Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ELLA (scuze de intarziere)

MIHAELA imi pare tare rau pt. ceea ce ti-i s-a intamplat,DD sa-ti dea putere sa treci peste asta

Ieri am fost si noi la control la 8 luni si jumatate avem 9.300kg si 74 de cm,a zis doamna dr. ca e ca un copil de un an,ma bucur ca e bine sanatoasa si faptul ca inca ma trezesc de 15 ori pe noapte nu mai conteaza.Avem si noi 2 dintisori,spune ma-ma,ta-ta,na-na,pa-pa,ba-ba de mers doar sustinuta.

Am si eu o intrebare de la cate luni ii putem pune pe bb-ei in scaunele de masina acele fixe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

m-am intors...

mihaela, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. iti doresc sa treci cu bine si repede peste momentul asta.

eu am coborat in pijama in holul hotelului, disperata sa vad ca ma latra si pe mine cineva si ca nu m-ati uitat. va pup dulce pe toate.

de duminica intru de serviciu si eu

paaaaaa

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sherbi nu esti normala stai calma, nu te uitam asa usor ... distreaza-te, odihneste-te... si vorbim la retur... asteptam poze...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua fetili

Mihaelaaaaa- mamicuta scumpa si draga muuuulta putere si sanatate pentru tine si pentru David - sa fie Dumnezeu linga tine si sa-ti dea tot ce trebuie ca sa sa faci atitea copii citi ti-ai dorit - tu doar sa ai timp si putere sa le darui toata dragostea ta.

Acum sa ies din butoi(vorba fetelor de la noi-dec2006)si sa scriu si eu la tema, vreau insa sa multumesc pentru fiecare mesaj scris referitor la stiti voi ce si cer scuze pentru taraboiul creat.

Azi raspund si la PM.

Programul nostru

trezirea la 9-10 - respectiv dupa o ora de la trezire cereale 120 ml, daca vrea fructe vreo 100gr, dar poata sa nu vree si sa manince doar vreo 60 ml de cereale si gata.

la 14.30-15 - legume - carnita sau ou - nu mai mult de 150 ii fac, din ele maninca doar vreo 120 +chefir 100ml(asa vrea ea de la o vreme - inainte era morcov cu mar vreo 10 gr.)

la 18.00 - brinzica 50 gr + fructe vreo 150 gr.

Mergem la somnic la 21.00-21.30, fff rar la 22.00 - si papam 250 ml laptic. Noaptea ne trezim cind vrem - intervalul 3.jumate - 6.30 - si papam vreo 210 ml.

Nu avem un meniu foarte diversificat - sa-i zic asa - pina la un an si o bucatica - il las asa - contine de toate si nu-mi fac griji (dar poate trebuie)

Despre metoda de contraceptie - pastilultele - le iau mai mult pentru ami calma ptuin durerile la ciclu - tot timpul le-am avut si dupa nastere s-au agravat.

Roxanici - extraordinar filmuletul cu mita in grija lu Rares - pentru mine are un farmec aparte - magarul meu de motan(altfel nu-i pot zice) - a zgiriat-o pe Ilinca de doua ori - ea cu atitea dragsote se uita la el - ina ii este frica sa-l mai atinga. Dac-i arat sotului seara filmuletul si atitudinea pisicii - Marchiz al nostru zboara pe unde demult ii promite - de pe balcon

Azi la vecina sa jucat cu pisica ei - o atingea finut - si se topea de fericire - poate ar fi zgiltiito putin - dar si-a invata lectia de la Marchiz

BiancaM - eu din acelsi motiv nu-i dau sucuri.

Revin diseara.

Puiul mamei la 9 lunite

primul craciun

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Referitor la suparare- dupa ce am citit toate postarile mi-am zis "ce femei! " pai cum sunt? sunt Femei puternice. si mai cum? Mame iubitoare. si mai cum? Prietene pe care poti conta.
Sa argumentez? hai sa o fac: sunt femei puternice pentru ca vor sa se impuna. Sunt mame iubitoare pentru ca sunt in stare de orice si oricat pentru copii lor. Sunt prietene pentru ca poti conta pe sfatul si intelegerea lor. TOATE SUNTETI DESTEPTE, BINEINTENTIONATE SI FOARTE MAME BUNE PENTRU PROPRIUL COPIL.. Faptul ca impartasim idei si experiente ne ajuta sa ne imbogatim cunostintele,sa evoluam.
Recunosc ca am sesizat unele afinitati intre fete,dar e firesc sa poti sa te simti la un moment dat mai aproape de gandirea uneia sau alteia, cu unele avem intamplari asemanatoare si tot asa.

Eu am recunoscut public ca o iubesc pe loradin, ma delecteaza iunita, o admir nespus pe elyanne, imi place lilidana, aliona mi se pare interesanta, marta e de asemenea importanta pentru mine, sherbi e foarte draguta (frumoasa forumului),tzuna parca Maria e sora geamana a lui Ingrid, stefimic asteptam un semn de la tine, paxela noi avem experiente asemanatoare si ea si eu am nascut in 2004 si 2007, amma23 mai asteptam vesti si de la tine......si mai sunt multe (nu va suparati ca nu va nominalizez pe toate) dar atat m-am putut concentra acum. Asa ca toate sunteti speciale, unice si demne de luat in seama. Va pup pe toate.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliano,m-am gandit, baietii cred ca au vrut sa inmulteasca planta...sa fie 2, cate una pt fiecare.

Sherbi, hai odata cu pozele alea. Vreau sa vad o tzatza bronzata la bahamas, o laguna de aia albastra. Sper ca ai pozat si un copchil din ala mai despuiat din noul york.

Aliona, sa stii ca incepe sa ma enerveze matza. Cred ca e cam toanta. In ultima vreme rares o smulge de-a binelea de blana si ea sta si miorlaie. Daca o scot afara din camera miorlaie la usa ca vrea si ea cu noi....chiar nu inteleg ce e in mintea ei. Am vazut ca si ea ar da sa il zgarie pe rares dar .... nu zgarie, cel putin pana acum, doar vrea sa isi apere blana. Parca as vrea sa il articuleze pe rares ca sa stie si rares ca nu e tocmai cinstit ce ii face. Io nu amreusit sa il conving, doar ii despart cand ii gasesc calare.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Era bine daca era impartita doar in doua
Pun poze mai incolo... da' sa nu va shocati... Andrei roade la ghiveci... anticorpi...
Pozeeeeeeeeee

Pisica ... l-a zgariat pe Andrei pe mana zilele trecute... si aseara pe Mihai. Cand? Nu stiu... pt. ca erau la ei in camera cu jucarelele... si nici unul n-a urlat...
Mi-a zis Elena ca l-a zgariat motanul... ca io il acuzam pe Andrei sa la caftit pe frac'su...
E si nebun... se duce la ei in camera, sta in fotoliu sau in pat... fix unde sa ajunga teroristii... si normal ca astia il smotocesc rau de tot... Si a reactionat animalu... Trebuie sa am gija, ca vad ca la astia nu mai e atat de tolerant ca si cu Elena.
http://good-times.webshots.com/photo/2207004180096653195FSkbUw

Edit din nou:
Nu mi-am "laudat" baietii

Andrei e capul rautatilor... sunt convinsa ca el a tras floarea... se baga dupa pat si "mestereste" pe acolo... si l-a invatat si pe frac'su la prostii...
L-am prins stand in picoare fara sa se tina de nimic... se ridica sustinut de ceva... dar cand stie ca e bine fixat pe picoarele lui nu se mai tine de nimic...

Mihai... e la intrecere cu motanul... merge in patru labe cu jucariile in gura... cate una.. pe care vrea s-o ia dupa el prin casa. Cel mai haios afost cand umbla cu un calut de la carusel (care are sfoara aia cu care e prins de carusel)... si avea in gura cu respectiva sfoara... pisca cu prada... n-am apucat sa-i fac poze... dar cu prima ocazie trebe facut.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

elianne NU TE CRED SI PACE...EU CRED CA TU LE PUI IN MANA GHIVECELE SA LE ROADA, FLORILE SA LE MANANCE ,SFORI SI ALTE CELE SI APOI LE FACI POZA SI GATA , NE VINZI NOUA GOGOSI...SA ARGUMENTEZ .AU O MOACA ASA DE NEVINOVATAAAAAAA, PARCA SUNT NISTE INGERASI. DECI LASA-TE DE SCENARII SI PUNE POZE CU EI JUCANDU-SE CU O JUCARIE, DESENAND O FLOARE, STRANGAND LA LOC MANCAREA PISICI SI PUNAND-O IN CUTIUTA EI..SI TOT ASA...CER PREA MULT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Roxana, spune-mi si mie ce sa fac ca imi zice ca, cardul nu poate sa faca tranzactia. Nu stiu de ce. Spune-mi cum ai facut tu.

Mihaita 31 MArtie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

MIHAELA, imi tare rau ce ti s-a intamplat. Viata merge inainte si ai sa afci altul. Si eu imi doresc foarte mult inca un pui.
ROXANA, am aruncat produsele in cos si mor de nervi ca nu stiu de ce imi respinge cardurile.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput