***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ioana, eu tocmai i-am facut supica de cartof dulce, morcov, dovlecel, pui si bors.A iesit o combinatie buna zic eu.Ii dau sa pape acum.Pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

miscotit adica umblat si colindat... si agitat :D

Ioana, mie mi-a zis doctorita sa ii dau oscilococcin, 1 tub pe zi 3 zile, vitamina C, picaturi in nas, ser fiziologic si daca gasesc - dar nu neaparat colargol. Si daca se ingroasa treaba cu nasucul ceva cu s... Am si uitat ca l-am cumparat deja si e acasa
Tzu' a mea nu e foarte diversificata... Cum acum nu papa decat morcov, dovlecel, telina si pui (si de alaltaieri mar), p'astea le papa.
Cand o sa ii adaug si ardeiul, brocoli mai diversific. Dar ma gandeam sa incep cu oul maine... Tine introducerea oului cateva saptamani... Nici nu stiu - pana ajung la un galbenus intreg pot introduce si alte alimente sau 2 saptamani numai ou introduc? (galbenus foarte fiert adica)

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali foarte frumoase pozele. Si felicitari pentru mers .

Duminica mergem si noi la control sa vedem ce ne mai zice dr sa papam.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Poohy, eu am lasat pauze de vreo 3 zile intre marirea dozei de galbenus. Si intre, mincare pe care a gustat-o deja. Nu stiu pe la altii cum e.
Alyna, bors de casa i-ai pus in supica? Pe la noi nu se face, numa de cumparat am eu, de ala uscat.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ioana 13, al meu pitik bea lapte ( fara cereale) numai cu tetita in cruce (noaptea). E buna pt ca dc nu suge copilul, laptele nu ajunge in gurita si nu se ineaca asa cum se poate intampla la cele normale.
Piureurile daca le mananca cu lingurita nu are rost sa i le mai dai cu biberonul, de fapt progresul e lingurita doar, nu?

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Poohy, eu am ajuns sa-i dau un galbenus intreg in 4 zile.Adik in fiecare zi i-am dat cate un sfert pana am ajuns la unul intreg.
Si...din cate stiu....cam la 2 zile dupa introducerea unui aliment, ii poti baga altul nou.Adik sa vezi cat de cat cum il primeste organismul.

Eu, sincer, acum nu-i mai dau cate un pic cand ii bag ceva nou.De ex, i-am facut acum supica cu bors si i-am pus in toata supica bors si i-am bagat si cartof dulce pe care nu i l-am mai dat dar l-am dat pe razatoare(ca asa fac cu legumele-nu le mai blenduiesc) si cu asta -basta!Cand i-am dat Danonino, i-am dat unul intreg nu cate o lingurita.Consider ca este destul de maricel ca sa nu-i mai dau cate un pic pana ajung la o masa!Pana acum n-am avut probleme!

Am si eu o intrebare:eu ii dau lapte Topfer 2.Topfer 3 cica e de la 8 luni incolo.Sa i-l mai schimb?Stiu ca trecerea se face in combinatie cu asat care i-l dau deja(adik 2) dar...mai re rost?Voi cum faceti?Ma gandeam ca poate totusi cere 2 mese de lapte pe noapte ca nu s- mai satura de la el cu toate cerealele care i le bag in lapte seara!Poate ma ajutati un pic!
Mersik!

Ioana, eu i-am luat la sticla de la Mega Image.N-am curaj sa iau de la tarani si nici Bors Magic nu e indicat.
Aaa...si i-am pus si niste patrunjel ca de asta nu incercasem pana acum.A papat mai devreme 1801 ml.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alyna cate cereale ii dai seara? Eu ii fac din 90 ml apa, deci 90 apa + 3 masuri lapte + 5-6 masuri cereale = probabil 110-120, apoi baita si san. Nu stiu cat ma mananca la san dar vad ca nu se mai trezeste noaptea.
Ce am sesizat eu: cand e cald la ea in camera (23-24) se trezeste noaptea (probabil de sete). Aseara i-am facut cam 21-22 si a dormit pana pe la 6-7 s-a trezit, a mancat si a mai dormit pana pe la 9.30-10.
Dr mi-a zis ca nu ar trebui sa se mai trezeasca noaptea de foame ci de sete si in orice caz sa nu o mai pun la san noaptea ci sa ii dau ceai sau apa (pentru sete nu pentru foame).

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica
De la Craciun nici eu nu ii mai dau lapte noaptea, numai ceai. Si trage de 2-3 ori din bioberon apoi adoarme la loc.

Alyna24, si eu ii dau Topfer, si la 8 luni l-am trecut pe Topfer 3 direct, fara sa il combin. Asa am facut si trecerea de la 1 la 2. L-a acceptat fara probleme (eu imi pastrasem o punga de 2 pentru orice eventualitate).

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Mica, pai eu ii fac din 150 ml apa si 5 masuri lapte iese 180ml plus 3 masuri cereale.Oare sa-i pun mai multe de cereale?Nu iese mai consistent?Adik o mai trece prin tetina?
Noaptea mananca cam de 2 ori in jur de 300-350 ml.Dar aseara am reusit performanta de a ne trezi doar o data la ora 3 , a papat 200 ml si s-a mai trezit la 8.Dar cine circula prin casa la ora 23 aseara?????/david care facea ture intre sufragerie si dormitor si n-avea stare si chef sa doarma desi ieri nu dormise toata ziua decat 70 minute adunate.Si...uneori mai bem si cam 150 ml ceai.dar daca nu-i dau lapte, urla de foame.ce sa-i fac?Daca i-e foame.......ii dau!

DAVID

Mergi la inceput

Vali5, si ti se pare ca din 3 se satura mai bine?Ma gandesc ca poate de aia se trezeste sa manance de 2 ori pe noapte!Hai ca ii iau si eu atunci 3 ca pana la 1 an cand il trec pe lapte de vaca mai e!

DAVID

Mergi la inceput