Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
baaaaaa, ce s-a intamplat aci cat am fost plecata? am citit pe ultima pagina, asta de scrisei in ea, ca a murit maia, Dumnezeu s-o odihneasca, Doamne ce nenorocire pentru parinti, vorba leei, bolnava-bolnava dar era fata lor, de ce-a luat-o Dumnezeu!? of, ce nenorocire!
p-orma am deschis cu inceputul subiectului anterior sa ma apuc de citit din urma si vad stop cardiac la Che in sibiu!
Ceeeeee? ca nici n-am mai avut rabdare sa citesc acum va intreb? e bine, s-a intamplat ceva nasol, e ok? de la ce stop cardiac, Doamne Sfinte?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda de la febra, convulsii febrile si stop. asta daca si eu am inteles bine. Din cate stiu eu acum sunt putin mai bine.
Leea putere multa parintilor. Dumnezeu sa o odihneasca.
Am fost sambata la Poiana Brasov, cu sotul si un grup de prieteni, fara copil. Am tras cel mai tare chef din ultimii 5 ani, Revelionul a fost 0 pe langa cheful asta. In mod evident acum sufar ca un caine de oboseala si raguseala, ca am cantat cu lautarii pana la 3 dimineata, dar a meritat fiecare stranut si acces de tuse. Am nevoie de vreo 3 zile sa imi revin, dar as repeta fara doar si poate experienta.
Va pup si ma duc sa mai beau o cafea ca imi adorm pe tastatura.
Anda ai schimbat serviciul? Ca imi aduc aminte ca ne traiam amandoua frustrarile profesionale pe aici, si absenta asta o fi insemnand....
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina Mitzo, sa-ti fie de bine! Cam asa am petrecut si noi: Poiana Brasov=dealurile din Parcul Circului, Bucuresti; cu prietenii=cu Mimi, Vali si Daria la sanius, apoi cu Xandra si Vladut; petrecere=chiote; de bucurie si cantecele aferente la voi= de jale si urlete de oboseala la noi. Ce mai, identic!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Mai vecina imi pare cu regret ca ai avut un week-end naspa, dar lasa ca ne revenim noi. Ce a patit bufnita de a dat drumul la sirena toata noaptea? A evadat barbata-tu din Romania? are you alone?
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, ma prostesc si io...nu a fost nasol week-endul, dar nici de distractie si veselie maxima ca la voi. Am fost casnici, ceea ce stii cat d erar se intampla la noi.
Azi-noapte nu stiu ce a avut bufnita, poate ceva masele??? Sau a mancat un checulet cu ceva cacao pe la 19.30. O fi de la aia? Habar n-am.
Pe adila l-am convins ieri la pranz ca nu are rost sa mearga si am avut succes, ca nu a mai plecat pana la urma. Noroc cu poleiul din Austria si autostrazile lor inchise.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Anda ,bine ai revenit !!Ce face Nichita ,ce-i mai face buzitza??
Io am avut un weekend minunat ,am umblat cu tati ca-n tinerete ,am lasat baiatul la socrii si-am profitat din plin ,am ajuns simbata la 6:00 dimineata acasa iar ieri la shopping in Plaza ,sint reduceri si ne-am intolit.
Azi sintem la mama ,a facut vreo 4 feluri de mincare si m-am gandit sa nu mai gatesc si eu ,asa ca am venit la ea ,ne plictiseam oricum acasa ...
Ma duc sa pap ,revin mai tirziu
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
tania-z spune:
salutam si noi Colectia, ati fost minunate ca v-ati gandit la noi, gandurile bune ne-au ajutat si acum suntem mai bine (incercam sa ne revenim si psihic, ca parca a dat un tavalug peste noi si nu ne mai putem aduna).
Dupa cateva zile de episoade cu febra destul de mare 38.6-38.8 si stres cat China (faceam cu randul la somn sa nu cumva sa apara vreo convulsie) pe Stefan a erupt....pare-se "roseola". Inca nu e sigur, ca diagnosticul a fost pus prin telefon (era weekend), dat de rubeola/rujeola e vaccinat asa ca asta cam ramanea. Odata cu eruptia a disparut si febra, m-as bucura enorm ca boala asta sa fi fost cauza problemelor si nu altceva. Miercuri avem echo cardio, de asta mi-e cel mai frica, de acel "al treilea" ticait care se aude la consult, mai ales ca "convulsiile" noastre (mi-am racit gura de cate ori am reperat-o medicilor) nu au fost cu spasme musculare, ci dimpotriva! Sapt viitoare urmeaza si EEG si apoi vom trage linie sa vedem cum stam.
Cu Stefan a fost oribil zilele astea! Nu avea voie pe afara, era turbat rau in casa, nu mai stim cu ce sa ne mai jucam, iar Fenobarbitalul i-a dat niste tulburari cumplite de somnn si de comportament. Se trezea la 3-4 dimineata plangand, marait, vroia si luna de pe cer, o tinea asa pana pe la 7-8 (cand noi eram deja varza) si adormea, si-a dat peste cap tot programul. A devenit violent, nu-si poate concentra atentia, am vb cu neurlogul sa-i scot fenobarbitalul ca ii termina sistemul nervos, putinul autocontrol pe care-l avea se duce si ala.
Sper la zile mai linistite!
Leea cumplita veste! E greu de imaginat ce e in sufletul parintilor! Eu am trait cateva ore spaima cumplita de a-mi pierde copilul, dar ei...4 luni!!!! Cate durere poate suporta un om?
Dumnezeu sa o odihneaza pe Maia!
Si eu si Che va multumim din suflet celor care ne-ati sunat, dat SMS sau ne-ati transmis ganduri bune pe forum! Chiar daca nu am avut timp sa intru prea des, stiu ca v-ati gandit la noi si ati fost aproape!
Hildegard spune:
Buna gagici,
Vesti triste pe aici!!1 dar asa e viata.Si eu era sa mor, asa simteam ca gata...ma duc...asta fara gluma.Mi-a fost rau vreo 2 sapt si can dma gandeam ca nu are cine avea grija de steff in afar de sotu, fugea moartea de mine!
Am fost la cardiolog...m-a consultat,a zis ca nu e cazul de eko,ci doar mi-a facut ekg,mi-a dat tratament si acum sunt bine.Pe 26 merg iara la consult.Asta e rezultatul stresului si noptilor stresante cu maselele lui steff.N-are cine ma inlocui nici o zi macar.Dar ma rog lui D-zeu sa ma tina tare si totul e ok acum.N-am voie sa ma enervez,tre sa fiu calma..asa a zis dr.De fapt, cand ma supar sau ma enervez mi-a rau...asa ca sunt indiferenta acum la toate
Stef e mare, si tare.....sanatos...mai avem de iesit spre final 4 colturi la masele
pup toata colectia!
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
bianca_mo spune:
HILDE, sanatate multa si iti doresc putere ca sa treci peste probleme!
TANIA, va tinem pumnii la investigatiile care urmeaza! sa dea Domnul sa fie totul bine! si Serban a avut 3 zile de febra urmate de eruptie pe la 7 luni, si ni s-a spus ca probabil e roseola, nu stia sigur nici dr. Va pupam!
sanatate tuturor si sa vina pt toti zile (sau nopti) muuult mai bune!si
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
ioana_77 spune:
Bat-o vina, de roseola, Tania! Sanatate multa si numai bine!
Hilde, sanatate multa si tie!
Anda, bine ai revenit!
Io ieri am shoppuit si eu ceva, i-am spus lui George sa nu ma mai lase sa plec de-acasa cat tin reducerile. macat i-am luat cadou de ziua lui, care e in februarie, dar nu conteaza, l-am pus bine la pastrare.
Bravos pentru petrecaretii de week-end, recuperare rapida
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan