Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

si-a revenit, rade din nou si vorbeste. Ce fericita sunt! Cand am apucat si eu sa ma mir ca e vesel mereu, a inceput sa planga, cand m-am plans ca e agitat, a reinceput sa rada. Nu mai zic nimic:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Danielle scumpo, eu am ambele trompe taiate...una a fost taiata la o operatie in germania, iar a doua a fost taiata in urma unei reconstructii tubare (am aflat la cezariana cat de prost stau de fapt)-oricum bebe Mario e facut prin Fiv

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Tomasa- ai niste copiiiiiiii!!!!niste draguti, iar mica printesa bag seama ca seamana cu tine!
Betty-wow, prin cate ai trecut!!!!!!!!!!!!!
Iaca, acum m-am sculat, am hranit printul, am mancat si eu....si ma delectez citind ce a-ti mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by valentina_22

tomasa,sterilizarea era ultima pe lista mea, dar dupa nasterea Alexandrei am avut niste probleme de sanatate, iar pilulele si steriletul imi erau contraindicate. Inainte de Alex am pierdut o sarcina la 3 luni, care mi-a lasat un gust amar daca pot spune asa, si de aceea am zis sa nu risc, mai ales ca personal nu ma lasa inima sa recurg la avort. Nu am nimic impotriva persoanelor care recurg la acet gest si le respect decizia, dar eu una nu pot asta.
Iar inainte de legarea trompelor am intrebat in stanga-dreapta si cateva pers binevoitoare, mi-au spus sa nu fac asta , pentru ca-mi va fi daunator pestru organism. In urma discutie ci ginecologul m-am linistit insa.

Si mai am o rugaminte, as dori sa va intreb ce nume ar rima mai bine la Erika?

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Foarte bine ai facut.
Nici eu nu mai pot lua AC, se "intersecteaza" in mod nefericit cu analizele mele, plus ca eu am decis ca nu mai fac un alt copil (eu am avut mai multe sarcini pierdute si nu vreau sa-mi aduc aminte cum a fost) asa ca ne luam de mana si daca ne apuca totusi nebunia la un moment dat mai avem o sansa prin FIV.
Desi...eu sa fiu sanatoasa sa pot sa-i cresc p-astia doi de-i am deja.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Andries-offf, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce a-ti trecut!
important e ca acum aveti tot ce e mai de pret pe lumea asta!
Cred ca este cea mai mare realizare pe care o putem avea in viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bernix

Andreea, rolul de frecare il are in principal suzeta. Pare multumita cu ea. Cand prinde insa un deget musca nu gluma si il primba, il impinge cu limba, prin toata gura. Multumesc de sfat! Si pitica mea prefera un san - stangul in cazul nostru. Dar sa tipe cand ii ofer sanul drept nu inteleg motivul. Pe stangul il accepta oricum, dar cu dreptul e jale si nu era asa.

Rox, nu ma invidia, ca sunt luni bune de cand nu mi-am mai cumparat ceva. Vazut si haine dragute, pe toate gusturile. La preturi nu m-am uitat ca mi-era teama ca ma apuca probatul si nu aveam copilul cu mine sa pot intarzia. Poata intr-o alta zi.

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

scumpo si mie Mario mi-a facut la fel.....asa ca l-am pacalit f simplu....am vazut ca sanul respectiv il acesta cand este culcat, adica cand eu sunt intinsa langa el sau in cazul in care ii sustin sanul tinut in palmasi presat cu degetul mare, astfel incat am inceput o perioada de timp sa il dau doar pe cel pe care nu il placea....si un dus fierbinte inainte e si mai bun inainte de alaptat

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aniast72

Mami, ce mai zic fetele pe forum?

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

foarte tare poza

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Si_bv, uite, am pus www.flickr.com/photos/12251753@N08/" target="_blank">cateva poze, cum ti-am promis.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

imi plac tare mult pozele in care esti cu amandoi copii; se vede ca esti o mamica fericita

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Cred ca toti bebeii au un san preferat, al meu il iubea pe stangul desi lapte mai mult era in dreptul, dreptul era si mai mare si cred ca il deranja ca ii acoperea mare parte din gurita.

Pinacolada eu dau la gradi 800 ron pentru program lung, plus inca 50 ron supliment ca sa il pot duce de la 7 dimineata, 750 ron pentru program pana la 14 este un pic cam scumputz. Eu l-am dus pe Vic la gradi de la 1 an si o luna, nici nu mergea prea bine in picioare, DAR...tine-te bine...nu vorbea decat mama, tata, apa, era cu pampers, nu manca singur, varsa paharul cu apa, etc.. m-a costat 1200 ron pe luna!! Este f adevarat ca aveau o educatoare si o ingrijitoare la 4 copii!! La un an si noua luni - un an si 11 luni aproximativ vorbea, manca singurel, nu mai avea pampers!!

Andries

Mergi la inceput

Multe gradi particulare taxeaza mai mult intre 2 si 3 ani, pentru ca au grupe mai mici sau personal mai numeros angajat pentru ei. Desi, pentru ca a crescut mult cererea de gradinite si toti gasesc usor copii peste 3 ani, majoritatea nu se mai incurca sa formeze si o grupa mini.

Andries

Mergi la inceput