SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si eu sunt tot aici, pe baricadeeeeeee!!!!!

Aseara am servit masline, salata de varza rosie de la borcan Mandy (bleah, nu va recomand) si o supa de legume. Si naut cu usturoi (nautul asta nu e permis, asa-i?

Azi am avut mar, pomello, legume congelate inabusite in apa si cu putin sos de soia, iar diseara, bineinteles,ciuperci. O parte cred ca le fac la gratar, iar o parte....crude, cu mujdei de usturoi. Ati incercat? Va plac asa, crude? preferatele mele sunt de la Pizza Hut, cu sos de usturoi si maioneza .

Maine dimineata suntem la raport!

P.S. - Aida,nici la mine n-au fugit kg-le alea pacatoase de la sarbatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La mine nu merge superdieta, sunt nervoasa imi vine sa-i iau la bataie pe toti, va rog sa ma stergeti din lista.

Spor la slabit!

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

buna,
ISA, eu tin dieta in continuare, dar ce sa fac asta este stilul meu sa o mai incalc, voi nu faceti ca mine!!!!Eu am dat o varianta astazi, puteti sa o adoptati sau nu, daca o incalcati o zi sau 2 merge sa apelati si la o ddisociata in cadrul dietei.Eu am spus cum fac eu, voi nu sunteti obligate sa faceti ca mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cert este ca , ma rog cu toate incalcarile mele, eu nu vreau sa renunt de data asta pana cd nu ating targetul...si dc n-o sa fiu in stare, asta este ma retrag

SILVANA, mult curaj, mai incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ghibuadina stai draga lunistita , ca la adresa mea era comentariul. Stilul meu duce la comentarii. Asta e! Daca dotiti nu o sa mai scriu aici ... nu ma deranjeaza.
Oricum maine o sa am ce raporta ... dar nici asta nu cred ca intereseaza.

PA

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

La mine merge bine azi: supa de legume, salata imensa (de varza, praj, ardei, mazare verde) + mere, kiwi, o rodie. Iau cit mai des masa ( cam la 3 ore).
Sa va mai spun un secret: luati calciu cu vit.D la etapa A, eu inca data trecuta am observat efectul. Citisem de pe net ca in combinatia aceasta arde multe grasimi.
Inca unul: ca sa nu luati ceaiuri si sa mergeti des la wc, luati de la farmacie lactuloza, cite o lingura/zi in timpul mesei ( plus ca si e dulce, eu o luam ca desert) .
Si ultimul: aveam o obisnuita urita de a rontai cit timp ma uitam la tv. Acum maninc deobicei cite o rodie. Efectul e acelasi ( de rontait, nu de ingrasat) plus ca rodia are f bune vitamine
Revin miine cu raportul ( pina acum am doar -2kg).
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

ghibuadina stai draga lunistita , ca la adresa mea era comentariul. Stilul meu duce la comentarii. Asta e! Daca dotiti nu o sa mai scriu aici ... nu ma deranjeaza.
Oricum maine o sa am ce raporta ... dar nici asta nu cred ca intereseaza.

PA

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Haideti fetelor, nu cred ca e cazul sa ne certam si sa ne suparam.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza cu veselie! Ia lasati supararile si la cura cu voi, ca de nu

Io-s vesela ca se misca nesuferitul de ac de la cantar! Si se misca in jos!!!Tra-la-la-la-la-la!!!

Ieri seara mi-am faut o maaare salaata cu rosii, castravete, ceapa, usturoi, salata verde si am balotat-o! Buuuna!

Azi am masline, pomelo, ciuperci si sa vedem ce mai gasesc prin oras, ca cred ca-mi iau masa pe la vreun mall.

Aida, ce e cu tine? Nu te mai supara si nu mai pune la suflet! Tu este de-a casei aici, pilonul de rezistenta al curei! Pupici muuuuulti si o de la mine!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hehehe , ba 4 ca am 92,6 kg. Dar urmeaza saptamana de chin si cu stationare si ma doare capul doar cand ma gandesc.

O zi buna la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
Aida - chiar nu am intentionat sa te supar, imi cer mii de scuze!
Cred ca reactia mea nu a fost bine inteleasa...dar...in fine, cu scuzele nu pot sterge mare lucru! Si da...tu esti de-a casei!

Raport: 102 kg!
Va multumesc pentru sfaturi si sustinere!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Mai nu poate si omul sa aiba de lucru si sa nu intre ca uite se iau la harta, ia vedeti voi, ca eu stiu sa dau bataita pentru tot.
Aida de unde ai luat mamii ca de tine era vorba, eu cred ca era de toate vorba, nu vezi nici nu v-ati apucat bine de dieta ca deja calcati prin strachini, mai eu deabia a treia saptamina mi-am permis sa calc strimb, si ma simteam asa de vinovata...
Felicitari pentru 4kg, sa stii ca e foarte bine, BRAVO!!!
Si nu fi suparata .
Si in general sa nu aud eu prostii de astea cu "daca nu va intereseaza, pot sa nu scriu", noi pentru ce ne-am adunat aici??? Sa va zic eu: SA NE SUSTINEM RECIPROC, SA URMARIM SA NU CADEM IN ISPITA SI DACA CINEVA A FACUT-O SA FIE PEDEPSITA CUM SE CUVINE CA A DOUA OARA SA NU-I MAI VINA SA FACA ASA CEVA, SA FIM SINCERE UNA CU ALTA. Deci de la noi se pleaca (din lista de luptatoare am in vedere) numai daca ati abandonat lupta sau daca v-ati atins targetul si sunteti multumite de voi insiva, si atunci treceti pe lista de prietene. CLAR???? ORI SA MAI REPET?
SI ASTA O FOST PENTRU TOATE LUPTATOARELE SCRIS!
Isa felicitari si tie pentru 4kg, BRAVO SI TIE, vad ca o sa mergeti mina in mina cu Aida.
Violetik salut, ia sa treci si pe acasa ca le e dor la fete de tine, auzi, si zi cind esti libera sa ne vedem, ca de data asta chiar iai si tu bataie pentru "sicicuiala" de la intilneala.
Hai treceti toate la raport!!!
Un raport cit mai bun!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput