Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by danielle02
diversificarea o sa o incep dupa 5 luni,numai ca m-a cam pus pe ganduri kg bebelushilor vostri,nici unul nu are sub 6 kg la 3 luni si a mea are 5,700kg,nu e nimic in neregula cu ea,e totul ok,se poate sa fie ea asa micutza de la mama natura?
he he, a mea are 3.750 la 4 luni! Asa sunt ele, vorba Marunzikai - "categoria tzantzar" [:))]
Eliza (06.09.07)
bikmaria spune:
am citit si eu din urma ,am vazut:
-o mamica frumoasa si fericita cu doi puiuti la fel de frumosi ,da stiu ca v-ati dat seama ca este vorba de TOMASA cu cei doi copii ai ei ,sunteti niste scumpi toti trei
-un frumusel care vroia musai sa ne spuna doua vorbe direct aici pe forum Vladut ,ANDREEA ai grija ca in curand nu o sa mai ai loc la calculator
-mamici speriate de diversificare MYRAL
-mamici obosite ROXANA fruntea sus au fost zile si mai grele -mamici odihnite PINACOLADA ,SIM
VAI CE PUPACIOASA SUNT ASTA SEARA
tomasa spune:
Ramona, nici Tudor nu a avut bibe si nici asta mica nu are si nu primeste nici suzeta. Si ce daca? Va manca f. bine, direct la lingurita. Tudor a mancat cu lingurita tot si a baut direct cu cana cu cioc sau cu paharul normal, asa va fi si cu sora-sa mai mult ca sigur, eu nu-mi fac mari griji. De altfel se recomanda sa faci diversificarea cu lingurita si nu cu biberonul, chiar daca in prima varianta merge mai lent, pt. ca nu-si cariaza dintii. Nu-ti mai face griji, cei mai multi copii alaptati exclusiv sunt asa, ca ai nostri.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Maria, si eu! Esti tu o draguta, ca de obicei!!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
[
Dany26, fiecare BB isi stabileste nevoile lui. Andrei papa tot atat pe la 2 luni jumate, tocmai de aceea fac acum atat tam tam ca nu mai mananca nici atat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mersi din nou Roxana...acum am inteles....ma speriasem
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
sim_stoian spune:
Tomasa, ce falcute are Maria. Esti o mamica cu doi pui deosebiti!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
tomasa spune:
Sim,... mutzu! Sa stii ca sufar ca ne vom muta si nu ne vom mai plimba prin parc impreuna
sim_stoian spune:
Andreea, am instalat jocul, m-a prins, e fain . Multumesc.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
gema spune:
Tomasa, mamica mandra ce esti, felicitari pentru frumosii tai copii.
Asa va invidiez pe cele care aveti deja 2 copii la nici 30 de ani. Eu iubesc fffffffffff mult copii, enorm, si desi m-am casatorit foarte devreme (23 de ani) si am zis ca voi avea primul copil pana in 25 de ani, iata-ma la 29 abia cu bebe.
Am asteptat in zadar sa rezolvam una, alta ........nu am rezolvat nimic si nici bebe nu am facut, iar acum cand am o fetitza asa de dulce regret si mai tare ca nu a venit mai devreme.
Acum sunt cu adevarat un om fericit si implinit.
Va felicit pe cele care ati avut mai mult curaj decat mine si va doresc din suflet multa, multa sanatate si poate......bebe 3
valentina_22 spune:
tomasa,sterilizarea era ultima pe lista mea, dar dupa nasterea Alexandrei am avut niste probleme de sanatate, iar pilulele si steriletul imi erau contraindicate. Inainte de Alex am pierdut o sarcina la 3 luni, care mi-a lasat un gust amar daca pot spune asa, si de aceea am zis sa nu risc, mai ales ca personal nu ma lasa inima sa recurg la avort. Nu am nimic impotriva persoanelor care recurg la acet gest si le respect decizia, dar eu una nu pot asta.
Iar inainte de legarea trompelor am intrebat in stanga-dreapta si cateva pers binevoitoare, mi-au spus sa nu fac asta , pentru ca-mi va fi daunator pestru organism. In urma discutie ci ginecologul m-am linistit insa.
Si mai am o rugaminte, as dori sa va intreb ce nume ar rima mai bine la Erika?
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m