Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am venit si eu de la notar si am reusit sa-mi rezolv partial niste probleme.

Rox cu placere, sa aveti o vacanta frumoasa!!

Andreea11 si al meu are zile cu doar 4 biberoane, ce pot sa-i fac? Am observat ca ii place mai cald si daca ii dau laptele mai cald il papa mai bine.

Sim cu usturoiul ti-am zis, ai mei nepoti mananca usturoi si ceapa la greu si Victor de asemenea. Totul este sa-l inveti de mic.

Carpatina imi pare bine de cunostinta!! Mai ai timp si de coafor...te invidiez.

Bee, te rog frumos, vreau si eu detalii despre apartament in Bulgaria. Eu am fost la mare cu Vic la 1 an si o luna si nu i-am dat pur si simplu supa. Am zis ca 6 zile nu moare fara supa, mai ales ca eram dupa minunata patanie cu bona care-l obliga sa manance. Dar tare bine mi-ar fi prins un apartament.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va trimitem si noi cateva pozite cu Andrei la 3 luni. Sunt pozele lui mami de suflet si speram sa va placa.

http://good-times.webshots.com/photo/2692755690101695809dKWsKz

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabi, aratati super toti, Sara este minunata. O dulceata, ca si tine de altfel, care arati beton. Pare ca v-ati distrat si de revelion si la ai tai la Deva.

Cecilia, bine ca ati scapat de vaccin, tinem pumnii sa nu faca febra.

Bernix, de acum lasa fata in pace cu investigatiile tale. E sanatoasa si pace! Pentru picioare aprob o alta parere, neaparat! Dar examen oftalmoligic? Ce vrei la varsta asta? Doar nu vrei sa ii puna picaturi sa vada fundul de ochi? In rest ce anume urmaresti? Colargol ne-a dat si noua, nu sunt deloc multumita de el, este si mai infundat dupa el. Nu am vazut nimic in KK pana acum, insa oricum i-am scos eu Colargol cu de la mine putere si mi se pare mai bine baiatul.

Mandarinutza, 37.7 e temperatura normala, nu ai de ce sa ii mai dai nimic. Eferalgan pediatric este bun, dar nu are sens sa ii mai dai ceva. Banuiesc ca asta e temperatura luata in popinica, deci nu este cazul de antitermic.

Isabeluta, mult succes cu diversificarea. O sa fie bine, ai sa vezi.
Daca nu era cu atopia lui si noi o incepeam demult.

Nana, doamne ajuta sa fie bine si sa rezolvati la Boston problema lui Andrei mititel odata pentru totdeauna. E un bebelus tare frumos si dragalas, l-am vazut in poze. Ne rugam pentru voi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Rox, merci frumos.Sunt si eu mamica incepatoare.Da, etemperatura din poponica. Ea avea de obicei 37-37,1.

Nana, ma bucur din suflet ca puteti pleca la Boston. Doamne ajuta sa se rezolve poblemele acolo. Ai un baietel superb, care cred ca seamana cu mamica lui frumoasa.

Bernix, eu am mai scris ca am fost la un dr. ortoped bun la Budimex-Secheli Ionut. Cauta pe net despre dansul, e catalogat ca un dr. excelent si mie mi s-a parut la fel.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Danielle, si mie imi plac mai mult cele de la Inglesina. De cand mi-au zis ca nu mai au primul tip de scaun in stoc, parca l-as vrea tocmai pe ala . Poate o sa ma bag la un Maxi Cosi la urmatoarea marime de scaun.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

uite aici adresa...incearca direct la importatori...spune-le ca ai luat nr lor de o fata care a luat de la ei caruciorBucuresti, Strada Maltopol nr. 17, Apt.4, Sector 1 .

S.C. LITAF (RO) S.R.L.
RO 12885496 ::: J40/3367/2000
TEL/ FAX : 021-310.23.99 / 0722.287.337 / 0720.533.496 / 0723.313.724

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Nana ne bucuram tare pt ca puteti pleca si va dorim sa va intoarceti cu bb Andrei perfect sanatos! E un dulce, reusite pozele!
Carpatina ce bine imi pare ca am cunoscut si noi mami dulce de Ioana !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nana multa bafta la Boston...e frumusel focccccc si seamana cu mamica...se ne ti la curent daca poti

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Nana, Andrei este atat de frumos!!! brunet cu ochi negri, am vazut bine? Multa putere in continuare si sa va intoarceti din Boston cu Andrei sanatos!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu bine de la Boston, si cu Andrei sanatos! Va tinem pumnii si ne rugam pentru voi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Pe mine m-au apucat nostalgiile si citesc postarile din perioada nasterilor cand eu nu puteam sa intru pe net.
Acum vad cum va sustineati toate, super!

Poze

Mergi la inceput