Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 7
Madutza10 spune:
Leea ,ce veste ingrozitoare ,nu cred ca exista cuvinte pentru parintii ei sa spuna cat de greu le este ,nu pot sa-mi imaginez cum e sa-ti pierzi copilasul ,cred ca as muri odata cu el...
M-a terminat ultimul tau mesaj ,este groaznic !!
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ei nevinovat`1
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Ina869 spune:
Oh, Leea, imi pare atit de rau!
Depun si eu o floare si lacrimi amare in amintirea micutei.
Dumnezeu s-o aiba in paza , se pare ca o iubeste si a vrut-o acolo, sus.
Trist de tot.
Eu iau cusrul in cadrul Crucii Rosii fiindca acolo fac si munca de voluntariat.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Noki_Lara spune:
Mneatza dupa o noapte cu 3 treziri pentru mancare si foiri infinite...
Leea, tare mult m-am intristat la cititrea vestii despre micuta Maia. O inteleg pe deplin pe mama fetitei cum se zbate ea intre sentimente contradictorii. Cat de nedreapta e viata...Se spune insa ca Dumnezeu nu incearca decat pe oamenii pe care-i iubeste si-i considera valorosi. Pe restul ii ignora pur si simplu. Sper ca cu timpul durerea prietenei tale se va estompa si cu voia lui Dumnezeu va avea si ea parte de un copilas sanatos. Ma rog pentru micuta Maia, parintii ei si linistea lor![rugaciune]
Roxi- nu ma mai tine in suspans..io zic ca e baietel.
Ma duc sa invat, desi nu am starea sufleteasca necesara.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
Un gand bun si din partea noastra pt parintii Maiei. Dumnezeu sa o odihneasca!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
madau spune:
Neata
Leea imi pare rau ptr cele intamplate, sa le DD putere sa treaca peste aceasta pierdere iar pe micutza s-o odihneasca in pace!
Miruna tuseste de m-a zapacit, a inceput de azi de dimineata, inca nu i-am dat nimic ptr ca nu stiu ce si cum, mai stau putin sa sun doctorita...insa altceva ma ingrijoreaza, i-am luat temperatura si are 35/8, luata in fundulet. Ea de obicei are cam 36/7 - 37. O fi vreo problema? Se pricepe careva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
leea_cv spune:
Multumiri scumpelor!
Da, singura veste buna e ca si-au facut testul genetic si nu ai nicio problema.Urmatorul copi va fi sanatos(daca nu se intimpla iar vreun accident)
Mada am sunat dr mea sa o intreb una-alta si am intrebat-o si de temperatura Mirunei si..auzi raspuns: "sa schimbe termometrul".Ce sa zic,m-a lasat masca.Da ia incearca totusi.Sau vezi tu cit ai?Sanatate tusitoarei!
Cata intrebai de metoda.Metoda e sa-l(o) lasi fara pampers,doar cu chilotei si pantaloni.O pui din ora in ora pe olita iar daca face pe ea o certi un pic,ii explici ca nu-i voie/frumos, si o lasi cu pipi 5-10 min.Apoi o schimbi.Pui pampers doar cind doarme si iese afara o vreme.
T cica are lipsa de calciu de transpira asa rau in somn,deci tb sa-i dau.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Leea super tare...ma duc sa i-o mai iau odata acum, asa m-am gandit si eu, ca nu mai vad bine, dar de 2 ori i-am luat si a aratat la fel. O fi bateria pe duca. Multam oricum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
hello
am lipsit o vreme ca am avut niste lucruri, fte multe, de executat plus o stare care nu-mi permitea sa ma relaxez pe forum nicicum. in fine, am rezolvat problemele, sper, si sunt inapoi, dupa cum bine vedeti.
ma duc sa citesc ceva din urma.
multumesc fetelor care mi-au dat mesaje ingrijorate ca am plecat de pe forum:), va informez ca nu am de gand asa ceva, daca lipsesc inseamna ca am ceva probleme, nicicum nu intentionez sa ma retrag vreodata. vorba lui meems, copilul meu era altfel fara forumul asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Andache...a dat Domnu'...Vezi ca ai zis pe mess ca revii in forta, cu amanunte si detalii!!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!