SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Bai eu ziua cu apa chioara n-o vad nicaieri trecuta in regulament.De unde v-a venit ideea?Oricum eu n-o tin ca o sa pic pe-aici pe langa pitica si n-am ce face trebuie sa am grija de ea.Azi am incalcat un pic cu 2 biscuiti, dar pe la 12, in rest fructe, legume, acum vad o foameeee.sper sa rezist eroic, dar rezist io ce naiba..bafta la toate!!!!!
Vreau sa stiu si io cate kile se duc cu faza A.Deci cine a tinut-o pana la capat, sa zica?Si sa nu fi avut un surplus de 30 de kile ca iar nu e pe masura mea.

Io mai vreau 6, insa acum incepe greul stiu asta, de regula ultimele 5 sunt cele mai rele, nu se duc...Of de cd ma stiu am vrut sa slabesc 5 kile, insa odata nu erau in surplus, dar asta era sisiul meu ...ce sa faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Fetelor, vreau sa va intreb ceva se poate manca oricand, adica la orice ora din cele permise? Aseara pe la 8 ma apucase o foame si am papat o salata enorma, din cele permise bineinteles.

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Crista, felicitari pentru ambitie! Bai, cu faza asta m-ai dat gata, e o situatie pe care nu stiu cum s-o gestionez.
Probabil ca daca te apuci din nou tre sa o faci cu greutatea de acum si sa iti setezi un nou target, ca pe ala de l-ai avut l-ai atins, ba chiar l-ai si depasit; asta nu inainte de a te premia, ca doar ai fost castigatoarea turei trecute . Bine, din partea mea e o adevarata mandrie sa iti pun cele 15 (cinspe !!!!!! mai fetelor ) floricele.
Deci mai bine zici tu cum te aranjeaza mai bine.

Ce-mi vad ochii????????? Dadu Doroti pe la noi!!!!!! Doroteso, ca sa citez pe cineva-nu spui cine, persoana importanta- te asteptam cu mare mare drag!

Vad ca tot discutati de ziua aia de apa. Ca sa va raspund si io cum mi-au zis mie fetele data trecuta cand am intrebat: asta e luata din alta cura, apelezi la ea cand te-ai porcit prea mult. Aida, sa nu dai cu pietre, asa am retinut io. Io am pus-o in categoria "don't do it at home/at work/ever".

Adina, fii atenta acia explicatie la intrebarea ta: se duc atatea kile cat se poate, pe masura constiinciozitatii si efortului fizic depus Io cred ca n-o sa ai probleme sa le dai pe viitoarele 5. Ba parca te vad setandu-ti iar un nou target.

Hai ca v-am pupat dulce pe ziua de azi, atat de dulce cat sa inlocuiasca toate interzisele la care inca mai visati.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

a, Silvana! hai ca nu inchid pana nu iti raspund.

Ideea de baza a oricei diete e ca seara sa mananci cat mai putin , eventual deloc.

Pont : cel mai bine merge sa va aranjati mesele in prima parte a zilei si sa mancati -cel putin in prima parte a dietei- pana cand va simtiti satule. Din alimentele permise, bineinteles.

In timp, dupa ce mai dati jos, si stomacelul se mai micsoreaza si puteti manca mai putin, fara sa va ganditi neaparat la cantitate. Prin autoeducare si control o sa vedeti ca in timp nu mai poftiti la nepermise si nici nu vi se mai face foame seara.

April va pupa de nu va vedeti!



APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Am si eu niste intrebari:

-Laptele low fat cu 1% grasume e ok(nu de alta dar eu de ala cu 0% grasime nu pot bea) ?
- nu am vz iaurtul trecut nicaieri, intra in categoria branzeturi?

Eu azi am calcat stramb un pic in sensul ca am mancat varza scazuta si cum eu sunt dependenta de smantana mi-am pus iaurt fat free in varza ca altfel nu o puteam manca. Rusinica mie dar imi trebuia energie si altfel nu aveam sanse sa manac. Eu nu vreau sa exagerez cu fructele din cauza analizelor de diabet asa ca tr sa bag mai multe legume. Azi am mancat o portocala, un gref si varza-cat cuprinde.

Ne auzm pe maine.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor, incredibil, ati ajuns deja la capitolul 13 si eu abia acum am citit pe-ndelete in ce consta aceasta dieta. Mi se pare interesanta si destul de usoara si m-as apuca si eu sa o tin, am vreo 8-10 kg de dat jos, asa ca o sa tin varianta mai scurta. Asa ca de luni ma pun pe treaba.
Succes tuturor.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
Azi m-am trezit cu o stare tare proasta...sunt trista...dar nu stiu de ce! Ieri a trecut bine ziua (dupa cheful Mirelei) si sper sa treaca si aceasta zi tot asa, cu toate ca tristetea pe mine ma trimite la frigider!
Vad ca sunt tot mai multe fete pe aici, ceea ce ma face sa ma ambitionez tot mai mult!
Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Mai ziua de apa nu-i din nici o dieta, si cine vrea acela o foloseste, eu o foloseam cind vedeam stagnare mai mult de 4 zile, fetele stiu.
Ce vroiam sa va zic e ca nu prea vad ambitie, mai fetelor ia lasati mamii mincarea, da chiar din prima sau a doua zi sa incalcati, mai lasati mai macar vreo 5zile sa treaca ca ma apuc si eu de bici ca Aida.
Si toate lactatele intra in categoria lapte degresat, da degresat asta ar insemna 0% grasimi.
Sa va zic eu ce am facut, mi-am facut un grafic unde in fiecare zi treceam greutatea de dimineata de dupa wc(deja si sotul era antrenat cu asta), in asa fel se observa cind si ce alimente nu prea trebuie sa le consumi, insa sa fiti atente daca faceti asa grafic, daca nu mergi la wc mare are sanse cintaru sa arate mai mult decit realul, asa ca sa nu va speriati, dupa wc mare sa vedeti ce fericite o sa fiti cind iti urca pe cintar.
Si da v-am zis in prima perioada se poate de mincat cind vrai, la ce ora vreai, dar nu intrati in categoriile adiacente la permise, nu mori daca maninci numai fructe si legume, v-o spun eu.
Eu in general mincam aproape numai varza si preparate din varza (apropo nu prea e bine varza calita in ulei, daca tare tare vreti doar un strop de ulei de masline, da ar fi fine fara).Si cel mai placut aliment in perioada asta sunt ciupercile, mai ales coapte.Si faceti legume la cuptor, si papatile calde.
Daca mai imi aduc aminte ceva va mai zic.
Acum Aprilas, eu zic sa mai faci o rubrica unde pui asa "Cine si cit a slabit cu Superdieta", dar nu insiri florile doar pui numarul de flori x , adica ex:

cristabv - 15x
doroti_5 - 9x

si tot asa, sa intre fiecare si sa spuna pina acum cu cit a slabit, iar sus ramine graficul cu tura actuala.
Ce zici?in asa mod si fetele o sa ramina cu florile lor si nici incurcatura cu tura actuala nu o sa fie.
Crista, nu te supara, dar vreau sa-ti spun ca daca ai incheeat o tura de dieta mai asteapta o luna macar ca sa incepi alta, timp in care maninca moderat, dar de toate, stii ma tem ca o sa se deprinda organismul si nu o sa mai fie efect, asta pe de o parte, dar pe de alta parte sa mai ia niste forte noi, tu ai fost pe varianta B(mama ce bravo esti tu, eu ma mindresc ca am asa colega).
O zi buna va spun si vedeti voi, nu mai imblati la nepermise.


doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Hai ca am promis c intru dar timpul nu mi-a permis.Eu sunt una din fetele care a tinut cura asta printre primele fete si am tinut Faza A si am slabit 12 kg.De la 76 la 64.Acuma de sarbatori am facut tampenii mari si am ajuns la 68 kg.

Ce vroiam sa zic la fete este ca din permise in prima saptamana se poate manca oricat.Eu cand simteam nevoia de dulce mancam mar cu scortisoara si imi trecea.La fel cum zicea si Doroti ciupercile sunt super,mancauri la cuptor si daca aveti posibilitatea de supe.Din legumele permise o supa mica fiarta la care eu adaugam un pic de Delikat si era super buna.Prima saptama e greu dar dupa totul e mai usor sunt mai multe care le poti manca dar poti in prima saptamana sa lasi imaginatia sa gateasca.Eu am mai mancat fasole pastai din cutie facute cu un pic de usturoi, porumb din cutii pe care il spalam si imi placea foarte mult,masline si tot asa.Si cand numai puteam de pofta bagam un ceai cald si imi trecea de toate.

Eu de luni sunt la o noua cura dar nici numai cer sa ma treceti pe lista ca timpul nu imi permite sa scriu zilnic.Dar daca vreti incerc macar la 2 zile sa va scriu cate ceva si sa incerc sa raspund fetelor care mai au nelamuriri.Am pornit de la 68 kg vreau sa ajung la 60 si eu ma cantaresc odata pe saptamana ca asa am facut si data trecuta ca daca nu vad rezultate ma descurajez.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ia uitati ce am gasit eu la alt subiect de pe aici:
Mesaj scris de Luna75:

Ceva interesant

Anul 2008 este un an al reconstructiei corporale. Obezii pot slabi spectaculos, anemicii isi pot regasi vigoarea, bolnavii cronici pot invata cum sa lupte pentru a ajuta corpul sa-si vindece tesuturile si sa-si recapete functiile. Pentru ca este posibil, si aici este necesara o explicatie: cele doua planete importante implicate in ceea ce numim traseu de destin, Saturn si Jupiter, sunt plasate in semne de Pamant (materiale): Fecioara si Capricorn. Aceasta pe de-o parte mareste interesul pentru noi acumulari materiale, dar ne ajuta si sa conservam, restructuram baza materila pe care o detinem. Ori prima zestre de care dispunem este chiar corpul nostru. Fara sanatate si forta fizica nu putem realiza nimic. De aceea cand acest planete se plaseaza in Taur, Fecioara sau Capricorn avem o ocazie minunata de a ne schimba in bine parametrii corporali. Organismul se regenereaza, se reinventeaza. Sigur ca orice aspect astral, din orice an este favorabil unei vindecari miraculoase. Dar acum, aceasta vindecare (daca ne-o dorim si ne mobilizam sa o atingem, ne implicam pentru a o avea) poate fi obtinuta pe o cale mai usoara, cu rezultate mai vizibile si asta face ca psihologic sa ne fie mai usor. Deoarece corpul da semne ca vrea sa renunte la boala, debarasandu-se mai usor de depedente, vicii si tabieturi toxice. Iar Destinul in Varsator spune ca este momentul pentru o schimbare radicala in viata noastra. Daca vrem vindecare nu trebuie decat sa ne hotaram, sa ne decidem si sa pornim cu convingere la drum!


doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena


Mergi la inceput