***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutate
bantuim si noi ca liliecii pt ca m-a mituit sotul sa-la jut cu ceva la calc si iata ca se face miezul noptii....
noi ne-am hotarat sa mai asteptam o perioada cu analizele sa nu-l chinuim degeaba pe bebe, mai amanam introducerea glutenului pana pe la un an iar celelalte alimente cu mare grija, si in general preparate acasa
oricum daca testele ieseau pozitive, altceva in afara de dieta fara gluten nu-mi puteau recomanda..
maine mergem la dermato, sa vedem...
oricum e prea mic sa ma impacientez asa, m-=am mai calmat...
pepsi nu stiu de ce iti ceri scuze ca te bagi, eu tocmai d-aia am scris aici , sa mai aflu o parere, un raspuns,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Elteka, saru'manapt pont. habar nu aveam ca e asa simplu de verifcat. am verificat si am doar 8700 mile dupa 15 zboruri in germania. Nici nu vreau sa socotesc cat tre' sa mai zbor sa fac 30 000. Dar are sotu' 57 000. oare poate sa-mi ia si mie bilet din milele lui?.

Asa ca Mica tu stai bine, dar e si normal la istanta ro-sua.

Andrada, Graviduta, Didialex multumesc pt raspuns ref la PREVENAR: cam tot asa stiam si eu ce a scris Andrada.
Didialex, lui David ai apucat sa-i faci vaccinul? sau doar lui R? si care e rezultatul? a avut vreo otita?

of, eu nu prea as vrea sa o intep iar, pt ca mi se pare ca e la fel ca ala de gripa: te vaccinezi pt o tulpina si poti face de la alta. Dar nu stiu cum sa-mi conving sotu' ca el e mare fan medicamente. ii spun ca-i fac Anei daca isi face si el (lesina numai cand vede acul).

Poohy tinem pumnii sa fie rezultatele bune!!! si, daca se poate ... am vrea si noi 1 kil de la Manu. Nu de alta dar doctorita se crizeaza la fiecare vizita ca ii stricam statisticile si iesim din toate graficele.

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am reusit sa culc Petitul, tot a scartait vreo 10 min in brate si abia cand a fost aproape adormit a vrut sa pape laptic, altfel in 30 min se trezea. Sunt in picioare de la 6.45 si deja nu mai pot, va citesc maine mai spre pranz. Noapte buna!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ELTEKA, multumim ca ti-ai amintit de noi .
In Japonia e neasteptat de cald pentru perioada asta, iar eu ma bucur ca pot iesi la plimbare cu Mirunica mai mult timp.
pentru Elias de la Miruna.

SARBATORITILOR DE AZI

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

an, am facut prevnarul la amindoi copii. cum ti-a zis andrada, ca orice vaccin nu protejeaza 100%, este contra pneumococilor, ptr copii cu virsta de la 2 luni la 2 ani,reduce riscul de infectie cu pneumococi(ex meningita, pneumonie, otita medie). cel vindut aici protejeaza contra la 7 tulpini, am vazut acuma ce intrabai, atentie ca vaccinul este contra otitei medii, nu otitele banale!e f diferit de vaccinul de gripa, ala apare in fiecare an altul, asta nu e la fel, vaccinezi o data in viata. asta nu ca sa te conving de ceva, departe de mine gindul, doar sa ai informatiile corecte, fiecare face cum crede, si eu am ezitat cind i l=am facut lui dominic, nu am facut de la inceput, din aceleasi motive, ca era vaccin nou, etc

florentina, aici in cazuri de otite repetate, cele medii ma refer, se pun niste tubusoare in ureche ptr drenarea lichidului. cu dominic am fost la orl ptr aia, si i-am facut si teste ca sa vedem daca nu si-a pierdut din auz, dar nu a fost nici o problema. da noua ne-a zis medicul ca dominic era predispus otitelor si din cauza alergiei lui, facea raceli repetate si mucii ajungeau la ureche, biberonul(desi ii ridicam capul cu perna sus....)virusii....ca otita poate fi data de un virus sau o bacterie.sanatate multa la micut, si vezi daca si in romania este sistemul cu tuburi, cica e ff bun

didi, mi-am amintit azi(ca m-am tot gindit la tine) ca eu cind eram mica faceam tare des, si imi puneau ai mei usturoi taiat in jumate in vata in ureche, la dominic am incercat dar era prea mare si nu tinea nimic acolo. dimineata am fost f rapida in scris, vroiam doar sa-ti multumesc ca ti-ai facut griji ptr mine, si mi-ai scris pe mess

andrada, draga de tine, ptr ca sa fie independent mai tre sa astepti ceva ani!pai dominic abia acuma se imbraca singur, se incalta singur, se spala pe dinti singur, si astea cind are chef....

vas, felicitari ptr dintisor, bravo

chiqui, simptomele otitei depinde de virsta copilului, adica dominic a facut cele 5 otite intr=un an, deci cind a inceput sa faca nu imi dadeam seama, era mai miriit, se tragea de urechi....si ii curgea lichid din ureche(timpanul se spargea"), acuma cit sint asa mici, semnele sint iritatie, pling, ca doare de numa, se trag de urechi(desi si datul de dinti da dureri de urechi de la presiunea ce=o creeaza), nu te lasa sa pui mina, febra, sa nu uit febra, unele din marile manifestari e febra, si cind apesi chiar inaintea urechii ii doare

elteka, nu ma certa si nu te supara, dar NU e bine ca=l pui in scaun cind NU trebuie sa manince, de ce, pai stii tu cu efectul pavlov?am invatat la scoala cu catelul(nu e nici o comparatie)care saliva cind se aprindea becul? ei da, bebei sint la fel, il pui in scaunul de masa, hopa reflex ca vine papa, saliveaza, etc, e pregatit ca tu sa=l stresezi cu lingurita. dar daca tu il pui acolo si sa se joace, pai e clar ca tu cind apari cu lingurita nu declansezi decit reflexul"iar vine enervanta sa=mi strice joaca?" te pup

ATENTIE!!legat de antihistaminice, trebuie bine selectat, de ex am citit ca cele care contin prometazin NU se da la copii sub 2 ani, ptr ca da probleme respiratorii grave la copii sub 2 ani, care pot duce si la deces.este interzisa consumul acestui tip de antihistaminic sub orice forma(crema, sirop, supozitoare, infectii)

v-am spus ca avem dinti?i-a puscat gingia jos in dreapta mai tare in stinga mai putin si sus in dreapta!?

graviduta, eu zic sa nu-ti faci griji acolo unde nu sint, cind va avea otita vei stii sigur

mica, la multe lunisoare ptr printesa, stiam eu bine cu crema de galbenele, si david are obrajii tare rosii, dar e de la dinti de data asta

michigan, dieta fara gluten e usor de tinut la un copil mic, mai greu e apoi daca e sa fie, dar sper sa fie alarma falsa

ancamari, saracuta de tine

motanel, unde esti,

la multe lunisoare pitici de carie, gabiu, mica si numai_eu

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tot eu, ca acuma am vazut ca sintem deja in 11, urez la multe lunisoare ptr piticuti de addinel si lavini,

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Ne-am trezit si noi, am papat si ne-am si jucat

Fetelor, da' ce este cu atatea otite? Ca m-am speriat? Cum le-au facut? Adica, care au fost cauzele?

monicoasa, felicitari pentru nepotel! De ce a nascut asa devreme (7 luni)?

vas, felicitari pentru dintisor!

poohy

La multi ani sarbatoritilor zilei:
Maria de Addinel
Radu Andrei de Lavini
Sara Kaly de Abras

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Poohy, voiam sa-ti raspund de aseara, dar nu m-au lasat tatarii mei neastamparati, Tudor vorbeste intr-una, iar Cip ma alearga prin casa.
Deci, saltelutza n-am spalat-o niciodata, doar am sters-o cu un burete ud si am lasat-o fara asternuturi sa se aeriseasca. Acum am luat una relaxa, ca mi-a zis sotul ca daca vreau iarba, imi aduce el de la munte(se referea la fan).
A facut si Tudor cand era mic tot felul de bubite, dar i-au trecut pe masura ce crestea, sper sa fie la fel si la Manu.
Si tu ai inceput serviciul, ca n-am fost pe faza???

Edit: Parca vaccinul anrubeolic(ROR, dac-o fi tot aia, se facea pe la 1 an... sper sa nu spun prostii...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

Maya inca mai doarme si eu caut cazare pentru Predeal. Ca astia de la agentii vad ca nu si-au inceput programul...

pepsi felicitari pentru dintisori. E posibil sa aiba obrajorii rosii si de la dinti??? Poate si la Maya o fi la fel...

vas felicitari pentru dintisor.

monicoasa sa iti traiasca nepotelul .

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

in sfarsit, am si eu calculator si internet!!yuuuupyyy!!
La multi ani cu sanatate si bucurii multe va urez tuturor mamicilor si capsunicilor!
nu am reusit sa citesc decat acest capitol, si asta pe fuga, din 2 in doi...
am vazut ca carstea nu stiu daca ai dat de dr Stanciu-eu am reusit ieri sa-l gasesc, uite detalii aici
am vazut si filmuletul lui antonio(moama, ce baiat mare si nazdravan!!), am frunzarit fotografiile lui elias{pe zi ce trece mai dragalas si mai expresiv)...mai tarziu sper sa reusesc sa recuperez tot!
de cand nu am mai reusit sa intru pe forum, am trecut printr-o groaza de premiere...am inceput diversificarea(reusisem sa introduc piure-urile de morcov, de dovlecel si marul....acum suntem in greva generala de papa....numai cand vede lingurita il apuca scandalul...), avem 2 dintisori, a avut si o tentativa de "mama", pe 1 ianuarie, dar intre timp i-a trecut dragul de mine....
Iepurasul meu a inceput scandalul....fug sa-l linistesc si trimit mesajul asa...in coada de peste, ca sa fiu sigura ca nu-l pierd...

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput