Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

In continuare(ca am tot muncit la pus poze in album), aveti casuta de turta dulce a lui Mos Craciun,un ingeras in asteptarea invitatilor, si restul de poze de la Craciun, daca aveti timp/chef.

Gata, va las, somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DDANA- imi pare tare rau ca treci prin atatea. Da si noi avem copii care se trezesc noaptea, au avut viroza etc dar la tine chiar s-au adunat multe. Sa te ajute Dumnezeu sa faci fata tuturor incercarilor si sa vina si la voi vremuri mai bune. Va pup.

ELYANNE- am murit de ras vazand pozele voastre. E bine ca tu le faci poze chiar si cand ii gasesti facnd prostii. Maria mi-a jumulit de vreo 4 ori o floare dar eu sunt ocupata sa salvez floarea asa ca nu i-am facut poze. acum imi pare rau. Si apropo de flori... Maria sta singura in picioare numai cand ajunge la floare. merge tinandu-se de canapea, apoi se prinde de o frunza si sta asa cateva secunde. Nu stiu daca ar sta mai mult ca eu fug spre ea si o indepartez de langa floare evident.

CARMEN-am vazut printesa mica. Aveti o scumpete de fata. Si casa de turta dulce....super

Eu sunt suparata ca Maria a plans 2 ore azi noapte continuu. Nu mai stiam ce sa-i fac. Initial am crezut ca-i d ela dinti, i-am pus supozitor cu paracetamol. I-am facut lapte, i-am schimbat scutecul desi nu facuse mai nimic... am plimbat-o, i-am cantat, am luat-o in pat langa mine... nimic. Plangea rau de tot ca atunci cand era mica. Intr-un final pe la 2 a adormit si pana dimineata s-a mai trezit numai d e 2 ori. Azi la pranz cand sa se culce la fel.... Ii vine iar suc gastric inapoi sau mancare, a si regurgitat de cateva ori...Daca face iar ca atunci cand era mica ce ma fac? Nu mai rezist. Si nu inteleg de ce sa o supere iar refluxul dupa atata timp. Sa fie din cauza antibioticului dat pana a cum 2 zile? Ca e singura chestie schimbata. Nici nu mai stiu ce sa spun. Acum s-a culcat dar mi-e groaza sa ma bag in pat . Vrea sa o tin numai pe umar sa nu-i mai fie greata... Suntem obositi cu totii. In seara asta am fost si i-am cumparat CALMA BABY. A mai folosit cineva? e bun de ceva?Ma gandesc ca poate o mai linisteste. Am dus-o si la policlinica azi sa o asculte la plamani sa vedem dc-i ok dupa viroza. E bine nu mai are nimic. Are 7.800 kg si 71 cm la 10 luni si jumatate aproape.

Ma risc si intru in pat. Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Eu am folosit Calma baby la Ana!Ii dadeam numai seara..ea fiind un copil tare agitat nu pot sa spun ca nu si-a fc efect dar nu pe atat cat mi-as fi dorit eu!Am folosit doar o sticluta apoi am renuntat!
Acum am gasin intr-o carte o combinatie de plante care se pun intr-un saculet de panza(bumbac)ce se pune in apropierea copilului la culcare.Cica inspirarea amestecului respectiv ii linisteste si ii face sa doarma mai bine
maine purced la plafar
daca te intereseaz amestecul sa imi spui si scriu maine..sau astepti un pic si iti spun dc la noi are vreun efect.Fiind numa plante nu vad ce rau are sa ii faca!oricum sunt dispusa sa incerc orice numa sa doarma si ea o noapte cap coada fara treziri,,,ca m-a ajuns oboseala rauuuuu!
Pupici!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Tzuna, imi pare rau ca treceti iar prin momente mai neplacute, sper sa fie bine Maria. Eu cred ca de la antibiotic - daca alte schimbari n-au fost. Nu ti-a prescris si Biotics pt refacerea florei intestinale? Si noi ne chinuim rau cu burtica, am avut 8 zile diaree, apoi 48 de ore n-a mai facut deloc, am renuntat la regim si la hidrasec (luat 2 zile) si a inceput iar.

Carmen, frumoasa fetita si frumoasaaaa mami cu noua freza!! Si cu memoria... nu poti sa-i spui sa o aduca inapoi si pe a mea
ca sunt rau de tot, toti rad de mine si ai mei sufera raaaauu. ..despre ce vorbeam???

Elyanne, ce-au facut baietii!!! Ce faci mami, nu le dai verdeturi, trebuie sa se descurce singuri? Si noi am prins-o azi pe Giuli ca rupea frunzulitele ficusului pitic, saracu e cam chel deja!

In seara asta am adormit-o pt prima data in patutul ei, de obicei adoarme cand suge. A fost ingrozitor, a durat o ora, tineam mana pe ea printre gratii, ea scancea si se cerea la mine, mi-era o mila...dar ma gandeam ca daca am inceput trebuie sa adoarma asa - daca nu data viitoare o sa fie si mai greu - ca deja stie ca daca plange suficient o iau! Oricum asa nu se mai poate, pana acum adormea la san relativ repede si o mutam la ea in pat, dar in ultimul tip trece si o ora si nu adoarme si se frikine si se ridica cu tot cu sacul de dormit si ma musca si ma pisca, i se suceste sacul si se enerveaza, mi se termina laptele din ambele "ugere" (ca doar Fulga imi spune al meu sot) si ea tot nu adoarme, ne baga degetele in nas si in ochi si chiuie si se alinta. Ma simt framantata ca un aluat si ma enervez si nu mai pot dormi. Asa ca am trecut a alta tactica, dar vad ca e tot aiurea, tot dureaza mult!! Cum pot avea asa copii fara somn? Si Raul doarme putin si adoarme greu. Asa suntem toti, de fapt, uneori pe la 3 noaptea bantuim prin casa cu sotu din dotare.

Ma duc in pat poate vine totusi mos ene!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ce dimineata frumoasa!

Sunt asa de fericita.Am dormit si eu pentru prima data cu puiul meu de la ora 4 la 6.Pentru cele care deja faceti asta de mult nu mai este atat de impresionant insa pentru mine a fost magnific.I-am dat ceiutul si a adormit pe umarul meu.Impropriu spus am dormit pentru ca am avut tot felul de preocupari.Am mirosit-o,am mangaiat-o,am pupat-o.....am savurat-o.Au fost 2 ore de vis .La un moment dat in timp ce o tineam in brate s-a intors si m-a luat si ea pe mine in brate.Inconstient bineinteles dar asa bine mi-a fost...Cand s-a trezit si-a dat cu ochii de mine a tras un mare zambet plin de dragalasenie.Era mai creata ca niciodata(transpirase) si multumita cum de putine ori am vazut-o.Ce sa mai.....sunt ca o lumanare topita......dupa ingerasul meu.O iubesc rau de tot!

Apoi....am deschis calcu si am gasit mesaje ca atunci cand eram gravidutze.Am primit laude.......si cui nu i-ar fi bine sa primeasca,am primit declaratii de dragoste....si mi-a fost si mai bine.....am citit si vazut poze.....si recunosc ca m-am distrat copios.

Ba mai mult am citit si mesajul Alioneicare a inteles in sfarsit cat este de iubita pe forum si cata nevoie avem de ea.

Si atunci...vin si va intreb..nu am motive sa gasesc aceasta dimineata ca fiind tare,tare frumoasa?

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

NU MA CREDE-TI CA AM UN INGERAS DE COPIL? AM DOVADA

Calitatea pozei lasa de dorit insa mie imi este tare draga!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Loradin, potoleste-te! Scrie si tu mai altfel ca ma faci sa plang de dimineata! Frumos! Tare frumos! Si cand ma gandesc ca eu am plecat de mult de langa puiul meu frumos mirositor ma apuca si mai rau boceala! Iar Ana!Ce sa mai zic decat ca sunt paf! Asa il chema si pe Luca cand era in burta mea si habar n-aveam ce e! era Ana...

tzuna, ! si eu cred ca este de la antibiotic! e tare pacatos ptr stomac iar cum Maria are sensibilitate...

Mihaelaaa, imi pare tare rau. Nici cuvinte nu prea am...Te imbratisez cu drag.

elyanne...tu cu puii tai... aseara Luca adormise si eu stateam langa el. simteam ca ma doare dragostea ce simt pentru el. Nu puteam sa respir...nu stiu cum sa va explic, o senzatie ciudata. si m-am gandit ca tu ai doi bebei la fel! Oare dragostea si sentimentele sunt de doua ori mai mari (ceea ce mi se pare ucigator) decat la unu, sau o fi impartita!???

Roxana, cand vreau sa rad ma uit la Rares cu suzetele! M-a spart! Iar faza cu matza, cred ca am facut ca in povestea cu cocosul mosului! Era sa-mi bat motanul ca de ce nu e ca pisica ta! E cam prea fricos! Doar noaptea vine la Luca daca plange si ...trebuie sa stau eu intre ei...

Menu Luca:
9-10 -----240 ml lapte
11,30-----120 gr fructe/iaurt cu biscuiti;100 ml suc portocala/mar
15 -----130 gr piure legume + carne/ou
19 -----240 ml lapte
22,30-----240 ml lapte

Luca este mai bine. Ieri m-am razgandit si nu m-am mai dus la spital cu el. I-a fost bine si mi-a fost teama sa il scot prin frig, sa astept cu el pe la usi, sa intre in contact cu lume multa si copii. M-am gandit ca [poate ii fac mai rau. Il astept pe dr luni. Nu mai tuseste si numai haraie. Dar avea aseara iar nasul infundat si maraiala maaaaare! Dintii cred ca il sacaiau tare ca era plin de bale si musca tot. La un moment dat ma gandeam ca daca il doare in gat!? Ce sa mai zic...
Stiti cum ma pupa cand vin de la serviciu? E ceva de neimaginat! Se lipeste de pieptul meu, deschide gura si isi lipeste limba de obrazul meu! il dezlipesc fortat aproape...

gata! va pup! o zi buna va doresc!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata....deci nu a facut nimeni cafeaua,asa ca o fac eu...cine vrea???

Loradin moaaammmaaa dar esti sensibiloasa rau.....!

Karla cred ca e super cand ajungi acasa...

Karra80 pe unde estiiiiii???????????????

care stie in cat timp ajunge comanda de la redoute???

aaaaaaaa.....iar nu mai am ce zice!
eeee bine va tuc si ma duc sa ma joc!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

alexia invidioas-o

Zadi nu mi-e frica sunt mam denaturata... pana acum doar se tin de el (primele dati au urlat ce e fierbinte... dar se pare ca nu mai tine figura... se tin de el chiar si asa), dau cu jucariile in el... poate-mi vin vecinii la usa...
Pana acum n-am avut incidente cu colturile...

paxela offfffff

ddana atatea pe capul tau... nici nu stiu ce sa zic... Multa putere

tzuna lasa ca supravietuieste floarea... fa-i si mandrei o bucurie... Cand i-am gasit, bulbii erau deja imprastiati, pamantul disparuse sub calorifer... asa ca un minut in plus sau in minus... ce mai conta...
Imi pare rau ca iar s-a pus pe urlat pitica... Sigur o supara ceva... Tinem pumnii sa ii treaca (ce o fi avand).

Carmen de frumos e ingerasul
De unde aveti costumatia?

Krissy sunt indragostita de Sophia... cu ochii ei atat de albastrii... superbi...

loradin foooooarte frumos
cum a iesit poza...

Karla nu e impartita... ii iubesc pe toti trei atat de mult... intr-adevar uneori doare... cand o iau pe aratura si ma gandesc la prostii... dar alung repede gandurile negre... si ma uit la ei cat sunt de minunati, fiecare in parte, fiecare cu personalitatea lui... atat de diferita...

Aseara il tineam pe Andrei in brate si soacra-mea pe Mihai. Apoi Andrei a vrut sa ta'su... iar Elena care se juca pe langa noi ma intreaba... tu nu mai ai nici un bb? Zic nu, vrei sa fi tu bebele meu? Daaaaaa... si s-a cocotat la mine in brate, s-a alintat, ne-am iubit... si a inceput sa se prosteasca precum fratiorii ei mici si pitici... e asa haioasa... Chiar daca vrea sa bea laptele "ca bebeii" sau vrea sa fie si ea bebe sau altele... nu ma supar... o sa-i treaca... vrea sa fie la fel de alintata si ea...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

asaaa mi-am adus aminte....razvi face kk de 5 ori pe zii,dar tare si in cantitate mik...ce o avea?sa ma alarmez?sa sun doc?si acu i s-a inrosit curu...si i-am luat o crema de la mustela....poate o fi buna,k am dat si o caruta de bani!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput