TIMUR, asa e si la mine. Stefan ar sta agatat de mine tot timpul. Efectiv nu pot sa fac nimic de el, doar cand doarme mai apuc sa fac si eu ceva prin casa. Dar nici nu doarme cum zicea Andrada de Antonio, 4 ore la pranz. Maxim 2 ore doarme Stefan. Dar cateodata apuc doar sa spal vasele, si se trezeste.
E sociabil, merge la toata lumea, dar mai mult de 5 minute nu vrea, numai inapoi la mama. Sunt terminata si fizic si psihic, mai ales ca eu n-am mai dormit o noapte cap coada de cand s-a nascut. Am noroc totusi ca se trezeste noaptea doar sa manance, si adoarme la loc. Sau se trezeste de durere, cum a fost la otita sau mai nou la dinti. Si e atat de obosit si plange, dar nu deschide ochii...mi se rupe sufletul cand il vad asa...Sper sa pocneasca o data dintii astia, ca acum si ziua il deranjeaza destul de tare.
Andrada, cum e Antonio?
dAr ceilalti bebei ce fac? Am vazut ca sunt mai multi bolnaviori.... Atentie la cei care sunt raciti si cu multi muci, sa nu cumva sa faca otita ca si Stefan. Saracutului de la muci i s-a tras, de i s-a perforat timpanul si i-a curs urechea.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare
hai ca ma apuc sa fac capitol nou, sa vad daca imi mai amintesc
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare