Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Alexa- nu e cazul de ultimatumuri. am mai scris: eu nu vreau sa supar pe nimeni. am si eu opinii ca si voi toate si care corespund sau nu cu ale voastre. nu vreau sa stric cheful nimanui.

cat despre mesajul privat transmis lui Gabi

mesajul transmis public de ea (pagina 7 - nu are rost sa il mai copiez) imi era adresat in totalitate. am considerat ca ii voi raspunde doar ei cu un mesaj privat. nu am vrut sa continuu "un razboi" al cuvintelor. am inteles foarte bine ca discutia cu educatia nu va intereseaza pe unele, pe altele da si nu am vrut sa mai continuu pur-si-simplu.

Voi continua sa va citesc si sa raspund cand pot si ma pricep in limita bunului simt.
Dor nu cred ca vi se va face de mine asa ca nu imi fac probleme.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Absoluta am paracitit mesajul de la tine si din pacate nu reusesc sa inteleg ..ce vrei sa spui de fapt? sunt un pic incurcata si prefer sa cer laumriri suplimentare inainte de a da propria interpretare cuvintelor scrise de tine. Asa ca rogu-te.. lamureste-ma!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by coolutz

salutare !

FETELE DIN TIMISOARA....sunetm si noi in timisoara pana joi, am venit cu tati care are un curs aici, si daca e interesat cineva sa o punem de o intalneala, astept propuneri pe messenger(coolutz) sau pe tel(din listuta de pe userul comun)
mentionez ca stau in zona soarelui(sper ca asa ii spune)dar stiu sa ajung si in centru cu autobusul 33 parca

,
andrea si andrei(6april2007)

ne putem vedea in parcul de pe Lidia...e in zona soarelui...daca stai la cineva iti va spune ca e f aprtoape....da-mi nr tau pe PM si vb.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Zadi

Alexa- nu e cazul de ultimatumuri. am mai scris: eu nu vreau sa supar pe nimeni. am si eu opinii ca si voi toate si care corespund sau nu cu ale voastre. nu vreau sa stric cheful nimanui.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

ba da este cazul, vreti raca e un capitol pe forum deschis special pentru asta , nu cred ca e facut degeaba , asa ca lasti aici loc pt puii mici
repet este vorba de toti cei ce se simt

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Absoluta- nici eu nu am inteles. dar nu vreau explicatii.

FETELOR va rog din suflet nu mai abordati subiectul "zadi". S-a incheiat. Se poate ????

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sunt convinsa ca Zadi l-a inteles

Mergi la inceput

Sunt convinsa ca Zadi l-a inteles

Mergi la inceput

uite ca eu nu-l inchid nici moooooooooooooooooooooartaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Alexa, ai dreptate.Vroiam sa intru sa mai scriu si eu de puiul meu, de cei pe care i-am vazut in poze, in filme, dar...poate mai incolo cand se linistesc apel (daca s-or mai linisti).Acum nu gasesc loc aici.
Naspa...

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

hm ok, atunci zic si eu ce aminteles ca sa fie treaba treaba.

Zadi a scris:
. nu ca ma supar dar fiti asa cum vreau sa cred ca sunteti adica femei destepte si diplomate, acordati si altora posibilitatea la exprimare libera.

iar Absoluta a scris

......nu mai crede ce vrei tu....vezi realitatea... ti-e greu sa citesti cate o propozitie din ce scrie fiecare?!

ce inteleg eu..pai ca nu sunt nici destepte nici diplomate ca s anu zic proaste si mitocance...

deci cum e?

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput