Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

io mai am inca de studiat poze si filme asa ca nu ma bagati inca in seama
Numai am timp de net...doar cand doarme winnicu si in rest mai arunc asa cate un ochi sa vad ce mai faceti

Winnie vrea numai la plimbare prin casa se plimba peste tot tinandu-se de ce apuca unde nu re de ce se prinde de perete.....si asa se deplaseaza peste tot sau cu premergatorul alal ce treb impins.....max 5-6 pasi face sg cand are de merd intre 2 puncte mai departate da nu tot timpul...ii frica inca...mai mult cand sunt langa ea.....

Sherbiiiiii!!!!! asteptam sa vedem pozeeeeeeeeeeeee....Te-ai dat la "fund"??

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

paxela

eu cred ca sherbi se pupaceste cu davidutzu!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

mai fetelor,
am si eu intrebari:
LA CE VARSTA TREBUIE SA SE INCHIDA FONTANELA?alexia o are micuta si cred ca aproape de inchidere....
CA AM VAZUT CA S-A MAI DISCUTAT DAR DESPRE LASPTELE DE CAPRA..CE FACETI LA UN AN II TRECETI PE LAPTE DE VACA?DACA DA DE CARE?PEDIATRA ZICEA S-O TREC USOR USOR CA DC O LAS PREA MULT PE MILUMIL SA NU AM SURPRIZE SA MI-L REFUZE PE CEL DE VACA....VREAU OPINII!!!!!CA ACUS FACEM UN AN, NOI MAI AVEM FIX 5 SAPT....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Fetelor,imi repet si io intrebarea: voi scoateti bebeii afara acum, daca sint muciosi?Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/IlincaDecembrie?authkey=7DplWa3GQ6g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare !

FETELE DIN TIMISOARA....sunetm si noi in timisoara pana joi, am venit cu tati care are un curs aici, si daca e interesat cineva sa o punem de o intalneala, astept propuneri pe messenger(coolutz) sau pe tel(din listuta de pe userul comun)
mentionez ca stau in zona soarelui(sper ca asa ii spune)dar stiu sa ajung si in centru cu autobusul 33 parca

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

zara...eu il scot daca nu are febra si il simt eu ca se comporta absolut normal..adica nu maraieli, mamosenii...deastea...si daca afara nu e vant sau ceata..asta s-a mai zis..daca il simt schimbat la comportament..NU il scot///eventual un geam deschis sau o plimbare cu masina...va dorim sa scapati de secretii cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Zadi, tu iti ceri scuze pentru ce gindesti? Te deranjeaza ca am scris ce am gindit?
Cu deplina maturitate iti spun ca nu mi-ar fi placut sa spuna cineva despre copilul meu ca este urit. Dar m-as fi bucurat sa imi atraga atentia asupra unor probleme de comportament pe care eu, orbita de dragostea pentu copilul meu, nu le-as fi vazut.
Ai sa rizi dar copilul meu nu a asteptat sa faca 3 ani ca sa aibe crize de isterie cind nu i se da ce vrea sau nu este lasat sa faca ce vrea. El are 10 luni si cind nu ii convine ceva se intinde pe burta si urla si da din picioare...cum vrei sa numesc asta? Rasfat? Nu, este pura isterie. Deci stiu la ce sa ma astept din partea lui. De aceea ma straduiesc sa il educ si sa il invat sa inteleaga ce ii spun, nu sa fac cu el lucuri pe care si daca nu i le voi arata el le va prinde din mers. Generatiile de azi sunt mult mai rapide, mai istete decit noi. Decit mine, poftim ca sa nu te superi ca te includ.
Daca te deranjeaza...asta e viata. Mergem inainte cu bune si cu rele.
Iti doresc numai bine.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mesajul precedent este un raspuns la measjul privat primit de la Zadi, mesaj pe care nu il fac public pentru ca nu este de datoria mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ZARA scuze, deci eu am scos-o si mucioasa, dar spre final cd nu mai avea asa secretii.Cum ti s-a mai raspuns, poti sa scoti copilul dc nu are febra si se comporta normal.Organismul lor lupta si secretiile tot ii vor trece.Afara nu trebuie sa fie ceata, vant puternic sau temperaturi ff scazute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai se pare ca conflictele de aici nu inceteaza, sa ajuns de la mesje comune, la maluri anonime, la private, hmm a mai ramas ceva? ce mai urmeaza
am si eu o rugaminte maree la voi , daca nu aveti toti nervii acasa ,( asta asa sa nu jignesc) , daca viata voastra e limitata la carti si regul stricte scrise de altii, daca nu puteti suporta si parerea sau sfatul altora, daca va deranjaja ce spun si ce fac altii, luati-va frate bagajelele va rog eu frumos,
lasati spatiul asta pt copi nostrii, asa cum sunt ei, cu evolutia lor asa cum e ea

si da este un mesaj personal , da este, si e pt toti care se simt...
restul haideti sa ne simtim bine sa ramnanem un grup sa ne bucuram linistite de copii nostrii si de prietenia care ne leaga

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by Zadi

mady- unde ai gasit?

carmenefr si cele care fac misto de chestia cu invatatul: pe cine deranjeaza subiectul mana sus. pentru cine e interesat la fel mana sus.
fetele care erau interesate de subiect s-au necajit ca nu am mai scris cate ceva despre asta si nu intelegeau de ce. pai sa spun pe sleau: nu vreau sa se lezeze nimeni sub nici o forma. nu vreau barfe, nu vreau contradictii, luat la misto, cearta, suparari. NU VREAU sa supar pe nimeni. . nici nu ma asteptam sa fiti toate de acord cu mine dar nici nu ma luati la misto. nu ca ma supar dar fiti asa cum vreau sa cred ca sunteti adica femei destepte si diplomate, acordati si altora posibilitatea la exprimare libera.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

......nu mai crede ce vrei tu....vezi realitatea... ti-e greu sa citesti cate o propozitie din ce scrie fiecare?!

Mergi la inceput