Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,

madybulancea-Ana asa face de fel.Cu toate astea i-am facut si coprocultura.Te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel.Mai bine sa fi sigura ca nu are nimic.Cat despre eritemul la popou eu sunt fff multumita de CUTADEN.L-am mai recomandat si au fost la fel de multumite mamicile.Ba mai mult le-a parut rau ca nu m-au ascultat de prima data.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Loradin, are dreptate Raluca!! Potoleste-te. Sunt chiauna de cap de nesomn si nu rezist la chestii dinastea! Vrei sa plang de dimineata?
Plus mustrarile de constiinta - cand eu am chinuit-o aseara pe Giulia sa adoarma in patutul ei, tu imi povestesti cum ai respirat-o pe Ana! Tare emotionant sti sa o iubesti si ea e tare dragutica!

Madi si Giulia e tot cu kk, dar a doua oara imi face figura si nu face chiar cand trebuie sa trimit proba pt coprocultura! Si ea se irita rau, eu o dau cu crema de galbenele si functioneaza, dar am mai auzit si eu ca e f bun cutadenul.

Elyanne, ce frumos! Si Raul face ca Elena , sa vezi ditamai vlajganul cum se pune in brate la mine si spune "sunt bebe" si vb pe bebeluseasca si da din manute .... vai de capul meu daca m-ar prinde ca va spun!! E tare copilaros si cred ca putin gelos , desi tocmai mi-a spus ca cel mai mult pe lumea asta o iubeste pe sora-sa!
Elena nu se joaca de-a mama cu bebeii?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ufffffffff,

bine,bine ma potolesc.....

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ba daaaaaa... e mama unuia intre ei, cu schimbul...
Cand fiecare bb e la cineva in brate, ma intreaba: care e bebele meu?
Aseara a venit cu 2 elefanti indetici (cate unu pt. fiecare baiat) si ne spune: uite, am si eu gemeni... si cum ii cheama? ... elefanti

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

buna dimineata!
Cafeluta este gata! Cine vrea?
Luminag si noi mai avem probleme de tati lipsa la baita. In aceste cazuri eu ma bag in baie cu Vladut (bineinteles ca fac un dus inainte), ca altfel nu pot sa-l tin la cat se agita, il sprijin de mine si-l sapunesc in timp ce el da din manute si din picioruse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Ddana-imi pare rau ca treci prin atatea necazuri.

Lauramar, pe scaunul meu de masina scrie ca este pt bb de la 9-18 kg, si vad ca si Arianna ta a trecut de 9kg deci cred ca poti sa ii iei scaun fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

neata,
ELIANA, super tare..Ce dulce sunt ei mititeii acolo , cu floarea cum isi impart ei sarcinile, ca doi frati buni ce sunt.oF, UNEORI PE BUNE IMI DORESC SI EU 2.
vroiam sa va intreb ceva:
INTREBARI:VOI CAT TP PASTRATI SIROPURILE GEN NUROFEN, PANADOL, STODAL, ETC?O LUNA, 2, MAI MULTE IN FRIGIDER.fARMACISTA IMI ZICEA DE REGULA CA ASTEA NU SE MAI DAU DUPA O LUNA, 2, ALTE MAMICI ZICEAU CA POT FI TINUTE MAI MULT TP LA FRIGIDER.
ALTA INTREBARE:VOI CE PARERE AVETI DESPRE CHELITUL COPILULUI DUPA MOT?CRESTE PARUL MAI FRUMOS, MAI UNIFORM SAU E MIT.mAMICILE CU EXPERIENTA POATE ISI SPUN PAREREA CA IO N-AS VREA S-O CHELESC PE ALEXIA IN SCHIMB TA-SU VREA.

Gandacul meu se culca de 2 nopti dupa 11 noaptea.Aseara era asa dulce, facea tumbe, se rostogolea in patul mare, se catara pe tablia patului, dansa, dadea din fund, avea program artistic, ce mai.....

Mergi la inceput

Eu le tin 2 luni de cand le desfac in frigider (nurfen, panadol, sirop de tuse)... mai putin antibioticul, pe care0-l arunc dupa... scrie si pe el ca se tine 5-7-10 zile.
Asa mi-a zis pediatrul... nu mai mult de doua luni.

Despre chelit copiii...
Baietii o sa-i chelesc dupa mot. Pe fata n-am chelit-o pt. ca la ea n-am taiat nici un mot. Eu stiu asa: la baieti se taie motul, la fete se rupe turta.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

La muuuuuuuuulti ani, Anaalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

DIANA, ROXANA, am bani pe card. Nu stiu de ce nu merge. Vreau si eu jucarie ca a ta Roxana, pentru puiul meu. De fapt vreau 2 si pentru o prietena.
DIANA, te rog mult daca poti sa ma ajuti tu, parca tu ai mai comandat. Daca vrei sa comanzi tu si imi spui unde sa vin sa iti dau banii si tii dau maine sau poimaine, daca nu te deranjeaza.
Am inebunit de nervi cat ne-am chinuit.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput