Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
bernix spune:
Merg sa citesc din urma si sa incerc sa raspund atat cat oi putea.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor al meu mananca de dimineata abia pe la 9-10, pana at doarme. a ajuns sa manace cam 4 mese pe zi. Dintre fetele care-i hranesc cu formula, poate sa-mi zica cineva cate mese au bebeii lor? Al meu ar sta si 6h nemancat ziua.
Yannisa are 5 mese/zi si bea in jur de 170-230ml/masa. Noaptea are o pauza de cca 9-10h cand nu bea deloc laptic. Bea primul laptic pe la 6-7 dimi si apoi iar somn pana la 10-11 dupa care primeste din nou un bibe.
![](zana.gif)
Yannisa Milena
24.08.2007
isabeluta spune:
Noi ne confruntam in continuare cu aceeasi probleam:ziua papam la 3 ore si juma noaptea ne trezim in plansete de foame si la 2 ore si jumate.
Eu am luat o hotarare fff dureroasa pentru mine: incep dversificarea la 4 luni si o saptamana. Nu dati cu rosii, nu vreau! Pur si simplu e cea mai buna solutie pentru el. La 1 martie incep serviciul am de ales intre a lasa puiul cu lapte muls de la mine pentru 2 sau chiar 3 mese (ceea ce e f putin probabil - eu nu am reusit pana acum sa strang mai mult de 100 ml) sau sa aiba 2 mese diversificate si restul papa de la mami lui.
Ma consolez cu gandul ca a papat 4 luni, ca are greutatea super ok si ca nu sunt o mama chiar asa denaturata...
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Sabina, eu mananc si acum usturoi de rup, Stefan nu face nici o figura, rade tot ce prinde in tzitzi. Totusi, pe la ce varsta pot sa incerc? Sa spunem ca l-as fierbe cu legumele pt piure. Cand fac piure pt noi, de ex, pun la fiert 2 catei de usturoi pe care ii si zdrobesc impreuna cu cartofii, iese yami, yami.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
Victor a mancat usturoi de la 7 sau 8 luni, ii puneam in supa, fiert. Acum la 3 ani jumate mananca usturoi crud, ia catelul de usturoi curatat si il mesteca de preferat cu o chiftea sau cu sunca sau pur si simplu cu ciorba, exact ca la Moldova
![](icon_smile_big.gif)
Eu cand ma uit la el si la ta-su cum baga la usturoi ma crucesc. Si cu ceapa verde aceeasi poveste.
Andries
bebeka spune:
A venit postasul cu alocatia!
Nu inteleg de ce:cand am depus dosarul am atasat si extras de cont!
Ce pot face ca sa intre totusi banii pe card?
Am facut cont la Bcr.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Mandarinuta utile informatiile...cam asa se procedeaza si aici.
Andreea si a mea mananca 4 mese pe zi max 60 ml si tzatzic ff putin.
Isabeluta de pe 4 feb ma voi duce si eu la munca...macar tu ai stat o luna in plus...in loc sa incepi diversificarea devreme de ce nu ii dai lapte artificial.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Ali am incercat. Nu vrea nicicum lapte praf, nici bibe, nici suzeta. Iar de la mine in bibe a fost un chin! As putea sa mai incerc cu lapte praf, dar apoi tb sa las pe umerii mamei diversificarea si nu prea imi surade ideea...
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
cecilia L spune:
Mie mi-a zis pediatra sa incep diversificarea la 5 luni pt ca bb este foarte bine dezvoltat, sa incep direct cu supica de legume( zeama) apoi sa pasez legumele , apoi sa-i bag fructe, piept de pui, cereale....acum ma gandesc daca sa incep la 5 luni sau nu.Sincer ma batea un gand sa incep la inceputul lui Febr(5 luni), acum sa vad in functie de cum imi vin legumele de la tara, am vb cu mama la tel si i-am zis sa vina sa-mi aduca legume de la ea, iar ce nu are sa-mi cumpere din piata de la ei, acelea sigur sunt de casa, nu ce cumparam noi din piata de aici.Si merele si perele tot de la ea o sa aduc.Deci daca vine la sfarsitul luni sigur din febr incep si eu diversificarea.
revin, suntem maraiti
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Pauzaaaaa. Ca oricum nu am invatat mare lucru pana acum, parca vad ca tot la noapte dau bice. Of of! Imi vine continuu sa il smotocesc pe Andrei, e minunat si dragalas si explodez de cat il iubesc. Cum poare oare cineva sa nu iubeasca un bebelus? Mi-e groaza de bone...cred ca as fi in stare sa le torturez daca i-ar face ceva sau nu ar avea grija de el. Pedeapsa cu moartea ar fi prea usoara pentru asa situatie.
Ana, si eu fac reactie sub ceas, de aceea nu port ceas niciodata. Nici bijuterii nu prea port, foarte putine si numai de aur. La cercei e belea daca pun altceva, asa ca prefer sa nu ii schimb. Dar nu m-am gandit ca e reactie alergica. E destul de neplacut ce mi-ai zis despre Miruna, acum inteleg situatia. Crdeam ca li s-a nazarit si la ea tot asa de la o piele mai uscata sau cine stie de la ce iritatie banala. Trebuie sa ai mare grija cu ea si sper ca Vladutz sa nu aiba aceeasi problema.
Gabi, da, sunt tembele din alea si inca mai este pe forum aici, insa de data asta ca ea insasi. Cand am timp caut linkul de la forumul celalalt sa vezi de ce era in stare. Iar noi o gramada de proaste stateam cu gura cascata si inima indoita la inventiile ei. De atunci eu sunt foarte circumspecta cu persoanele "virtuale". Diversificarea o mai aman maxim o saptamana pana reusesc sa il trec la Nan 1 extrem de lent, sperand ca nu va face reactie la el si ramane asa. Odata ce termin trecerea la Nan1 si nu vad nimic rau vreo 2-3 zile, o sa incep diversificarea. Deci zic eu pe undeva pe miercuri-joi saptamana viitoare. Inca ma mai gandesc daca incep cu suculetele sau cu zeama de la supa. O sa il tin asa numai pregatitor pana la 5 luni, ca sa ii vad si reactia la piele. De la 5 luni piureuri de la borcanel, si fructe si legume. La legume as incepe cu supa de casa mai intai si mai vedem apoi cand il trec la borcane. Dar sucul de fructe si fructele sigur de la borcane, cred ca primele variante din lista Annisiei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Revenim cu noutati despre noi.
Am primit aprobarea sa plecam la Boston, inca nu stim daca au aprobat ptr amandoi, adica eu si sotul, sau doar ptr unul din noi si Andrei, speram sa aflam mai multe informatii maine cand avem intalnire cu Ýr neuroloaga. Chiar daca a primit doar unul din noi aprobare, vom merge amandoi si vom suporta noi cheltuielile pentru celalalt. II multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si ca putem pleca. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru ca Andrei sa fie bine. Trebuie.
Cam atat deocamdata.
Multumim din suflet pentru suport.
Un pupic dulce ptr Sim si multumim din suflet pentru sms.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!