***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

petit_ange, decat sa citesti reactiile adverse, mai bine ii dai fara sa stii ! eu mi-am innebunit pediatra ca le citesc si vad acolo ca dau tahicardii, pot afecta cardiopati, dau voma, agitatie, ameteli, bla-bla... si o sun " doamnaaaaaaaa doctor, ia uitati ce am citit eu aici..." si doamna doctor, mai ca-mi trage una prin telefon si dupa 2 tipete e administrat medicamentu !

pt enterocolita nu-i dai nimic? ca asa de la sine... intreaba cu ANTIBIOGRAMA aia si pt REHIDRATARE : saruri de rehidratare de la Humana - ELECTROLYTE ! si ai grija cu hidratarea, mi mi s-a spus sa bea cel putin 500 ml pe zi, in conditiile in care ea primeste si diuretice pe care atunci nu le lua... daca nu se intelege nimic, spune-mi !

INTREBARE :

care e cea mai SCURTA capsuna? ca de cand am vazut ca Soso e cu 15 cm mai scurta decat Boboitu de ella...

intrebare 2, cat au crescut capsunile voastre? ca a mea are +20cm de la nastere ...

ca la capitolul "subtirei la mijloc" suntem pe locul I cu felicitari, la 5.500 kg cat are ea...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

kay, bianca are 70cm iar la nastere a avut 49 cm;crestere de 21cm

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello, hello

si noi de la Predeal.

kay Maya are 8 kg (4,2 la nastere) si aprox 75 cm (53.5 la nastere).

Ma duc sa pun poze si filmulete de la munte.

Maya cred ca o sa sara peste mersul de-a busealea. Ar sta numai in picioare. Daca o ridic de manute sa o pun in fundulet nu mai vrea. Vrea direct in picioare.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

KAY, Rares are un plus de 18-19 cm si 5 kg de la nastere .
Mica si al meu tot in picioare isi face veacul.Nu stie sa se aseze in 4 labute si de pe spate e direct in picioare.Cum e la predeal?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

deci n-a crescut Sonia fabulos, asa cresc toti... si eu care credeam ca a mea e Fat Frumos... creste cati altii intr-un an... ca la nooi in graficu de la americani, ar tb sa aiba 62 cm si ea avea acu 2 zile 66... da cum ea creste pe la jumatea lunii brusc si cum ne apropiem de 20... astept sa vad pana unde mai sare ...

astept cea mai scurta capsunica ma duc sa caut cea mai scurta capsuna, sa stiu de la cine astept raspuns !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

deci astept de la DOXINU si CKRISTINA !!! MADI??? MOTANNEL???

n-a fost fi-mea cea mai scurta !!! adica n-a fost singura !

am o propunere :
hai sa facem ceva grafice cu greutatea si lungimea capsunicilor, pe luni. am vazut la mamicile de mai-iunie 2006. da problema ca eu, daca vreti, va zic poezii, da nu ma puneti sa fac asa ceva... ca o sa dureze cam 30 de ani !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Florentina, mersi de raspuns. A mai avut ea temperaturi asa si nu le-am luat atunci in seama, dar acu daca avusesem 39 m-am impacientat si eu ca o mama stresata ce sunt....azi i-am luat temperatura de 40 de ori cred...
kay, livia avea acum vreo 4 saptamani 72 de cm si s-a nascut cu 51. Greutate a avut 3860 si tot acum o luna avea 9300
mica, frumoase poze!
dianalaura bine ai revenit. Ce mare e stefan!

Nici noi nu meregm declo de-a busilea, de fapt pe burtica urlam, adr vrem numai in picioare sa facem pasi. Caut premergator dar ce vroiam eu nu mai gasesc la noi in magazin, s-au dat toate de sarbatori, gasesc doar unele subtiri de le face praf livia la greutatea ei

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mica, sunteti tare frumosi si se vede ca va distrati la munte! Bravo! Saniuta ati gasit acolo? Cat a costat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana,eu am raspuns .... imediat dupa intrebare;70cm(+21cm....scrisesem mai putin cu 1cm) si 8 kg(+5.27kg)
despre ce grafice vorbesti?????

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

CKRISTINA, iertare ! m-am apucat sa ma uit pe prima pagina si incercand sa retin numele (mi le repetam continuu in gand) am uitat complet ca mi-ai raspuns... merci mult !!!

despre grafice, vezi la mamici de m-i 2006. au acolo la inceput niste link-uri catre niste pagini cu niste grafice... hai ca l-am folosit pe "niste" la greu... hai ca ma uit eu si dau link-ul !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput