Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Tomasa multumesc frumos de raspuns si de incurajare . Atunci ... asa o sa fac, o sa las copilul in pace cu bagat biberonul pe gat.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Tomasa-vreau il dau la gradinita Vise! in zona vatra luminoasa! dintre totate din zona cam asta ar fi cea mai ok si mai e una Mara! o sa ma duc sa le vizitez si sa mma decid la care sa-l inscriu-cred ca din luna aprilie sau mai!
Bikmaria-multumim pt pupici, si noi la fel
Roxana- tu mai vrei si pe bb 3?
cand plecati la munte? am vazut la stiri ca vremea e superba si zapada la fel!7-8 grade la predeal si stratul de zapada de 40 cm, nu stiu cum o fi la POIANA, dar tb sa fie la fel de frumos, asa ca distractie placuta si cat mai multa relaxare!
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nene, ati disparut toate. Ma bag si eu la nani, mi-am hranit pestii, i-am inmultit, acum sa vad ce fac ei singurei pana dimineata.

Noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, eu sint distrusa...de la amiaza plang intruna. Sint o mama...groaznica.

Am iesit afara cu Sara la plimbare si in fata blocului am zis sa ridic caruciorul la 45 grade si nu am asigurat-o cu centura ca avea peste salopeta si husa de carucior si in secunda urmatoare era pe burta pe beton. Doamne, ca nu imi pot sterge imaginea aia din cap. A alunecat, dar nu stiu cum a ajuns pe burta, pana si pe fata i-am gasit praf si mizerie. Doamne, ce cosmar. Eu nu-mi pot reveni. Era adormita saraca, asa a plans, s-a speriat. Nu va zic eu...M-am dus sus ingrozita, s-a linistit, apoi chiar a zambit, am verificat-o, nici o zgarietura, vanataie, nimik. Dar va dati seama, era cu fata in jos....Ma gandesc totusi ca daca era o cazatura severa si-ar fi zdrelit fata, la cat era de captusita cu haine, salopeta groasa si husa, la corp clar ca nu a avut nimik, in cap caciula groasa si gluga. Doamneeeeeeeee!!! Sint incoerenta! Am monitorizat-o toata ziua, nu e nici un semn, a papat, a dormit, a zambit! Am sunat-o si pe pediatra, mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca distanta de la carucior la sol e mica si ea era imbracata gros si daca nu are nimik pe fata inseamna ca nu a fost o cazatura grava. A zis ca mai bine ca a aterizat pe burta, decat pe spate...

Eu insa ma simt groaznic. Nu pot sa scap de sentimentul asta de vinovatie. Ma gandesc ac avea ceva semne daca era ceva, nu? Sint cea mai groaznica mama....Toata ziua am stat zu ea in brate si am rugat-o sa ma ierte, draga mea draga!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

suntem inca la munte, maine cred ca venim.
Gabi, stai lionistita, seintampla.O sa fii mult mai vigilenta de acum inainte. Nu esti deloc mama groaznica, sa-ti iasa din cap asa ceva.
mama groiaznica sunt eu, de cateva zile o persecut pe Sofiuka si nu ma mai inteleg cu ea, si e cklar vina mea, nu a ei saracuta.
am facut-o sa planga, asa tare am urlat la ea.
deci precum vedeti, nu ma paraseste depresia.

concluzie: mama rea nu e una care are accidente, ci una care desi stie ce si cum, procedeaza gresit(in speta urla la copil )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by danielle02
diversificarea o sa o incep dupa 5 luni,numai ca m-a cam pus pe ganduri kg bebelushilor vostri,nici unul nu are sub 6 kg la 3 luni si a mea are 5,700kg,nu e nimic in neregula cu ea,e totul ok,se poate sa fie ea asa micutza de la mama natura?

he he, a mea are 3.750 la 4 luni! Asa sunt ele, vorba Marunzikai - "categoria tzantzar" [:))]

Eliza (06.09.07)

asa putin cantareste micutza ta?de ce?
si eu imi faceam griji ca ... (sa nu zic ce) ca a mea e prea micutza,poate nu mananca destul si cate ganduri negre...

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela multi pupici sa treaca sperietura,bina ca micutza Sara e ok si nu i s-a intamplat nimic.
sabina sa stii ca eu tot depresata am ramas,s-a speriat pediatra cand a fost marti si mi-a facut iar testul cela de depresie,am raspuns corect doar la 2 intrebari cica mai vine o data sa ma vada pe 5 februarie,daca e tot asa ia masuri ce fel de masuri nus` astept sa vad...

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Of, of, Gabriela nu mai fi necajita. Sunt sigura ca Sara te-a iertat. Si nu mai spune ca esti mama denaturata

Sabina, tu esti prea deprimata, nu groaznica. Ce vorbe sunt astea? Cum sa fii tocmai tu mama rea?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Tomasa, sunteti minunati, o familie asa frumoasa!

Sabina, drum bun la intoarcere. Sfat impotriva depresiei si remuscarilor. Cantati!

Ati vazut ce cald e prin partea asta de tara? Sper sa fie frumos si maine ca sa ies cu caruciorul. Pe mine asa ma remonteaza soarele. Sa vi-l trimit si voua?

Mi-e asa foame dar incerc sa rezist tentatiei de a ma infige in frigider. Incerc, dar garantat nu o sa reusesc

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

ufff....Gabi imi pare rau, imi inchipui cum te-ai simtit si cum te-ai speriat. La fel ca si Luy. Bine ca ne spuneti si noua, trageti un semnal de alarma si suntem si noi mai atente.

Vad ca suntem mai multe mame deprimate. Si eu la fel. Stau mult in casa, asta mic plange, e solicitant. De abia astept primavara. Nici eu nu am chef de nimic, noroc cu sotul care mananca orice, nu imi reproseaza nimic. Fac foarte putina tb, ma simt ca naiba ca e dezordine, dar sincer nu imi vine sa ma apuc de tb desi mereu ma uit in jur si ma plang. Mai imi vine cate un elan si ma pun pe treaba si asa de bine ma simt.

Saptamana viitoare vine mama si de abia astept. Desi o sa fim cam inghesuiti, o sa mai stea si ea cu Tudor si ne mai linistim si noi. Incepand de saptamana viitoare o sa fie o serie de evenimente la noi: ziua sotului , Tudor implineste 4 luni, ziua mamei, ziua cumnatei, ziua mea, intoarcerea cumnatei din SUA (asteptam cadourile!), vaccinul lui Tudor...de ar veni si primavara si un carut nou...

Pe de alta parte ne-a venit in avans factura la Medicover, aproape 9 mil (desi am mai platit si in noiembrie pt trei luni ), 6 mil asigurare la ING pt Tudor (a tinut sotul sa facem), plus intretinere si toate alea. SI daca mai vrem sa dam si o masa de zilele noastre....nici vb de cadouri. Ianuarie e o luna grea pt noi.

Tudor este foarte marait de cateva zile, plange in continuu, nu mai doarme , e agitat, chiar nu stiu ce are. Initial am zis ca ii este foame caci tot timpul tacea la san (dar eu ii dadeam san imediat cum plangea, normal ca tacea). Apoi am observat ca e de ajuns sa ne jucam cu el sau sa il leganam ca tace. Mai suspectez si nishte gaze, ma simt vinovata ca am mancat si eu nishte fructe (desi nu am mai mancat deloc de cand am nascut), ma mai gandesc si la dintisori. Nu stiu ce poate fi.

In primele 2 luni Tudor a luat cate 1,25 kg, apoi 750 gr si acum in 3 sapt.300 gr. E putin?
Nu stiu ce sa mai fac, mi-e mila de el ca e agitat si ne oboseste si pe noi.

In rest,si mie imi cade parul la greu, in timpul sarcinii niciun fir nu imi cadea. Se pare ca toate trecem cam in acelasi timp prin aceleasi faze.

Mai am o intrebare: Eu l-am mai pus pe Tudor pe burta mea si apoi mai sus pe sani. Il urcam cu piciorusele pe mine . Si ma cam dor sanii. O fi de la faptul ca a supt aproape non-stop sau m-o fi lovit?O fi grav (in cazul in care m-a lovit>?)

Eu sunt tare obosita, ieri am reusit sa dorm de la 6-10 dim si asta cu intreruperi, in rest am stat cu Tudor sa pape sau sa il linistesc. Zilele astea au fost de cosmar. Dorm max. 5 ore. Multumesc lui Dumnezeu ca am lapte in continuare. Sper sa reusesc sa il hranesc cu san macar pana la 5 luni.

Mergi la inceput