Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
carmenefr spune:
Multumim frumos de aprecieri.Sper sa nu ni se urce la cap
Alexiasuper pozele.La film, m-am uitat cu inima stransa, am vazut din cand in cand si cate-o mana de mami prin film, cu aceeasi teama ca si noiDa' n-are nici o treaba piticotul de Bryan!
A, si-am mai vazut si farfuria plina de colacei.I-ati facut pt Craciun sau pt colindatori?
Sa dai si la noi rateta.ca prea bine arata.
A, setul de caciulita cu fularas sunt mesterite de mine,pt ta-su n-a mai ramas material, cica!
Krissy spune:
Bun gasit de la noi. In primul rand vreau sa va spun ca o sa "dispar" din nou, pentru ca am reinceput scoala, asa ca timpul meu e si mai limitat. Sper sa mai intru din cand in cand de la serviciu. Dar sunt fericita ca maine vine mama (uraaaaaaa!) sa ma mai salveze un semestru.
Ce mai vroiam sa zic? Aha... Dat fiind ca laptele meu e cam pe terminate si Sophia se apropie de 11 luni, ma gandesc serios sa trecem curand pe lapte de capra. Asta e subiectul pe care vreau sa il aduc in discutie, ce parere aveti de laptele de capra? Este cunoscut ca este cel mai apropiat de laptele de mama, are grasime mai usor digerabiala, mai putina lactoza si mai multe proteine, calciu si fier decat cel de vaca, de aceea sunt foarte pro-capra, dar nu cunosc personal pe nimeni care si-a hranit copilul mic cu acest lapte. Cum se da, ca atare sau diluat? Am posibilitatea sa cumpar lapte de capra organic, dar incerc sa ma documentez intre timp. Astept cateva pareri. Multumesc.
Legat de ce se vorbea ieri despre alimentatia diversificata, si fetita mea papa cam din toate cele amintite (poate in plus cartof dulce, struguri, mango). Eu am un orar pe frigider cu planificarea meselor pe cate o saptamana intreaga, care ma ajuta sa ma organizez mai usor. Regula mea: 6 zile pe saptamana are masa de pranz cu proteine(galbenus/vitel/pui/curcan/peste/miel), iar duminica pauza (doar proteine din lactate - ii fac mamaliga din malai fin ca faina, cu unt, iaurt si branza de vaci). In rest, dimineata la 9.30-10 manaca cereale cu fructe si un biberon cu lapte, iar la cina (18.30-19) alternam o zi piureu de legume cu cereale, o zi piureu de fructe cu cereale, plus un biberon. La culcare (pe la 10-11) mai primeste iaurt sau piure de fructe si un biberon mare de lapte si/sau tzitzi. In legume ii alternez tot felul de buruieni (patrunjel, marar, oregano, busuioc, leustean, maghiran, menta) si ii torn cate un pic de bors (f sanatos pt flora intestinala si vitamina B!), iar in cereale ii pun scortisoara, cuisoare sau vanilie.
Inainte sa inchei, pentru cine doreste am pus un filmulet cu Sophia cea nastrusnica, care a luat tzarcul de coarne si a plecat la plimbare .
Va pup si numai bine voua si bebeilor cei mari!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
B_Zara spune:
Fetelor,voi scoateti acum bebeii afara, daca sint muciosi?Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/IlincaDecembrie?authkey=7DplWa3GQ6g
elyanne spune:
Wow... m-am distrat asa, de dimineata... Sunt fantastici toti piticii...
Iarina intelectuala (Iunita io nu mai vb. cu tine... pai de-astea faceti voi?)
Teodora la telefon ... smeeeeeeechera
Alexia pe schiuri... mortala... si Bryan ... sa nu te mai prind ca te plangi ca n-are dinti (sau altele care inca nu le face)... pai merge si se catara... ce vrei? sa le avei pe toate ... io n uma mai joc...
Sophia m-a distrat la maxim Ce daca e pusa in tarc... s-a descurcat fata... a ajuns unde avea nevoie
Sper ca n-am uitat pe nimeni... sa nu va suparati... m-am uitat la toate pozele, pe cuvant de pionier... dar astea's ultimele retinute...
Krissy eu habar na-am nimic despre laptele de capra... nic n ustiam si nici nu am cautat despre el... pt. ca nu m-am gandit la varianta asta...
Sherbi pozeeeeeeeeeeeeee... pai arunca Paxela bomba ca esti super mortala... (nu ca n-ai fi fost si inainte)... si nu tragi chiulu'? Nu mai vb. cu tine pana nu pui pozele...
Kmi acu am vazut si io pozele din Austria... putine rau... Degeaba ai scuze, motive... tot nu te iertam
Am promis ca nu mai imi dau cu parerea la teme controversate... macar pana ma prind ca s-au incins spiritele...
De ce? Pt. ca nervii mei sunt intinsi la maxim (oboseala, cei trei teroristi) si nu am chef de dat explicatie, la explicatie... iar cine nu vrea sa asculte si parerea cealalta sa continue la fel, si la fel, si la fel... la nesfarsit... uneori sa se si supere ca am indraznit sa ne spunem parerea...
Partea asta de mesaj nu e cu referire la cineva anume (ca sa nu se interpreteze)... e pur si simplu la modul general... legat de toate subiectele controversate trecute sau viitoare (ca vor mai fi destule)... Asa ca nu vreau sa se simta cineva vizat... ca nu e cazul...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
Kitty spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Vad ca ne-am cam lenevit la urari - motivele sunt doua: ne-am facut plinul la urat de sarbatori si....ne luam avant pentru ca de luna viitoare incep bazaitorii din stup sa implineasca anul!! Va dati seama ca in mai putin de o luna avem primul bondarel care face anul?
Ma uit la ea si ...parca ma ia nostalgia..creste.. nu mai e un bebe, nu mai e asa lipita de mine (unde-s zilele cand eram isterizata ca nu se dezlipeste de mine nici o clipa?). Danseaza, pleaca de langa mine sa mearga in alta camera, cand e bine dispusa prefera sa stea cu frate-sau, pe care il imita si ii fura jucariile, ne stinge televizorul cand vrea ea, nu stiu cum a reusit sa-mi deblocheze mobilul si sa o sune pe sora-mea de 2 ori - incat sora-mea spune ca evident avea ceva de vorbit cu ea.. Eu sunt buna cand ii e foame - ca se autoserveste cu lapte de la subsemnata Fulga in orice pozitie, in genunchi, in picioare...cum ajunge, sau cand e suparata.
m-am distrat copios cu Sophia, care si din tarc face tot ce vrea ea!
De laptele de capra am auzit ca ar fi mai apropiat de laptele uman decat cel de vaca, cred ca am sa ma mai documentez.
Carmen, ce asortate sunteti!! Cand mai ai timp sa mai si tricotezi?
Ce copii frumosi sunt Alexia si Bryan si cum ii face Alexia film la Bryan cataracios! O adevarata maimutica!
Mady, cred ca se mai aliniaza dintii, cel putin la Raul asa a fost. Bravo pentru reusita la olita!!
Val, incearca sa lasi temerile si sa o pui pe jos si sa nu o mai protejezi exagerat din punctul acesta de vedere, pe langa ca nu o lasi sa se desfasoare si sa faca progrese, mi se pare nociv sa o ti ca sub un clopot - o sensibilizezi. Asta e parerea mea, sper sa nu te supar.
Am vazut poze cu Raisa, are o frumusete de par si niste ochisori ...
Ane, ce bine ca ai internet, ti-am simtit lipsa! Sper ca sunteti bine si sper ca ti-a fost dor de noi!
Kmi, ma bucur ca Timea a recuperat cu greutatea, noi nu am avut o luna buna, a avut diaree 8 zile si inca nici acum nu am revenit cu mancarea la normal - ca mi-e frica si s-a si dezobisnuit, o luam de la capat - ca la inceputul diversificarii. Lasa ca o sa fim noi mandre cu manechinele noastre!
Elyanne te pup, mi-a placut punctul tau de vedere, multa rabdare cu teroristii si la adunat ghivecele de pe jos!
Ma duc sa-i fac de mancare. Revin (sau imi revin )
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Asa.... despre dinti strambi
Elena are doi dinti de jos un pic incalecati (si strambi)... Am inteles ca problema la ea este din cauza de maxilar mic... si de aici problema... Iar cand or sa se schimbe dintii e bine sa merg sa-i scoata inainte sa cada de buna voie (pe cei care se misca... nu-i scot toti dintii din gura ) ca sa nu iasa incalecati si ceilalti... si daca nu si nu, aparat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... amica
alexia3 spune:
carmen am vrut sa spun de ieri ca sunt fulare facute cu "DRAGOSTA"...DAR EU MA GANDEAM LA VREO BUNICA...E SI MAI BINE CA SUNT FACUTE DE O MAMICA. spor la tricotat...si de dragul copilului care il aveti impreuna...fa-i si tatalui ...macar o cipilica acolo.
krissy si eu stiu numai lucruri bune despre laptele de capra...nu c red ca trebuie diluat ...ca aproape face anul puica ta...sau pt inceput poti incepe diluat urmand ca in cateva zile , in mod treptat sa ajungeti la el nediluat...asta in functie si de ce iese in pampers...vazand si facand...oricum ideea e ca E BUN LAPTELE DE CAPRA pentru cine il accepta. nepotul meu a baut cam de la 1 an ...si el tot american e...dar de se intampla sa fie bolnav si sa verse.... mai bine iti luai alta casa si coopil ..ca asta mirosea rau de tot a capra...oricat il spala.
distrat si Sophia cu tarcu...sincer..nu stiu de ce i-ai mai cumparat impingaret,,,ca nu mai era nevoi
multumim celor care ne-ati admirat si care ati fost cu inima cat un purice ca mine la catararile lui Bryan ... toata ziua stau dupa el...ca am vazut de ce e instare...
ghibuadina spune:
NEATA,
Am in primul rand sa va dc SHERBI a aparut, vreau sa vad pozeeeeeeeeeeeeeeee...
ALEXIA, a fost cam agitata sambata seara si duminica.Concluzia a fost deochiata.Eu nu stiu fetelor cat credeti voi in chestiile astea insa de acum cativa ani cd am vazut persoana lesinata de deochi, cred.Tipa nu si-a revenit decat dupa ce i-au citit doi preoti.Eram la un 1 mai cu niste prieteni preoti.Duminica a inceput sa urle atat de tare si de ciudat ca m-am speriat.Soacra mea care a stat cu ea sambata seara mi-a zis ca la culcare a plans ff tare ca i-a zis tatal nostru de multe ori.Asadar dumninica era o tipa la mine care chiar se pricepea la descantec si sigur i-a luat deochioul dar nu imediat.Se chinuia tipa sa castte pana cd intr-un final a reusit asa cu lacrimi.Mom a coincis cu linistirea fetei.Seara am fost cu ea la un prieten preot i-a citit si apoi a fost copilul dintotdeauna.Chestia este ca n-o scosesem multe zile afara si dsasmbata am cam umblat cu ea inclusiv la cumparaturi.Sotul mi-a zis ca multi s-au uitat la ea si s-au mirat intr-un fel, acum nu stiu ce sa cred.Zic Doamne fereste de lucruri de-astea...
In rest suntem k, nu stiu ce sa fac cu ea ca se culca de vreo sapt la 11 noaptea si ziua e argint viu.Nu stiu de unde atata energie..
O sa mai revin, merg sa mai citesc din urma...
roxanici spune:
Am vizionat multe poze si filmulete haioase.
Da Bryan cate luni are?!?! cate luni de cand merge la alpinism?
Lapte de capra la noi nu se gaseste in comert pe toate rafturile, si asta e principalul motiv pt care iese total din discutie varianta asta. Daca ar fi ceva comun ca si laptele de vaca, as incepe sa ma gandesc, asa nu.
Sherbiiii unde eeeesti? dormi de-andoaselea ca americanii?? hai cu poze ca cica arati betooon.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
paxela spune:
maiii ce cautati pe pagina 2 sa va caute omul cu lupa???
laptele de capra si eu am auzit ca e f bun dar la noi nu ai de unde sa iei
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu