***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doxinu, da-i mama copilului sa manance ! cum sa-l tii nemancat? doamne !!!
cand o sa simta nevoia de altceva, o sa ceara ! eu ii dau Soniei lapte si pe urma, daca vrea supa, fructe etc... e mai important laptele (si mai ales de san) decat niste legume fierte fara nici o vitamina... parerea mea

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

KAYASA GANDESC SI IO.
Asa voi face.Am plans toata dimineata la ce a zis dr.Parca am fi in evul mediu.
Mi-a zis ca gata dupa 6 luni copilul nu mai poate trai doar cu san ca va avea multe carente.Sunt de acord sa pape si alt ceva dar cand va hotari el nu obligat ca este infometat!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare salutare!
Nu ne-am mai vazut de vreo 5-6 luni!
Noi suntem bine, Stefan a crescut..deja are 8 luni! Ce trece vremea!
Am avut si noi parte de raceli, (cu internare in spital) otite (din una acum isi revine, inca mai am tratament), a fost si operat pe la 5 luni de hidrocel...dar toate trec. Mai avem probleme cu burtica (foarte multe gaze dureroase), dar se pare ca acum s-a mai ameliorat.
In rest, ne freaca tare dintisorii astia, care se incapataneaza sa nu erupa, desi li se vede forma clar si gingiile sunt umflate.....
Pe de alta parte, sambata seara mi-a facut o surpriza f. placuta...era suparat..si isi intindea manutele catre mine si a zis: MA-MA. Si aseara a zis din nou. M-a surprins pt ca pana acum zicea doar BABA PAPA APA, dar niciodata nu a zis MA-MA-MA-MA-MA. Si dintr-o data, MAMA. Si era clar ca stia ce inseamna, si ca mi se adresa, nu a fost doar o repetare de silabe.
Era si normal sa zica mama prima data, si nu tata, la cat e de mamos.Nu pot face absolut nimic de el. Cand doarme apuc si eu sa mai fac o mancare, sa mai pun rufe la spalat, sa mai spal vase..si are si un somn de asta aiurea..poate dormi 2 ore sau 20 de minute, nu se stie niciodata. Uite ca s-a trezit! Nici la calculator nu pot sa stau de el...e o nebunie, vrea sa tasteze el, iar cand doarme se trezeste daca ma pun sa tastez. Poate mai dormea si acum, dar m-a auzit pe mine.
Poate reusesc sa mai scriu, sa intru mai des...INtre timp, il puteti admira pe printisorul meu in poze, am pus mai multe, si mai vechi, si mai recente.
Va pup!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Chiqui, pai 37,8 nu e temperatura mare...Eu stiu ca se da supozitor numai daca temperatura creste peste 39 de grade. Si i-as da numai nurofenul si numai la temperaturi de peste 38, asa m-a invatat doctorita copiilor mei si asa am facut pana acum.
Uite un ptr Livioara sa se faca bine!

Ioana, inca nu merge, da' nu mai are mult, ca a inceput sa-si dea drumul la manute si sta nesprijinit.

Alyna, sigur ca merita, eu le-am mai luat la copii haine de la ei si sunt de calitate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liviana, ghetutele le-a luat sora mea de la Giurgiu ieri,sunt marimea 19 si au fost 70 ron-din piele.

Dianalaura, bine ai revenit printre capsunei!Ma bucur ca sunteti ok si Iannis e un scump!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna. Pentru fetele care intrebau de tarc, am vazut in catalogul de la Carrfour un tarc la 160 ron, la oferta.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor ma speriati cu atatea imbolnaviri la mititeii de pe plantatie. Mi se rupe sufletul cand aud de cate unul bolnvior.
Mi-am dorit ca pana la un anisor sa nu am probleme cu Eliza si sa fie totul in regula. vad ca 8 luni au trecut fara sa stie ce e aia febra si alte tratamente. Ma rog si pentru puiutii vostri sa fie bine, sa-si revina repede si sa fie veseli, asa cum eram invatata sa aud despre ei .
V-as pune poze de la craciun dar mi-am schimbat programul din calculator si nu mai dau de ele nicicum. lasa ca pana la urma le gasesc.
Noi suntem bine, mai plangem cate putin cred ca de la dintisor probabil dar nu foarte tare.
Mai mult se foieste noaptea.
Alyna, si eu am o prietena a carui bebe doarme de la o luna jumate de la ora 10 seara pana la 7 dimineata.
Eliza la cel mult 2 ore trebuie sa vrea cate ceva. I foame, i sete, vrea in brate, si uite asa se face dimineata si eu sunt chiauna de somn, dar e asa de scumpa de-mi vine sa o mananc.
Gata , a dormit si ea, asa ca ma pun sa ma uit la Tanar si nelinistit. Ma mai relaxaz putin.
Pupici.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, merci mult pt raspunsuri. Isa e ceva ma bine, cred, ne luptam in continuare cu enterovirusul asta nenorocit. dar nu am facut mari progrese cu hidratarea. Adica dimineata de foame a baut 150 ml lapte si apoi la 11 inca 100 ml si atat. de atunci nu mai vrea nimic, nici lapte ,nici ceai, nici mucilagiu, nimic. Dr a zis ca are si rosu in gat asa ca ne-a dat Sumetrolim 4ml de 2 ori pe zi. M-am uitat la contraindicatii dar m-am ingrozit cate sunt. A mai luat cineva Sumetrolim si ce doza ca mie mi se pare cam mult 8 ml pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alina, merci pt raspuns.

Fetele, am adaugat cateva instantanee haioase cu FRATORII IN DECEMBRRIE aici: http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/?page=2
Pupam capsuneii bolnaviori si le uram sanatate grabnica!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Vazut copil superb de Numai eu. Ce harnic e. Imediat o ia la plimbare.
Am vazut la Cora sticle cu pai de la Nuby, cum aratase PEPSI pe aici.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput