Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tania sunt si eu alaturi de tine si te imbratisez. Trebuie sa ai multa putere, chiar nu-mi pot imagina cum ar fi sa fiu in situatia ta. De cand am citit ce vi s-a intamplat ma gandesc mereu ce subtire e firul si imi gasesc timp in zi sa multumesc pentru ce am in clipa prezenta.

Am citit de n ori ultimele 2 subiecte dar nu ajungeam la finalul lor si acum ca am reusit sa incep a scrie s-a trezit fata mea care la ora asta doarme bine. Deci... pe curand!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mara, maria . Asa ma gandeam si eu , ca este o greseala de tehnoredactare. In loc sa scrie 100 au scris 10. Na, asta e ca nu am timp sa umblu sa rez pb. A, si alocatia va fi 32 iar din martie sau aprilie o maresc la 40 .
Un special pt roxi. As vrea sa o vad si eu ca scrie macar o data ca e odihnita si ca Alexia nu mai urla. Valabil si pt joy.
Tania, Lavi, ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine pana la urma.
dordia, mai da si tu un semn.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt un car de draci...m-am trezit azi la 7 sa plec la fac ptr ca la 8 aveam predarea pe proiect...am stat ca tampitii pe culoare ptr ca nu aveam sala, dupa vreo jumatate de ora de frecat de la un etaj la altul, ne-au gasit in fine o sala...intram, asteptam...nimic. Pe la ora 9.30 catadicseste si secretara sa apara si sa ne spuna ca profa nu vine, ca-i bolnava, si sa lasam la ea proiectele. Si uite asa mi-am pierdut eu timpul si am inghetat aiurea pe strazi.

Roxi multam ptr urari! Eu nu mai tin minte, tu stii ce ai in burtica? Scuze daca ai spus si n-am fost eu pe faza. Odihneste-te cat mai poti...las ca poate e bun DD si-ti da un copilas cuminte-cuminte...in compensatie. Daca nu, stii cum e, bucurosi le-om duce toate

Catutza dar voi n-ati descoperit cauza ptr care pateste Mihai asa mereu? Trebuie sa fie tare nasol.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Catutza, imi pare rau ca Mihai a patit-o din nou! Sanatate multa i dorim si sa dea Dumnezeu sa nu fie grav!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Flavia cand e nervoasa se da cu capul de dusumea(covor, linoleum, gresie), dar nu mereu...Ai vostri fac asa ceva, e normal sau nu? Cateodata , cand o mai cert isi da palme peste fata si plange mai tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by mara95

Salut!

Flavia cand e nervoasa se da cu capul de dusumea(covor, linoleum, gresie), dar nu mereu...Ai vostri fac asa ceva, e normal sau nu? Cateodata , cand o mai cert isi da palme peste fata si plange mai tare...

mara, acum vreo 8-10 luni am avut si noi o per de asta cu tavalit pe jos. Acum bate din picioare si-si da palme peste fata / cap. Eu nu-mi fac pb.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems, ii multumim Riannei care raspunde atit de promp si mamei ei care ne tine la curent; si noi o iubim!

Nokisor, am vazut familionul la sanius; puiul de eschimos parea tare fericit.Voi aveti mai multa zapada decit noi! Pastrati-o acolo, bine!

Maria, Nokisor, Mada, multumiri pentru retete!

Maria, inca o data, mi-a folosit mult subiectul, am vazut ca de fapt nu-i nimic in regula cu fata mea, ci este doar o perioada care, eventual, va trece. Nu stim cind, cum, dar cu siguranta ca va trece.
Si cel cu salatele, ce sa mai spun! sa tot citesc si sa tot gatesc! pina la pensie sa le tot incerc - salatele sint moartea mea!

Mihaelut, daca tu si sotul tau nu o vreti, cel mai simplu ar fi sa-i spui ca deocamdata sinteti foarte ocupati si o s-o suni cind veti fi mai liberi. Pina la urma, daca o va duce mintea, va pricepe mesajul. Daca te va suna in continuare, eu i-as spune ca nu este momentul sa treaca, ca baiatul s-a obisnuit cu noua bona si prezenta ei l-ar da peste cap. Posibil sa-i fie dor de baiat, dar adu-ti aminte in ce conditii a plecat, te-a cam lasat cu fundul in balta, nu i-a pasat de voi, atunci tie de ce ti-ar pasa de ea?
Ah, uite ca acum am trecut la un nou capitol si am vazut ca si Ripley ti-a raspuns la fel.

Pumbita, ce mandra trebuie sa fii cu doua fete care se cearta pe tine!

Roxi,de ce nu-ti pui saptamanile la semnatura, sa stim cit mai ai si sa incepem galeria cind o veni marele moment?

Catutza, tu de fiecare data te-ai dus la acelasi doctor sau ai incercat in alte parti? Va tin pumnii sa aveti noroc de data aceasta si sa nu mai ajungeti la cutit!

Pumba,eu cred ca toti copiii invata, dar atunci cind au ei chef. A mea stia acum citeva luni sa numere in romaneste, acuma, daca o intreb, nici sa nu auda, nu mai are chef si gata. La fel si cu alfabetul. Vad ca ea tot catre engleza trage, si eu inebunesc ca nu o sa stie sa comunice si sa scrie in limba mea natala, ca o sa fie o analfabeta cum sint multi de pe aici. Nu am ce sa fac deocamdata, o las in pace.

Mara, eu am citit ca este normal, asa isi manifesta frustrarea si incearca sa-ti atraga atentia. Tot ce poti face ca sa inbunatatesti situatia este sa intorci spatele si sa o ignori.

Am fost la cursul de prim-ajutor, am nimerit peste o profa tanara, super simpatica si desteapta, care a stiut pret de 10 ore sa ne captiveze cu explicatii si exemple interesante. Tipa a fost doctor in State dar fiindca aici dureaza mult pina sa-i echivaleze studiile, nu are incotro si preda , era doxa da informatii utile.
Mi-a placut enorm de mult si am invatat multe chestii folositoare mie si familiei mele.

La noi situatia este - inca- sub control, Rachelina mea a redevednit cea de dinainte, blanda, dulce si cumintica, incase teme , ne tot inebuneste cu floricica de care ii este frica , vreau sa iau dvd-ul, sa i-l pun de citeva ori si sa-i explic ca nu este absolut nimic periculos. Am luat la cetit carti peste carti si majoritatea spun ca sint normale aceste temeri la varstele astea, la fel si cosmarurile. Daca o sa dureze un an, ce sa mai zic,m-am obisnuit cu ideea, sa fim fericiti ca fata este sanatoasa si gata, fereasca Dumnezeu de mai rau.

Tania si Lavi, ma gandesc la voi si sper sa reveniti curind cu vesti bune!

cit o pentru fiecare!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina - multumesc,esti o dulce
RACHEL e o desteapta si faptul ca stie 2 limbi din "fasa" e un plus pt ea./ din start suntem cu un pas inaintea lor

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- cand am fost in tara vara trecuta, CLAIRE vorbea cu mine in engleza si nepotelul meu de 6 ani de la tara, nu intelegea ce zice si o intreaba pe bunica mea " ce zice bre?" la care bunica (80ani)ii explica" pai ma ,ai vazut cand tiganii vorbesc alta limba si nu intelegi? asa e si ea ,vorbeste alta limba.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai stiti ceva de Che si Tania?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput