Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Carpatino, esti o draguta! Si tare cocheta, mai-mai!
Ana, si Sara a vut de vreo 2 ori cosmaruri si s-a trezit urland. Mi-a fost tare mila de ea…
Urmy, ma bucur ca e bine Tudor!
Mandarinutza, multumim de articol. Asa mi-a zis si mie pediatra sa incep, cu suculet de mar si morcov.
Roxana, m-ai socat cu povestea aia, chiar sint si tembele din astea????Doamneeeeeeeeeeee!! Tu cand incepi diversificarea?
Sim, m-ai distrat cu faza cu fundul, cu fularul si mie mi-au zis o gramada, m-am cam saturat! Una mi-a zis odata sa bag fata in casa ca e frig. Atunci mi-a sarit mustarul.
Annisia, trezireeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!Unu-doi, unu-doi faceti toti la fel ca noi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela77 spune:
Daca vreti sa ne mai vedeti si pe noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
cecilia L spune:
am venit de la vaccin, am un baiat super cuminte, nu a zis nimic, s-a inrosit putin dar a tacut malc, recunoastem am facut scandal ininte sa plecam.
avem 7500g(3280g la nastere si 3000g la externare) si 68cm, am luat luna asta 1200g
merg sa alint baiatul
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Daca vreti sa ne mai vedeti si pe noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabi,da ce nepoate marisoare ai!Si sora ta e o draguta..Sara o dulcica
![](pupic.gif)
bernix spune:
N-am intrat de 2 zile pe DC si iar sunt in urma. Marti am avut un copil suuuper marait care m-a solicitat la maximum si am cazut lata o data cu ea pe la 10 jumate seara, iar ieri am fost iar la doctor, la ecograf de data asta, pentru eco transfontanela, abdomen si sold bilateral. Urata si obositoare zi si ieri, ca pitica mea a tipat cum n-am auzit-o io niciodata jumatatea de ora cat a durat examenul ecografic. Era rosie-vanata, transpirata fleasca si cu lacrimi de crocodil. A fost nevoie de trei oameni s-o tina asa tare se zbatea, iar pe mine m-au terminat urletele ei. Slava Domnului, totul e OK si e sanatoasa.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
isabeluta spune:
Sim am gasit aici despre usturoi:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=65268&whichpage=23&SearchTerms=scheme%2Cde
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
mandarinutza spune:
Gabi, ce frumusete defata ai si ce frumos doarme in carut!
Bernix, ma bucur ca ecografiile au iesit bine si Degetica e ok.
S-a trezit Antonia, i-am luat temperatura si are 37,7 la 4 ore dupa administrarea supozitorului. Mie mi se pare ca a scazut f putin de la 37.8 cat avea dimineata. Mama nu a gasit panadol sirop, ci eferalgan sirop pe baza de paracetamol. Am sunat si pdiatra dar nu raspunde.
Temperatura nu e mare, nu e peste 38, dar sunt putin ingrijorata caci e prima data cand are o temperatura mi ridicata. Imi zisese pdiatra ieri, ca daca e sa faca reactii, le face imediat dupa vaccin, la o ora, doua, dar ieri avea 36,9.
Mamicile a caror bebelusi au avut temperatura crescuta dupa vaccinul de 4 luni, ce le-ati mai dat?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
bernix spune:
Nu mai stiu daca v-am spus, dar luni cand am fost la doctor ca aveam bb mucios ni s-a dat Colargol, o solutie rosietica ca iodul, pe care Degetzica o suporta destul de greu in nas. Rolul ei e sa usuce secretiile care la noi nu se mai termina, fara a da insa alte simptome. Nu are nici macar nasul infundat, doar muci cu care da in toate partile. In fine, de ieri dimineata, bb are in kk firisoare rosii-negricioade care mie mi s-au parut a fi mucii inghititi colorati de Colargol. La vizita de ieri am intrebat daca e ceva normal ca scunul sa fie modificat de Colargol si toata lumea a fost mirata - nu s-au semnalat astfel de cazuri pana acum.
Asa ca azi am pandit un kk sa facem coprocultura.
Poze Bebe
isabeluta spune:
Sarbatoritilor zilei!
Am vazut si bebei frumusei!!!
Vazut si mandruta de mamica Carpatina !
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
bernix spune:
NE mai ramane sa consultam inca un ortoped ca nu chinuim copilul cu atelele ghipsata daca se poate rezolva si altfel si, of Doamne, examenul Oftalmologic. Am sunat la IOMC si am aflat ca acest Institut de ocrotire a mamei si copilului functioaneaza la spitalul Emilia Irza, unde trimiteau cei de la Universitar prematurii care fusesesra intubati. Am inima indoita cand ma gandesc la locul ala fiindca an cunoscut cand eram in spital o mamica care se intorsese cu o super conjunctivita dupa o vizita in acel loc.
Of, mi-e teama sa nu ma duc pentru una si sa trag de alta mai pe urma. Sper ca doctorita Constanta Nascutzy poate fi gasita si in alta parte si ca acela nu-i singurul loc unde se poate face un astfel de control.
Poze Bebe