ali24 spune:
va multumesc la toate ptr urarile de bine.astazi am mai chemat un doctor sa vina acasa si a zis ca nu e chiar pojar e pojarel(o forma mai simpla)si ca mai tine vreo 3 4 zile.abia astept sa treaca ca ma disperaaaa.e atat de marait saracutu.nimic nu ii convine.
vreau si eu parola de la mailul comun daca mi o poate da cineva.
andradasuper ideea cu tabelul
pepsisa descoperi ca nu e david alergic si sa ii treaca la dominic herpesu cat mai repede.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Ninutza spune:
Ramona7, pentru RAZVAN
si un de la Miruna.
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007