Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
RaisaFudulu spune:
Multam Karra imi prinde bine sa aud ca nu e singura...pupici de la noi si poate ne vedem la Timisoara ca ajungem la inceputu lu februarie la timisoara la un botez si daca avem timp si noi si voi ne vedem...mai vorbim pana atunci....venim singuri fara fata ca e prea frig si vrem sa avem si noi un weekend singurei...primul
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Ma bucur ca Timeea a devenit o pofticioasa si sunt convinsa ca o sa recuperam si noi fotomodelelle stupului si ajungem in frunte
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
karra80 spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Multam Karra imi prinde bine sa aud ca nu e singura...pupici de la noi si poate ne vedem la Timisoara ca ajungem la inceputu lu februarie la timisoara la un botez si daca avem timp si noi si voi ne vedem...mai vorbim pana atunci....venim singuri fara fata ca e prea frig si vrem sa avem si noi un weekend singurei...primul
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
sa-mi zici cand ca noi de pe 1 plecam in Austria si stam pana pe 8..daca e in alta data cu multa placere ne vedem....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
madybulancea spune:
zadi sunt de la boiron si mi-am luat concentratie 15...maine ma duc la pediatru si o ma intreb...
raisafudulu ms de info!!!
Si acum sa imi laud si eu puiul...A facut pipi la olita....eu eram la baie si a venit dupa mine asa ca l-am pus si pe el si hop,a facut....stiu k a fost pura intamplare dar eu sunt de parere ca pana isi da el seama de simturile astea dupa un an copilu tre sa faca cunostinta cu ea...
v-am pupat!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
alexia3 spune:
KARRA, RAISA FUDULU... si noi plecam in somn la plimbare...hai sa va dau explicatia...la cazul meu. el doarme in patut, se foieste, rasuceste, invarteste...dar are limite. cand plecam, pentru mine este un chin, ca eu dorm cu el in pat si cand se intoarce pe burta si simte ca nu are limite...pleaca la colindat. asa ca in deplasari, noptile, eu le petrec recuperand copil din expeditii. asa-i la noi...dar tot plecam in deplasari , ca ziua sta tati cu copilul , sa ma simt si eu bine
kmi si noi tot pa pa cu buzele zicem...te inteleg si tu ma intelegi pe mine. si cred ca mai sunt mamici .
Val_ spune:
Ioana, Roxana aveti dreptate stiu ca trebuie lasata pe jos ca dupa aia tot eu ma plang de progresele lipsa. Si sarmana Mariuca este asa de vioaie mai are putin si se da peste cap in patut. Sa vedeti cum isi leagana cu picioarele, de plictiseala probabil.
Ioana o sa incerc sa pun si eu mai multe poze dar daca toata ziua fac curat si spal nu mai am timp de altceva. Din pacate este chiar adevarat.
Tzuna, Raisa ma reintorc si eu in club. Dupa doua saptamani in care a mancat asa de frumos ca a pus sunculita pe ea acum Mariuca mea a redus solidele la 1 masa de cereale cu fructe de 100 g. Legume neam iar lapte vreo 500-600 ml. Si in unele zile doar lapte.
Bineinteles ca m-am reintors la stresul obisnuit. Cine m-o fi pus sa o laud. Barbatul meu ca sa imi mai descreteasca fruntea spune ca oricum se ingrasase.
iunita spune:
bebe citesteeeeeeeeeeee
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ioanaradu spune:
iarina aici ... merita!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
anaanamaria spune:
salut fetelor ce mai faceti , nu am mai intrat cam de mult dar am o scuza muncesc si in plus tre sa ma duc si la scoala , dar promit ca zilele astea am sa-mi fac timp si am sa postez niste poze si filmulete noi cu printesa mea . Va doresc o noapte linistita
Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii