SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 12
ghibuadina spune:
hai ma fetelor ca eu nu sunt suparacioasa .eu chiar am simtit comentariul Isei la adresa mea si am vrut sa ma JUSTIFIC.L-AM SIMTIT CA UN FEL DE ULTIMATUM, DESI, NU CRED C-A FOST ASA.scuze multe
eu merg in continuare, nu ma laf chiar dc mai incalc
raport 63,3kg
Noki_Lara spune:
Doroti, pentru morala!!! Da' raportul tau unde e?
Aida, bravo-bravo-bravo!!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ghibuadina spune:
pt ridicarea moralului, e ff bine cd slabesti mai putin, desigur noi vrem mult in tp scurt.dar e mai bine asa, cel putin avem garantia ca nu le mai punem inapoi
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaa!
Iac-asa raport si de la mine: 56.3. Deci ceva mai mult de un kilogram, mai am nitzelush si ajung la kilele dinainte de Craciun. Uite-asa, incetul cu incetul pana atungem targetul.
Hai la raport si restul lumii! Ca io abia acu ma duc sa vad ce au raportat fetele in urma!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Criss75 spune:
Mai fetelor, cantarul meu ori e prost ori e prost, din doua una, imi arata tot 69, desi n-am facut abateri si am respectat dieta, ce se intampla oare? E drept ca in loc de apa plata am baut minerala, dar nu cred ca are vreo importanta. Oricum nu dau inapoi.
Criss si Alex (11.05.2003)
Brigit spune:
hai ca am trait s-o vad si p-asta: aida (cica) suparata si care ameninta ca isi ia jucariile si pleaca!
pai atata-ti trebuie ca stii ca urmeaza marea fugareala daca dezertezi!
hai ca m-am distrat azi ceva!
oricum, la asa raport aida, nu cred ca mai ai motive de suparare
APRIL
Noki_Lara spune:
Ca bine zici, Aprilule! Felicitari si tie! Maaare ambitioasa esti!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Ralumat spune:
Neata, un raport rapid: 96.950 kg! Rezultat: - 3 kg dupa prima saptamana.
Azi incep saptamana a doua, tot fructe si legume.
Meniul pentru azi: mere, salta de rosii si ardei, pomello, diseara un ghiveci.
Mult succes la luptatoare!
aidaciolac spune:
In primul rand felicitari la toate fetele ( cu sau fara ) , important e sa ramanem pe val.
Eu nu stiu ce am sau ce draq imi lipseste , faza e ca ca sunt de 2 zile cu in sus si nu imi revin si orice ma calca pe gat. Cred ca se apropie perioada ... ca altfel nu imi explic.
Ca sa evit saptamana de stationare , am decis de azi sa incep sa iau si Garcinia si Lite-ul de la FLP (le am in casa si in cateva luni expira ... asa ca mai bine le folosesc) sa vedem ce o sa iasa.
Si cred ca era momentul la o schimbare , ca dupa atatea kg slabite cu superdieta se pare nu mai merge doar atat.
Spor la slabit!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
felicitari pentru rapoarte fetelor!
astept sa aisi faca aparitia si restu lumii pana diseara, modificarile la listutza le fac maine dimineata.
Aida, fii pe pace, se mai intampla, asa-i viata cu ups and downs. succes cu minunile alea de le iei. oricum io abia astept sa sarbatorim schimbarea prefixului.... ca de mult astept
Noki, vezi ca nici pe tine nu te las sa dezertezi; hai ca data trecuta a fost asa, de incalzire, da acuma... pana nu ajungi la target nu evadezi. Am zis!
Isa, hai ca inceputul e bun, tine-o tot asa! hai , ca tre sa alegem rochia de miresica impreuna
Ralumat - super tare ! si vad ca ai ambitie sa mergi pe varianta lunga.
Cris- e cantar mecanic ? aveam si io unu , da mi l-am schimbat cu unu electronic , acu mi-e mai usor sa urmaresc evolutia; mai ales in perioadele de stagnare, si cateva grame inseamna ceva
Adina - ffff bun inceput! inseamna ca superdieta ti se potriveste la fix!
Doroti, stii ca mi-e dor de tine , da? Abia te-astept luni sa vedem cat te-ai distrat in perioada de pauza
APRIL