***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Neata, fetele!

Vali5, multumesc de reteta, acu am salvat-o si eu, sa n-o mai pierd. Desi, daca iar imi iese o talpa, renunt sa mai stric materialele.

Vas, Pepsi, bravo pentru dinti.

An@ si noua ne zicea dr ca iesim din orice grafic, cu greutatea si cu inaltimea. La nr 1, ca la nr 2 s-a prins si ea care-i treaba, si nu ne mai zice. Mai ales ca tati e speriat ca de bombe, asa ca dr imi arata discret graficul cand nu se uita tati.

Noi o sa facem Prevenarul, parca la 7 luni a zis dr, tre' sa ma mai uit o data in caiet. Si inca o intepatura la 9 luni.

Am si eu o intrebare, din categoria "tara arde si baba se piaptana": mamici de fete, care stiti unde se fac gauri in urechi cu pistolul ala special? ca sa mor io daca mai tin minte unde i-am facut lu' nr 1, stiu doar ca era o clinica mica privata. Am incercat la Medlife, dar aia aveau o singura asistenta "specializata" si aia era bolnava in ziua mea de programare

M-am cam speriat si eu cu otitele astea, cum ne pricopsim cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna ziua la capsunici si capsunele.
Ce mai faceti?
Noi nu ne-am trezit de mult ca noaptea am avut program din 2 in 2 ore. Zicea cineva parca e cronometru.S-a culcat la ora 23.00 la 24.00prima trezire iar apoi pe rand, la 2.4.6.8.10. Am mai lasat-o putin sa se joace in patut si acum a vrut la mine in brate. Noroc cu tzitzi ca nu stiu ce ma faceam toata noaptea.Asa se trezea, vroia 10 minute tzztzi, chiar daca nu tragea dar sda o simta in gurita, si somnic la loc.
Multumim de aprecierile pentru dintisor!!!!!!!!! Vad ca inca e linistita.Sper sa o tina tot asa.
Pepsi, multumim de indicatiile cu laptele. Eu chiar de mult nu mai firbeam laptele la cutie si multi sareau cu gura ca il beau nefiert.
Ce frumos povestesti de Dominic.Chiar ca astept si eu ca Eliza sa faca anumite lucruri singura, dar NU ma grabesc.Profitsi declipele astea cand e independenta de mine, ca sunt tare frumoase.
Didialex, am admirat haina.E chiar frumoasa.
Ioana13, eu zic ca daca ii dai deja cu lingurita nu mai are rost sa-i dai cu tetina.
Madi, si Eliza papa cereale in fiecare dimineata.Eu i le combin ori cu mere ori cu pere.E masa ei preferata.
Poohy, ce rau imi pare de alergiile astea. Sunt atat de nasoale. dar poate totusi nu o sa iasa rau analizele si poate e ceva de moment.
In legatura cu transpiratia: am vazut ca si Eliza transpira noaptea. Oare o fi normal? In camera nu sunt mai mult de 21 de grade.
Gata ca cere papa. Mai revin.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Pepsi, multumesc de raspuns si pt explicatii. m-am mai luminat. sunt cam 75% impotriva... eram 100% impotriva, dar dupa mesajul tau stau in dubiu. of, trebuie sa ma hotarasc intr-o sapt.

Carmen_so (si pe mine ma cheama Carmen, dar sunt "deghizata)deci tu o sa faci vaccinul...Ma bucur ca la voi macar unul e relaxat cu greutatea. Noi suntem panicati amandoi (de, suntem la primul copil), desi ar trebui sa fim constienti ca din 2 parinti pigmei ce putea sa iasa. Eu imi revin cand o vad ca mananca bine, ca e vesela si se dezvolta normal si faptul ca e scurta, nu pare slaba deloc, chiar are faculte si cute, dar cum ma duc la doctorita cum ma intorc deprimata. are un talent de a ma speria...
Cu gaurile in urechi, nu stiu sa-ti spun, pt ca noi am facut in maternitate, tocmai ca sa nu umblu mai tarziu.

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

@An, Vas, multumesc Si eu sper ca nu e alergie, dermatita atopica poate fi si fara din cate mi-au zis doctorii. Si culmea dematologii si pediatrii toti mi-au zis ca nu banuiesc o alergie alimentara, dar tot ce se poate
Mai mult de 1kg 1/2 nu donez, sa imi ramana si mie fata cu 8 si ceva (spre 1/2)

Florentina, merci Deci pot trece bubitele astea, daca si Tudor a avut A trebuit sa ii dau un regim special? Da, am inceput serviciul. Cu creditele astea era un pic greu de stat mai mult acasa... Dar am program de 6 ore - lucrez 8 ore 3 zile, 6 intr-o zi si o zi libera

Vali, felicitari pentru dintisori !

Pepsi, felicitari pentru dintisori!

Didi, felicitari pentru geaca ;)

Mica, la multe lunisoare pentru ieri! Si pe voi va pandesc dintisorii?

Mie iar mi-a racit matza. De cand i-a trecut raceala (cam 10 zile) eu am scos-o zilnic afara cate 45 de minute o ora, chiar daca sunt -5, -7 grade. Am zis ca daca nu o scot e mai rau, devine mai sensibila. Poate o imbrac prea subtire? Ii pun un body de bumbac, un body mai grosut peste (din ala gen catifea) si costumul pe iarna pe deasupra. Am scos-o si fara fular :( Acum ii curge nasucul, dar e foarte vesela, vioaie si mancacioasa bineinteles.
Mama imi zice ca si eu am inceput sirul racelilor de la 7 luni, si nu m-am oprit pana la 3 ani cand mi-au scos polipii. De atunci chiar nu mai am probleme

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, am vazut ca si lui Antonio ii place sa scotoceasca. Asta micu' al meu nu poate sa deschida inca sertarele, ca sunt mai mari si grele, dar imi amintesc de Tudor cand era un pic mai mare, pe la 10 luni, cand mi-a deschis toate sertarele de la comoda si era sa cada peste el cu totul, am crezut ca fac infarct atunci...Tre sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie...

Didi, sanatate multa la micutz, noi inca n-am scapat, se pare ca iar are urechile infundate...

Ioana 13, daca papa cu linguritza, n-are rost sa-i dai cu tetina. Poti s-o pastrezi ptr cand o fi mai mare, daca mai bea lapte din bibe, sau ptr bb2, cum zicea Didi

Gravidutza, da, poate fi otita fara durere, Tudor a facut asa asta vara si a zis ca nu-l durea deloc, noi l-am dus la dr ptr ca ni s-a parut ca nu mai aude bine si asa am descoperit otita

Pepsi, da, tubusoarele ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa-l facem, chiar am vorbit cu dr despre ele, dar cel mai tare mi-e ca se pun sub anestezie generala, am eu ceva cu anestezia asta...Felicitari ptr dintisori!

Poohy, n-am avut regim special, bubitele s-au rarit treptat pana au disparut. Ne-a mai ramas acum o chestie, face niste pete ca niste muscaturi de tantar de cate ori mergem la tzara, apar intai pe picioare si daca stam mai mult, se intind si pe restul corpului. Dupa ce ne intoarcem acasa la noi, ii trec ca prin minune. Am suspectat initial niste purici, dar n-am gasit nici unul si e ciudat ca face asa si la parintii mei si la ai sotului. Mai sapam, poate pana se-nsoara aflam si noi cauza...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, multumim pentru felicitari dar noua nu ne-a iesit nici un dintisor... inca

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo

Multumesc de raspuns DidiALex si Vas la "marea" mea problema cu tetinele. De 3 luni ii zic lui tata de bebe, sa termine cu cumparatul sticlutelor... dar .

Patrcik are nasucul infundat, fara mucisori? e bine sa ii dau [red]vibrocil?[/red] Sa ies afara cu el la -6 grade si ceata deasa in cazul asta?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Vali, scuze, vroiam sa zic felicitari pentru mers si miscotit

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy Nu inteleg ce e "miscotit" Cat despre mers chiar ma gandeam ca nu a observat nimeni

Am pus si cateva poze de la Bran Sper sa va placa

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce mai gatiti la prinz pentru bebei, cei care sunt diversificati de 3 luni? Eu fac azi orez cu morcov si pastrav. Dar miine iar nu stiu ce sa fac. Am mai dat saptamina asta: supa piept pui, cartofi cu galbenus(cartofi frantuzesti ii zic lui ca ii dau, sa ii sune mai trendy), dovlecel cu ceva legume, mamaliguta cu brinzica.
Florentina .
Poohy ce ii dai in cazul asta , de raceala usoara?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput