Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by riloasa

MIHAELA, imi tare rau ce ti s-a intamplat. Viata merge inainte si ai sa afci altul. Si eu imi doresc foarte mult inca un pui.
ROXANA, am aruncat produsele in cos si mor de nervi ca nu stiu de ce imi respinge cardurile.

MIHAITA 31 MARTIE

tre sa fie carduri ptr plati online internationale. VISA de ex....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANA, este card international, visa. Uite ce imi arata.
Irina Wagner: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

MIhaita 31 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

elyanne- super tari. am vazut ca ii lasi in dreptul caloriferului. nu iti e frica de colturi si lovituri la cap? eu ii schimbam pampersul lui Ian pe canapeua desfacuta si pana sa bag mana in cutie dupa servetel a tulit-o de langa mine si s-a repezit direct in calorifer. noroc ca am intins mana dupa el si l-am smuls dar el tot s-a lovit un pic la tampla. nu stiu daca iti amintesti dar eu pe Ian nu l-am schimbat niciodata pe masa de infasat pt. ca e de necontrolat (la doua zile dupa nastere s-a intors singur de pe spate pe burta si am inlemnit, asa ca am pus o canapea extensibila pe post de masa de infasat la el in dormitor).
faza cu mersul cu jucaria in gurita am vazut-o si la al meu baiat. vor sa faca mai multe deodata si sunt inventivi.

alexia3- n-ai idei rele. nici nu realizam cat de repede trece timpul si vom vedea si actiuni de care pomenesti tu....asa ca imbatranim repede. mai zi-ne despre voi.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by riloasa

ROXANA, este card international, visa. Uite ce imi arata.
Irina Wagner: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

MIhaita 31 martie

ai toti banii necesari pe card? nici un cent mai putin...

daca da, mai verifica odata numarul decard,si ce iti maicer ei pe-acolo. altceva nu stiu ce sa zic....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

riloasa: vezi sa ai suficienti bani pe card.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am revenit si noi de la dr din nou , in urma tratamentului avem bube ... concluzia alergie la cefuroxim... clasa de antibiotice pe care o ia.... eee ne facem noi mari....mai repede sper

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am pus si noi poze in albume, ca am ramas in urma.
Deci, 8 luni, 9luni si noua mea frizura,10 luni

Linkul nu e de la poza ci de la pagina de album..ne gasiti voi, ca suntem ultimii

Mergi la inceput

Buna seara, ca sa incep si io frumos acest mesaj

Am citit tot, asa ca zic si io urm.

Mihaela imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, .Poate ca toate pe lumea asta sunt cu un scop.Ramane numai sa reusim (mai repede) sa-l vedem.

Aliona, imi pare bine ca nu mai esti suparata.Si mai ales ca nu mi-ar placea sa te dai "offline".Pt ca am avut de invatat de la tine. Mai ales cum sa (nu) infofolesc copilul,sa merg pe ideea ca asa cum ma imbrac eu s-o imbrac si pe Teodora.Multumesc

Roxanici ff docila pare pisica vostra.A nostra e fraiera, dar parca n-o lasa pe Teodora sa faca din ea ce vrea.

Elianam-am distrat cu povestea vostra cu baietii si floarea, cam asa am patit-o si noi la o prietena, eram toti in bucatrie, Teodora misuna dpa pisica lor, cand intr-o secunda, ce facea fi-mea???scotea pamant dintr-un ghiveci de flori si facea movilite pe jos

Revin

Mergi la inceput

Mai voiam sa mai scriu ceva...dar am uitat
Revin cand chiar imi amintesc.

A, de-abia astept sa vad si eu pozele din strainataturi, ale lu' Sherbi bronzolitaMai e un pic pana duminica

Fac apel la memorie, sa fie draguta sa se intoarca...please.....ca rau e sa fi nauca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sherbi sa te intorci maaamaaa acasa mai repede k vrem si noi poze nu de alta...poate nu te pierzi pe acolo...las ca vii tu...de dorul lui david...

Roxanici de mult ma chinui sa te intreb...cate camere are ap tau?k in filmulete pare mare tare....

super tare pustii elyannei, bine ca eu nu am flori...

Stefanya mai vin ink 2 dinti si apoi poate se mai potoleste si el....pupici pt carl...hai si pentru tine!

zadi pai dak este batut in cap....eu ce sa ii fac?seama cu tasu... stie si el cand ii zic "bum" sa dea cu capul in capul meu...am incercat azi sa il invat ceva si el tipa la mine si imi arunca cuburile!!!

Lumi si noi avem program asemantor...numai k la noi bibe e la 6 dimi sau 5 apoi la 10 fructe,14 ce fac eu,18 iaurt sau cereale si 21:30 sau 22 iar lapte...si mai ia si un bibe de lapte pe la 2....nu stiu ce sa ma fac cu masa asta,ink il las in pace...dar nu stiu cat!

aaaaaa.....ce sa va mai ziccc...aaa da, bea suculet de portocala din canita si ii place asa mult canita....el imi tot cerea paharul meu de pepsi si il dadeam dupa ce il spalam si am vazut ca ducea la gura sa bea de acolo asa ca i-am dat suc de porto din canita lui...si bea asa mumos...eeeiii mai curge si pe langa,dra ce conteaza????

gataaaaa.....noapte buna!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput