Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

baaaaaa, ce s-a intamplat aci cat am fost plecata? am citit pe ultima pagina, asta de scrisei in ea, ca a murit maia, Dumnezeu s-o odihneasca, Doamne ce nenorocire pentru parinti, vorba leei, bolnava-bolnava dar era fata lor, de ce-a luat-o Dumnezeu!? of, ce nenorocire!
p-orma am deschis cu inceputul subiectului anterior sa ma apuc de citit din urma si vad stop cardiac la Che in sibiu!
Ceeeeee? ca nici n-am mai avut rabdare sa citesc acum va intreb? e bine, s-a intamplat ceva nasol, e ok? de la ce stop cardiac, Doamne Sfinte?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda de la febra, convulsii febrile si stop. asta daca si eu am inteles bine. Din cate stiu eu acum sunt putin mai bine.

Leea putere multa parintilor. Dumnezeu sa o odihneasca.

Am fost sambata la Poiana Brasov, cu sotul si un grup de prieteni, fara copil. Am tras cel mai tare chef din ultimii 5 ani, Revelionul a fost 0 pe langa cheful asta. In mod evident acum sufar ca un caine de oboseala si raguseala, ca am cantat cu lautarii pana la 3 dimineata, dar a meritat fiecare stranut si acces de tuse. Am nevoie de vreo 3 zile sa imi revin, dar as repeta fara doar si poate experienta.
Va pup si ma duc sa mai beau o cafea ca imi adorm pe tastatura.
Anda ai schimbat serviciul? Ca imi aduc aminte ca ne traiam amandoua frustrarile profesionale pe aici, si absenta asta o fi insemnand....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina Mitzo, sa-ti fie de bine! Cam asa am petrecut si noi: Poiana Brasov=dealurile din Parcul Circului, Bucuresti; cu prietenii=cu Mimi, Vali si Daria la sanius, apoi cu Xandra si Vladut; petrecere=chiote; de bucurie si cantecele aferente la voi= de jale si urlete de oboseala la noi. Ce mai, identic!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mai vecina imi pare cu regret ca ai avut un week-end naspa, dar lasa ca ne revenim noi. Ce a patit bufnita de a dat drumul la sirena toata noaptea? A evadat barbata-tu din Romania? are you alone?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, ma prostesc si io...nu a fost nasol week-endul, dar nici de distractie si veselie maxima ca la voi. Am fost casnici, ceea ce stii cat d erar se intampla la noi.
Azi-noapte nu stiu ce a avut bufnita, poate ceva masele??? Sau a mancat un checulet cu ceva cacao pe la 19.30. O fi de la aia? Habar n-am.
Pe adila l-am convins ieri la pranz ca nu are rost sa mearga si am avut succes, ca nu a mai plecat pana la urma. Noroc cu poleiul din Austria si autostrazile lor inchise.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,bine ai revenit !!Ce face Nichita ,ce-i mai face buzitza??

Io am avut un weekend minunat ,am umblat cu tati ca-n tinerete ,am lasat baiatul la socrii si-am profitat din plin ,am ajuns simbata la 6:00 dimineata acasa iar ieri la shopping in Plaza ,sint reduceri si ne-am intolit.
Azi sintem la mama ,a facut vreo 4 feluri de mincare si m-am gandit sa nu mai gatesc si eu ,asa ca am venit la ea ,ne plictiseam oricum acasa ...

Ma duc sa pap ,revin mai tirziu

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

salutam si noi Colectia, ati fost minunate ca v-ati gandit la noi, gandurile bune ne-au ajutat si acum suntem mai bine (incercam sa ne revenim si psihic, ca parca a dat un tavalug peste noi si nu ne mai putem aduna).

Dupa cateva zile de episoade cu febra destul de mare 38.6-38.8 si stres cat China (faceam cu randul la somn sa nu cumva sa apara vreo convulsie) pe Stefan a erupt....pare-se "roseola". Inca nu e sigur, ca diagnosticul a fost pus prin telefon (era weekend), dat de rubeola/rujeola e vaccinat asa ca asta cam ramanea. Odata cu eruptia a disparut si febra, m-as bucura enorm ca boala asta sa fi fost cauza problemelor si nu altceva. Miercuri avem echo cardio, de asta mi-e cel mai frica, de acel "al treilea" ticait care se aude la consult, mai ales ca "convulsiile" noastre (mi-am racit gura de cate ori am reperat-o medicilor) nu au fost cu spasme musculare, ci dimpotriva! Sapt viitoare urmeaza si EEG si apoi vom trage linie sa vedem cum stam.

Cu Stefan a fost oribil zilele astea! Nu avea voie pe afara, era turbat rau in casa, nu mai stim cu ce sa ne mai jucam, iar Fenobarbitalul i-a dat niste tulburari cumplite de somnn si de comportament. Se trezea la 3-4 dimineata plangand, marait, vroia si luna de pe cer, o tinea asa pana pe la 7-8 (cand noi eram deja varza) si adormea, si-a dat peste cap tot programul. A devenit violent, nu-si poate concentra atentia, am vb cu neurlogul sa-i scot fenobarbitalul ca ii termina sistemul nervos, putinul autocontrol pe care-l avea se duce si ala.

Sper la zile mai linistite!

Leea cumplita veste! E greu de imaginat ce e in sufletul parintilor! Eu am trait cateva ore spaima cumplita de a-mi pierde copilul, dar ei...4 luni!!!! Cate durere poate suporta un om?
Dumnezeu sa o odihneaza pe Maia!

Si eu si Che va multumim din suflet celor care ne-ati sunat, dat SMS sau ne-ati transmis ganduri bune pe forum! Chiar daca nu am avut timp sa intru prea des, stiu ca v-ati gandit la noi si ati fost aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna gagici,

Vesti triste pe aici!!1 dar asa e viata.Si eu era sa mor, asa simteam ca gata...ma duc...asta fara gluma.Mi-a fost rau vreo 2 sapt si can dma gandeam ca nu are cine avea grija de steff in afar de sotu, fugea moartea de mine!
Am fost la cardiolog...m-a consultat,a zis ca nu e cazul de eko,ci doar mi-a facut ekg,mi-a dat tratament si acum sunt bine.Pe 26 merg iara la consult.Asta e rezultatul stresului si noptilor stresante cu maselele lui steff.N-are cine ma inlocui nici o zi macar.Dar ma rog lui D-zeu sa ma tina tare si totul e ok acum.N-am voie sa ma enervez,tre sa fiu calma..asa a zis dr.De fapt, cand ma supar sau ma enervez mi-a rau...asa ca sunt indiferenta acum la toate

Stef e mare, si tare.....sanatos...mai avem de iesit spre final 4 colturi la masele

pup toata colectia!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

HILDE, sanatate multa si iti doresc putere ca sa treci peste probleme!
TANIA, va tinem pumnii la investigatiile care urmeaza! sa dea Domnul sa fie totul bine! si Serban a avut 3 zile de febra urmate de eruptie pe la 7 luni, si ni s-a spus ca probabil e roseola, nu stia sigur nici dr. Va pupam!
sanatate tuturor si sa vina pt toti zile (sau nopti) muuult mai bune!si

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bat-o vina, de roseola, Tania! Sanatate multa si numai bine!

Hilde, sanatate multa si tie!

Anda, bine ai revenit!

Io ieri am shoppuit si eu ceva, i-am spus lui George sa nu ma mai lase sa plec de-acasa cat tin reducerile. macat i-am luat cadou de ziua lui, care e in februarie, dar nu conteaza, l-am pus bine la pastrare.

Bravos pentru petrecaretii de week-end, recuperare rapida

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput