***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 19
andradap spune:
AVEM RUJEOLA!!! De ieri dupa-masa ne-au aparut si bubite...
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
Carmen_So spune:
Neata, fetele. In weekend ce mai apuc sa scriu, ca in rest, citesc repede de la birou, cum zicea si Liviana, nu pot sa ma desfasor. Am apucat totusi sa vad poze de mica(daca tot ne-am vazut in realitate, am zis sa vad episodul urmator, la munte) si sper sa apuc sa vad poze de mihamorade la Sovata, de tudorcatalin si de liviana.
Chris, bine ca aveti caldura; stiu cum e soba cizma, are mama soacra si face o caldura, mama-mama.
Kay, super tare faza cu audierea. Ce-or fi zis aia: las' c-o facem noi pe pustoaica asta, ce stie ea. Foarte bine ca ti-ai pastrat calmul, asa sa faci si in continuare, asta lasa o impresie mult mai buna. Mie mi se pare caz clar de malpraxis, o data ce au scris ceva ce nu era adevarat.
Andrada, poohy, foarte bun tabelul. La nr 1 aveam o carte speciala in care scriam evenimentele, asa ca asta e numai bun pentru nr 2, ca n-am mai luat cartea. Nu am mai cantarit-o, nici n-am mai masurat-o, dar m-as mira sa aiba mai mult de 6,500 la 7 luni, iar inaltime, poate vreo 65-66.
Dar nu ma ingrijorez, fiindca mananca bine, e voioasa, nu plange decat de somn sau de foame.
Doxinu, multa rabdare, ce sa zic. Fa-te ca nu auzi ce zice soacra, respira adanc si gandeste-te ca tu stii cel mai bine.
Pepsi, imi pare rau ca aveti probleme. Nr 1 a mea a dat cu capul de hardul vechiului calculator, da' n-a spart capul, ci hardul
ma duc s-o pun in pat pe nr 2, ca i-e somn. va pup
kay spune:
netzaaaaaa !
cred ca apar si mult asteptaii 4 ! adica dintii... ca Soso azi noapte, cam din ora in ora a cerut Suzi. da nu se sinchise sa se trezeasca, doar maraia, eu ma trezeam buimaca, ma duceam sa-i dau suz si atat. i-as fi dat papa, dar trecea de limita si cum (andrada stie) suntem in proces de adaptare diuretice la copil, a zis sa nu-mi fortez norocul. azi dimineata avea 5.730 gr, adica un + de 80 gr, asa ca i-am dat furosemidul, dar tot n-a scazut (o fi greutatea ei pe bune??) mai vedem maine si aplicam iar diureticul de ansa (esti mandra de mine ANDRADA?)
acu a inceput concertul, nu situ ce vrea da ma duc sa vad ce-i lipseste, in afara de mine
va anunt ca la mine in casa zici ca au trecut turcii, mama imi tot aduce hainute de-ale Soniei, mai maricele pastrate la ea, mi le depoziteaza in sufragerie si eu nu mai stiu unde sa le pun... trebuie sa reorganizez dulapurile... offf
va ca ma striga Sonia !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Alyna24 spune:
Andrada, imi pare rau sa aud ca are rujeola Antonio.Sanatate multa!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ACESTOR ZILE!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
kid spune:
Sanatate multa la capsunelele bolnavioare!!!
Si Vladut are rosu in gat si multi muci, ne chinuim cu batista bebelusului, e tare agitat, de 2 nopti se tot trezeste din ora in ora plangand, iar in rest mai mult se foieste decat doarme, eu sunt zombi...
Am fost la doctor ieri, V are la 8 luni si 3 zile 8.120 kg si 72 cm.
Cine imi trimite si mie adresa si parola sa pot modifica datele la Vladut in tabel? Multumesc.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
chris27 spune:
Salutare gagici!imi pare rau ca avem capsunei bolnaviori...si ai mei sun putin raciti.Nu am ce sa fac,Albert cam "le culege de la gradi"...Am devenit tare lenesa,de cand cu caldura asta...Petrec tot mai mult timp trantita in pat,"stau sa ma patrunda caldura".Si am hotarat ca vara viitoare e vara "costumului de baie"asta va fi sigur tinuta de vara prin curte...Pupaza Daphne e bine,ii cant de cand era mica o melodie inventata de mine,al carei cuvant predominant e "pupaza",asa cum o alint....Asa ca fata mea a spus:pupapaaaaaa....Si ii cant mai cu foc!...Baiatul meu s-a indragostit...are gagica!!!!!!O chema.....VACARITA!!!!!!!!Va scriam eu mai demult ca vrea sa fie vacar...ei uite...Misterele incep sa se dezlege!{vorba lui scooby}!Am trimis si eu 2 poze la concursul de fotografii de la generale.Daca verti sa-mi vedeti pupaza si delfinutul!ea e dirigintele de santier!iar el-Rockstar...eu,ca de obicei-nu sunt.ca sunt omul din umbra lor.De curand Albert m-a decretat cea mai rea mama din lume si eu...ca sa-i fac in ciuda,m-am prefacut ca ma bucur si...l-am intrebat unde e premiul!!!!Mocneam pe dinauntru,deh...temperament vulcanic...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ckristina spune:
HEEEELP!!!!!!!!va cer si eu iar ajutorul cu vechea mea pb, mastita(poate voi,andrada,paflo intelegeti mai multe); recapitulez succint:
-am alaptat doar 2 sapt pt ca apoi am pierdut laptele
- in octombrie m am operat de mastita(anestezie totala)
-in dec aveam iar puroi si pe 6 ian mi s a facut iar o incizie cu anestezie locala(care nu si a facut efectul...si m am chinuit.... vai de mine!); mi s au schimbat drenele de 2 ori
-in urma cu o saptamana dr a constatat ca pare ca nu mai e puroi in san
-ieri a inceput iar sa se inroseasca sanul si aseara am scos mai mult puroi decat de obicei;
nu stiu ce sa mai fac;as merge si la alt dr dar nu stiu unde; am impresia ca mi se trateaza cauza si nu efectul;nu stiu daca se formeaza un puroi 'nou' sau nu am fost curatata bine.
PUP CAPSUNEII CU BUBITE, ROSU IN GAT, MUCIOSI SI .. MULTA SANATATE!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
chris27 spune:
Cristina,incerc sa iti raspund eu cat de cat...Am trecut prin aceasta situatie la 14 ani,virgina fiind...A fost vorba de un abces mamar...mi s-a facut operatie(dupa tratamentul cu antibiotice orale care a esuat).Am avut sonda de drenaj pt puroi la san...Am vrut sa te intreb daca ai facut analize hormonale,daca ti s-a facut dozajul prolactinei!Pt ca daca prolactina e marita,atunci apar astfel de manifestari...Nu te sfatuiesc sa pui copilul la san,sub nici o forma...Ar fi bine sa te vada urgent un endocrinolog,el este in masura sa-ti recomande doza exacta de bromcriptin,medicamentul ce opreste lactatia...Multa sanatate iti doresc!
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
chris27 spune:
iti mai recomand,din cate stiu eu...comprese cu apa rece,sa eviti ceaiurile care stimuleaza lactatia(chimen,anason,fenicul),iar ca leac babesc,dar foarte eficient...o frunza de varza,"batucita",eventual pe un fund de lemn si aplicata pe san...Trage foarte repede puroiul!Ai grija daca iti creste repede febra(ia un algocalmin)si fuga...la chirurgie!Sper sa nu fie cazul!si nu mai mulge!Sanul tau va intelege ca trebuie sa produca mai mult!
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
ckristina spune:
chris, multumesc!puroiul nu iese prin mamelon;ci pe unde a fost incizia(mai exact unde se termina culoarea inchisa a mameonul si incepe culoarea sanului;prin apasare se sparge putin(2-3 mm)pe linia operatiei; lapte nu am deloc;chiar daca m as mulge, nu curge nimic.
am scris acum si la dr de aici de pe forum la adresa doctor@desprecopii.com; sper sa ma lamureasca;
o sa incerc sa mi pun varza;uitasem cate am vindecat cu ea in copilarie
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)