Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Avem si noi poze noi de ieri de azi...Uite asa plecam noi la plimbare, si asa vorbim la telefonAloooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim din suflet serbi pentu orajel
fetelor astazi m-am vazut cu ea sa il iau , sa va mai zic ca arata superb nu cred ca e cazul, e o frumoasa si o dulce
orajelul a fost cadou din partea ei pentru bebei nostrii si nu a vrut sa auda de luat banutii

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by paxela

multumim din suflet serbi pentu orajel
fetelor astazi m-am vazut cu ea sa il iau , sa va mai zic ca arata superb nu cred ca e cazul, e o frumoasa si o dulce
orajelul a fost cadou din partea ei pentru bebei nostrii si nu a vrut sa auda de luat banutii

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

multumiiiiim Sherbi.
si sa vedem pozeeeee din NY si bahamas

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Avem si noi poze noi de ieri de azi...Uite asa plecam noi la plimbare, si asa vorbim la telefonAloooooo

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

mai mai, dar v-ati tras seturi la fel , ce fete frumoase, si mai usor cu telefoanele ca vede tati factura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Super asortate fetelor.......trebuia si la tati un fular.....iar cu telefonu esti tare haioasa

Karra taman ala e weekendu...pe 1 febre...dar ramane pe altadata cand ne mai facem drum...pupici si distractie placuta de pe acum

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, fetelor!
Multumesc ca mi-ati laudat maimutica, sunt si eu mandra de ea - ca orice cioara de puiul ei. si de fapt sunt mandra de tot stupul, ca sunt niste superbi!
Iunita draga - m-ai socat - nebuna cum te stiam tot mi se parea ca undeva in vorbele tale se ascunde o bascalie! Ce frumos citeste Iarina!!! Noi suntem inca la faza cu mozolitul cartilor.

Fetelor, voi nu aveti pareri diferite de a prietenelor voastre? Si daca le aveti nu va contraziceti? Nu aveti discutii in contradictoriu? Pai hai si noi sa ne contrazicem ca niste prietene, fara sa ne suparam una pe alta!!!

In privinta stimularii copiilor...nu stiu ce sa zic. Cred ca sunt copii care prind foarte usor fara sa te ocupi de ei si sunt altii care au nevoie de mai multa stimulare pentru a se dezvolta bine. Si tot asa sunt parinti care din instinct stiu sa-si creasca copiii perfect, asa cum altii nici dupa cartile cele mai luminate nu pot sa o faca! Am o multime de exemple in jurul meu, am si aplicat in timpul facultatii tot felul de teste psihologice pe copii, am urmarit unele cazuri. De ex. eu, cu o facultate de profil absolvita si mai si citesc f mult despre cresterea copiilor si acum sunt intr-un impas in relatia mea cu Raul - care nu e un copil dificil. Va spun sincer - desi mi-era cam jena sa recunosc - ca ne-am programat la un psiholog - nu atat pentru el ci mai mult sa invat eu cum sa-l abordez ca nu-mi place cum evolueaza in ultimul timp. Mi se pare ca nu foloseste ceea ce stie, ca nu devine mai responsabil si e tot mai zapacit ...si ceea ce ma doare mi se pare ca nu mai comunic bine cu el. Tot mi-am revarsat nervii pe el, desi imi tot impun sa nu mai fac asta!

Deci m-am spovedit acum...ma duc la culcare ca sunt franta, Giulia nu mi-a dormit de azi dimineata pana acum, la 10,30 numai o jumatate de ora si si aia in drum spre scoala lui Raul, asa ca n-am avut pauza deloc.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

deci bucataria pt fetite cuciete si baietei gospodari aici

la zapada aiciaici

activitati casnice aici

si interzis celor cu inima mai slaba asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

fetele am o probl: am impresia ca dintele nr 3 de jos(ai lui razvan of course),ala de langa aia centrali e mai in spate decat ceilalti doi...o sa aiba dintii strammbiiiiiii????????????

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

quote:
Originally posted by alexia3

deci bucataria pt fetite cuciete si baietei gospodari aici

la zapada aiciaici

activitati casnice aici

si interzis celor cu inima mai slaba asta

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Ramona mamica de Alexia (18 mai 2003) si Bryan (19 martie 2007)

Super tare..bravo Bryan si felicitari Alexia ca nu te superi ca intra pe teritoriul tau

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

le-am ametit dar ...vad escurcati ca sunteti fete mari...totusi asta
si astasunt tari...adica pentru inimi tari

vazut Iarina care citeste...am stat cu sufletul la gura de teama ca nu vei face ca lupul (iunia)...pe mine cel mai mult ma amuza maimutzarelile parintilor...ei (adica) ne simtim cel mai bine cand ne "copilarim" si ...face bine la inima

vazut si carmen cu teodora...sau Teodora cu Carmen..nu-mi dau seama care era mami si care fetita

somn usor tuturor

Mergi la inceput