Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mai spun repede ca-mi cade si mie rau parul, dar rau de tot, insa nu-l tai c-am inteles ca se opreste din cazut dupa cateva luni. As baga si eu vit A uleioasa dar astia nu mi-o vand aici, asa ca astept din tara cand vine mama la botez, deci pana atunci imi ramane par de un vant puternic.
Roxana bafta la examen!
S-a trezit gargarita, asa ca am program de joaca!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

multumescSIM STOIAN dar acum cum intru pe contul comun?

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Betty, al meu nu adoarme in scoica pentru ca ii place sa se legene singur cand e in ea.
Ricea, ai in partea stanga sus a paginii meniul, da click pe Mesaje private si ai acolo optiunea de activare.
Annisia, chiar vroiam sa te intreb, mancarea de la Hipp are agenti de ingrosare in ea? Ca aia de la Nestle are guma de guar sau ceva de genul.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Simule, pe astea ale mele de la Hipp scrie ca nu au. Stai sa iti tiparesc exact...

Produs fara adaos de: sare, arome, coloranti, conservanti, zahar, gluten, agenti luanti, proteine de origine lactica.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, ma duc in treaba mea... Ati scapat de gura mea saptamana asta... Pupici!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Ramonaiani, si eu. Bafta cu functionarii romani!

Daaaa, culmea, mi-au raspuns la mailul care l-am trimis aseara!
"Stimata doamna,
Copilul de cetatenie romana poate fi inclus ,sub forma de colant
personalizat in pasaportul parintilor sau puteti solicita pasaport
individual, dupa ce ii faceti la Consulat un certificat de nastere
romanesc."

"SUNT NECESARE 3 FOTOGRAFII BIOMETRICE COLOR, DIMENSIUNEA 3,5/4,5 CM (TIP PASAPORT) PENTRU SOLICITANT, IAR PENTRU COPIII SUB 14 ANI CARE URMEAZA SA FIE INCLUSI IN PASAPORT DIMENSIUNEA 2,5/3,5 CM.
Fotografiile trebuie sa reprezinte fizionomia actuala a titularului si sa fie realizate din fata, fond monocolor alb sau de culoare deschisa, astfel incat sa permita identificarea conturului capului. Titularul nu trebuie sa aiba capul acoperit si ochii inchisi, iar expresia fetei acestuia trebuie sa reprezinte o stare comuna; ochii trebuie sa fie perfect vizibili chiar la purtatorii de ochelari;"

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by Yaia

Ramonaiani, si eu. Bafta cu functionarii romani!

"............Titularul nu trebuie sa aiba capul acoperit si ochii inchisi, iar expresia fetei acestuia trebuie sa reprezinte o stare comuna; ochii trebuie sa fie perfect vizibili .....;"

Eliza (06.09.07)

hai ca ai de lucru....la pozat

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Eu nu prea am intrat ca imi merge netul tot aiurea, cica era problema de la ei, au venit sa remedieze pe scara blocului dar tot asa mergeOricum imi spusese Roxana sa mai stau si cu sotul nu numai pe forumPoze nu pot vedea deci cum e Yannis la masa, murdarici,papa tot hi,hi,hi, de cate ori apare Annisia se isca cate o discutie vadMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Annisuco draga ne-ai deturnat privirea spre cizmulitze de bebeloi dulce si scaune de papat, dar tot nu ai scapat de ochiul meu ager "sexy mama". Ai avut dreptate cand ai zis ca s-au asezat suncoasele pe unde trebuie. Iti sta super in galben!

Piciul meu si-a tras una bucata zgarietura sub ochi de toata frumusetea. Si de-abia ii taiasem unghiutele. Nush cum a reusit sa si-o faca...Acu ma fixeaza insitent, doar doar percutez sa-i dau si lui niste tzatza...hihi. Pe mine ma dispera manichiura asta la bebei...ii cresc asa repede unghiutele...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by myral

Buna!
Eu nu prea am intrat ca imi merge netul tot aiurea, cica era problema de la ei, au venit sa remedieze pe scara blocului dar tot asa merge
Oricum imi spusese Roxana sa mai stau si cu sotul nu numai pe forum
Poze nu pot vedea deci cum e Yannis la masa, murdarici,papa tot hi,hi,hi, de cate ori apare Annisia se isca cate o discutie vad

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

de la cine ai net? e cumva de la Romtelecom.....daca da, zi-mi ce DNS-uri ai?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Hai sa te vad Ramonaiani cum o faci tu pe Elizuca colant. Hihihi

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput