***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Dar ce tratament ti-au recomandat in perioada asta?Daca ai senzatie de mancarime...inseamna ca se vindeca...Chiar nu ti s-a recomandat niciodata dozajul hormonal?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

chris, nu a pomenit nimeni de nimic hormonal; nu iau nici un tratament; nu mi s a dat;mancarimi am avut si chiar se formase o crusta rosie, semn ca nu ar mai fi puroi( inainte crusta era galbuie); dar uite ca dupa o saptamana s a format inapoi puroiul; mi s a spus ca au fost resturi de lapte care care au infundat un canal;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Nu cred ca e o situatie normala,mai ales daca ai alaptat asa putin...Atrecut destul de atunci si nu cred ca ar mai fi trebuit sa existe resturi de lapte..Ironia sortii,nici eu nu am reusit la nici un copil sa-l alaptez ,partial macar,mai mult de 2-3 saptamani...Chiar daca nu ramaneam gravida din motive de "lapte in tate"(prolactina marita).Verifica sa nu fie la mijloc vreun adenom hipofizar!mai mult nu stiu ce sa spun...poate fetele stiu ceva mai mult...Pupici!

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

chris, multumesc frumos pt raspunsuri; sper sa scap cat mai repede!

Mergi la inceput

Hai ca o sa fie bine!Nu ai pt ce sa-mi multumesti...Vei primi si mai multe raspunsuri de indata ce vor mai intra fetele...M-am uitat sa vad cine mai e cu noi,am vazut-o pe Timur(de ce nu mai scrii,mi-e dor de mesajele tale!!!!!}.

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat din lipsa de timp (il crestem singuri pe pitic asa ca tot timpul ii este dedicat), iar cand am mai reusit sa intru am mai citit ce ati scris si v-am vazut pozele cu bebeii... frumusei tare toti!

In leg cu mastita: eu am avut 6 asemenea distractii... febra 40.5 si niste dureri GROAZNICE. Luam algocalmin pt febra si antibiotic. Multumesc lui D-zeu ca am reusit sa scap cu bine. Mai mult nu stiu ce sa zic... incearca si la alt doctor... cine stie.

Avand in vedere ca nu se amelioreaza eu zic sa te duci si la alt medic... nu strica.

Va multumesc ca nu m-ati uitat!

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

timur

Mergi la inceput

aaa si inca ceva: ai vostri pitici tot alintati sunt??? Nu stiu ce sa ma mai fac cu al meu... numai agatat de mine ar sta. Daca sta cu taica-su si imi aude vocea sau apar in peisj e jale mare...trebuie sa stea cu zolpe mine ca pe butelie.

I-am luat tarc poate il rezolv... de unde! parca-l pui pe ace.

Ma gandeam sa-l las sa planga poate se obisnuieste sa stea singur... nu stiu ce sa mai fac... SFATURI??? PLSSS

Mergi la inceput

cu placere ckristina... imi pare tare rau ca treci prin asa ceva... e tare greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay,
ai luat tarc pentru Soniuta?
sotul meu a cumparat acum din carrefour-ul de la grozaveti unul din ala dublu; a fot 360 ron.
Are o singura hiba: e de fetite, fiindca e cu roz, alea cu albatru se terminasera.

Ckristina, multa sanatate! posibil sa ai prolactina marita, cum spune Chris.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput