Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
leea_cv spune:
Eu...mai greu cu intratul,ca de, invat.Gratie metodei lui Feli , Tudor a facut progrese rapide si remarcabile in ce priveste olita.A treia zi nu mai facea deloc pe el.Desigur ii pun pampers afara si la somn.Da se scoala si noaptea si zice "caca" - asta inseamn si pipi si kk.Problema e insa ca iaaar e constipat.Azi e a 5-a zi.Exact de cind am inceput "operatiunea olitza".I-am pus si supoz cu glicerina,i-am dat dulcopic si nimic.O fi stresul olitei? Ca am auzit ca si asta se poate.
In rest bine,invat pe rupte ca vine sesiunea...n-ar rezista Romania fara inca un filosof in plus.
Tania nu cred ca trece vreo ora sa nu-mi amintesc de voi.Cu drag,mare drag si cu gind bun,bun,bun.
Lavi de-ie DD sa fie bine!
Mara al meu nu-si da palme,dar se tavaleste pe jos si urla.Deci tot p-acolo.Il ignor.
Maria mi-e dor sa ma simt ca tine,stii?
Roxi chiar asa,in ce sapt esti?
Pumba deci,bag sama,ca vorbiti bine tiganeasca de n-ontelege buni.Faina explicatie...
Cata, compasiune pentru Mihai.
Ina cursul de prim ajutor e de sine statator? Sau e in cadrul vreunei programe scolare mai ample? Pi la noi n-am auzit sa fie si l-as vrea si io.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
catutza spune:
Salutare!
multumim mult de incurajari la toate
Ina , pana acum a fost la 2 doctori, acum va merge la alt doctor (deci al treilea), ca tot asa ne gandeam si noi ca nu e bun doctorul de tot se repeta povestea asta.
Leea , ce metoda? Spune-mi si mie te rog poate reusesc si eu sa scap de pampers curand
Ina , ce bine ca nu mai aveti probleme asa mari cu Rachel!!!
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
leea_cv spune:
Cu o ora in urma Maia a plecat la ingerasi.
iubire…in imagini
crissy77 spune:
Doamne, Leea, ce veste trista ne-ai dat . Dumnezeu sa aiba grija de ea, acolo sus. Nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul parintilor ei... D-zeu s-o odihneasca si sa le dea putere parintilor sa treaca peste cumpana asta .
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Of, Leea, ce rau imi pare! Dumnezeu sa o odihneasca iar parintilor sa le dea putere sa depaseasca aceste monete cumplite!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Leea Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si multa putere parintilor! Desi era previzibil sfarsitul, cred ca nu le e usor. Sa ne mai dai vesti despre mama indurerata.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Da, multumim ca sinteti aproape de un suflet geaman.Desi se astepta la finalul asta,va inchipuiti ca are un gol i o tristete fara seaman in inima. Dimineata a facut un ultim stop rspirator si au dus-o in coma la spital.S-a mai chinuit pina pe la 13.30 si...s-a dus.Am incercat sa-i spun ca-i mai bine asa.Stie asta.Dar si-o vrea inapoi.Fetitza ei,iubirea ei cea mai mare,sufletelul de care nu s-a dezlipit o clipa de cind a venit pe lume...Sa plece cine unde-o vrea,dar nu si copilul ei...Asa bolnav cum era,era al ei.Si cu ce drept i l-a smuls cineva din brate.Si cum a indraznit acel cineva sa-i faca asta...De ce si-a batut joc de ea aruncind-o in lume cu atita durere in trupushor...si daca tot a facut asta de ce nu i-a dat si putere sa continue...
Maine ar fi facut 4 luni, dar nu le face,ca asa a fost rinduit...Halal rinduiala.
iubire…in imagini
catutza spune:
Leea , condoleantze! pentru sufletul micutei Maia
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil