Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

ioanaradu intrebai de aparat cu aburi...eu nu am dar am cumparat unei pretene unul Severin..e f multumita de el si era cel mai ieftin.
iesit afara cind e mucoshel nu stiu, cred ca da. Al meu nu a fost deloc mucos pe frigurile astea, el s-a muciosit inante, si l-am scos cite un picut. Sa nu fie vint sau ceata, insa.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

multzam pt raspunsuri, fetelor.asa ma gindeam si ioMami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/IlincaDecembrie?authkey=7DplWa3GQ6g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Iunia apuca-te si scrie o carte papusa....sponsorizez si eu.....

Amo ce snsibila ai devenit....ntz...ntz...

Iti fac eu loc imediat..........hai baga-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

aparat cu aburi am facut o selectie si am ramas sa studiez: Mulinex si Tefal nu-stiu-ce Vitamin. si bineinteles, urmeaza sa-i fac loc in buget.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Absoluta nu este prima data cand folosesti apelativul "papusa". Poate din punctul tau de vedere o suna ca o "flatare" dar din al meu e destul de aproape de o insulta si tin minte perfect cand te-am rugat sa te abtii de la a ma mai flata astfel.

Cat despre fatul ca am imaginatie bogasta, caci presupunc a asta ai vrut sa spui ,multumesc, stiam asta tocmai de aceea ti-am dat ocazia sa explici ... ca deh..nu toti gandim atat de scurt si gri..

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Sa trecem la lucruri importante....de fapt pentru astfel de lucruri ne aflam aici....

Fontanela in ce stadiu este la bb vostri?!
Nu-i mai dau san de aproape 2 saptamani, lapte mai curge ce si ce....vreau sa va intreb cand ar trebui sa-mi vina ciclu`?

La naiba.....cate subiecte si intrebari am avut acum o ora cand am intrat aici....le-am uitat complet...m-am ocupat de altceva :)))

Mergi la inceput

Iunita....abtine-te papusa.....te joci cu unele cuvinte necunoscute se pare pentru tine....

Ma retrag ....urasc sa-mi bat capul cu maruntisuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetelor

Nu mai stiu ce sa mai zic....stiam ca asa se va intampla....ca vor fi conflicte dar eu cred ca putem trece peste ele si sa revenim la oile noastre...puiii nostri frumosi pentru care suntem aici de fapt

Lapte de capra ...da am inteles ca e super bun pentru cresterea copilului si ca se poate da in stare naturala...daca il accepta .....eu as vrea sa incerc lapte de capra pentru Raisa dar la sclifoseala ei nu cred....(nu din supermarket ci de la tara)

AM primit de la niste prieteni din Germania pachet cu produse de la Humana printre care si cereale de noapte si din alea cu biscuiti...la noi au avut efect cele de noapte....aseara a fost prima data o fi coincidenta ca a dormit ea linistita sau chiar au efect...iar cele cu biscuiti i-au placut f mult in comb cu mar....

Lumi primind acest pachet nu o sa mai facem comanda prea curand....nu ne asteptam sa ne aduca dar au fost f draguti si au adus si lapte si cereale si ceai cadou pentru pititca....cica haine ii aduce toata lumea dar papa numai mami cu tati...sper ca nu te-am incurcat

De iesit nu am mai iesit afara de 2 sapt...ca e f frig
Pupici la bebei ..uitasem..Sofia bravo...ai forta nu gluma de acum toata casa e a ta...mai greu e la scari dar te descurci tu

Haide pa....nu va minunati ca sunt atat de des pe forum dar e mama la mine si deci pot sta putin...azi am tras o curatenie generala de nu imi mai simt oasele...dar merita ca straluceste totul...ca doar io cu ea fac cam superficial....hai ca m-am intins...Va pup si aveti grija de ale voastre comori

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Cu riscul ca voi supara ma arde rau ca sa ma pot abtine,
eu m-am cam saturat de mesaje de astea cu substraturi.Bai nene daca ai ceva de zis zi-o romaneste.Nu esti mai putin inteligent daca faci asta.La fel de tare m-am saturat de persoanele astea care se cam plictisesc si apar la un anumit interval cu un mesaj care nu face altceva decat intriga la scandal.Noi cica trebuie sa o luam ca pe o gluma.Fraierele sunt alea care dau importantza.Eu pot foarte bine sa dorm chiar daca vad ca Absoluta face misto la greu de toata lumea.Am o fraza mai dura pentru asta dar ma abtin.Draga mea...papusa...(si aici ma refer la iubita noastra Absoluta) decat sa intri si sa-ti bati joc mai bine scuteste-ne.Nu iti pot impune ,este dreptul tau sa apari pe aici dar nu te mira daca vom ajunge o mare parte dintre noi sa te ignoram.Scuza-ma dar nu reusesc sa-ti diger glumele.

Uite ce iti propun.Daca nu iti este bine printre noi cauta-ti alta companie.Eu una nu-ti voi duce dorul.Nu pot vorbi in numele tuturor insa pe mine m-ai face tare fericita.Insa...dupa cat am reusit sa te cunosc....nu vei face asta pentru ca ar insemna sa dai satisfactie si orgoliul tau nu te va lasa sa fi inteleapta.M-am uitat pe profilul tau si mi-am spus doar atat" vai de angajatzii tai"

Gata .M-am racorit.Nu-ti port pica,nu te urasc deci in concluzie imi esti indiferenta.Oricum.Urat caracter!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

De unde ati luat cuburi mai mari ca sa nu le bage in gura

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput