Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

multumesc mult de raspuns.
betty - daca nu gasesti galactogil, poti incerca nutrinatal. se gaseste la plafar, e mai ieftin si are acelasi efect!cel putin la mine...
roxana - bafta la examen!
pupici dulci de la fete mici.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

merci frumos

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hihihi, atunci nu-mi mai pare rau ca nu e pe la noi. O sa iau unul din alea de la Inglesina. Imi pare rau ca nu le au pe amandoua pe stoc sa le pot analiza. Am gasit Marco Polo pe net, dar eu stiu cum o fi?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Ramonaiani, si eu. Bafta cu functionarii romani!

Annisias-a trezit devreme azi si e tafnoasa rau, lalalalalalaaaa! Hihihi, descarca-te , fatuta noastra! Si nu te ingrijora, si eu sunt categorie grea, ca si tine, 80 kg fix, desi eram slaba inainte de sarcina (nu Betty slaba, dar ok).

Fug sa schimb un sconcs si apoi plec cu el la plimbare!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

breeee acum am devenit si etalon de greutate? Pai mai erau altele si mai slabe decat mine inainte de sarcina, gen Marunzika

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, asa este... AM FOST REA... Trezitul asta pe la 10 imi sta in gat... Dar bag un frapeu si ma calmez... Pana vine al meu de la muncs si pe urma imi casuna pe el, ce credeti?!

Sim, al tau cat e in delegatie? Poate reusim sa ne vedem saptamana aviatoare. Totusi...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Gagici, eu vreau sa il duc pe Stefan la tuns. Ii cade parul tare de tot si l-am gasit cu fire de par in gura. Am aflat de o frizerie Ciufulici pe la Obor, sa vad cand ma pot duce.

Povestioare

Mergi la inceput

A venit aseara de pe meleaguri straine.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

quote:
Originally posted by ANDREEA11

annisia nu m-am aprins pt ca ma cunosc cum sunt pun o intrebare de 1000 de ori. Si uneori tb sa ma ignori ca sa nu te enervezi, dar si asa dc nu-mi raspunzi eu tot te intreb, deci nu merge nici cu ignoratul.Deci trebuie sa fi tare sa-mi rezisti.... Eu am vazut multi copii obezi si sunt obsedata de obezitate, Yannis al tau desi are 7kg si.. nu-mi pare un copil gras, ci normoponderal. vezi, cred ca difera de la copil la copil. .
Pt Annisia imi pare bine ca nu te-ai impuscat!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Nu era PS era un pupic pt tine de la BELEA

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va pup dulce fetelor si bebeilor dragi!
revin si eu cu o pb...ca de obiceide fapt aceeasi pb: constipatia...

fetelor de 5 sapt bb meu nu face kk singur...dar acum deja are 3 zile de cand nu vrea sa faca kk nici cu supozitor nici cu termom nici cu ceai de musetel cu zahar, nici cu lapte mai diluat cu cate 10 ml (ii dau asa de de 2) sapt, desi se screme in somn de se inroseste tot si se trezeste si iar adoarme ....offfffffff
vreau sa ii schimb laptele praf poate asa o sa fie mai bine: ce imi recomandati???eu ii dau Humana....
of si acum se screme fug la el...

mersi muuult mult!!!!!!!!!!!!!!!!

cum sa ii introduc noul lapte asa brusc sau treptat?l-a mai schimbat vreuna din voi???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sunt si eu junioara!
tomasa nu am uitat de traducere, dar am fost cam puturoasa si am avut si de umblat. Scuze, dar o fac in curand!
Ce masuta mistocuta a primit bb Yannis! El e un dulce!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput