Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,...Vivia super poze ,super petrecere,mamaaa da ce multe gagici misto erau langa brad
Daria insanatosire grabnica la amandoua!!!!
AndreeaM si noi avem meniuri fixe,da' sincer nici nu as avea timp sa mai fac si altceva,ea cred ca ar manca ca-i pofticioasa...btw Lia,da' stiu ca mananca Danutz nu gluma de dimineatzaa mea mananca o felie de paine cu unt si miere,un iaurt mic cu 2 biscuiti si o cana de ceai...nu cumva sa se ingrase
Aaaa,si mandra adoarme numai cu mine si face control noaptea sa vada daca mai sunt langa ea,da' nici nu ma grabesc sa o culc singura,ca-mi place asa
Roxi transmite-i salutari si pupici lui Rain,sa ne spuna cand afla sexul bbelui...Leeloo este plecata pana pe 13,parca in Austria...io merg pe jos,ca-i mai sigur si mai placut,mai ales acolo unde este patinoar

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Ma delectai de la prima oara cu pozele Oliviei, mama ce de lume fu pe acolo, distractie la max cred, nu ?? Bravos, ma bucur ca ati petrecut bine ! Pupici lui Uka !
Vad ca vorbiti de meniuri, si noi ne incadram in aceeasi categorie, Andrei e tare reticent la feluri noi de mincare si zau daca am vreun chef sa bucataresc vreo inginerie si gizmoul sa scuipe printre dinti realizarea mea !! De obicei ia o gura si apoi zice "bleah" si nu se mai atinge de ea, asa ca ramin tot la felurile aprobate si incercate de el care nu sint prea ulte, daca ma intrebati pe mine, da bine ca le avem si pastea !
Sint pe aici ... ma duc sa mai citesc din urma ! Va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Apropos de meniuri, am gatit eu zilele trecute conopida intreaga la cuptor, dupa o reteta a lui Jamie Oliver, o minunatie, Cosmin a fost incantat, mie mi-a placut. N-am mai facut si altceva pentru copii, am zis ca mananca si ei din asta....Credeti ca a mancat Tudor? Bineinteles ca nu. In schimb Mara a mai gustat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Hai sa va povestesc pe scurt cum a fost in vacanta noastra.

Vineri pe 21 decembrie programasem plecarea in vacanta de dimineata numa’ ca se trezeste Maria cu febra si tuse de-i bubuiau plamanii.
Eu ma agitasem de numa’ sa fac bagajele, casa era data cu susu’n jos pentru ca le chemasem pe tantile noastre sa ne faca niscaiva curatenie, scosesem perdelele si le bagasem la masina, draperii...arata la noi ca dupa bombardament...
Dileme peste dileme...ii dau sau nu sa manance ca daca vine nenea doctorul o cauta in gat si vomita!? (noi am ajuns la momentul in care nu ii mai dam sa manance in momentele cheie de frica sa nu vomite ...parinti sadici). Pun si ultimele bagaje sau le desfac pe toate ca nu mai plecam?!...(fug de acasa sau astept sa vad ce se intampla...!?)
Stand by la toata distractia, telefon la doctor...imi zice ca vine la pranz...
Pana la pranz ne distram in familie...toata lumea puneam mana pe Maria si se uita in gatul ei si ne dadeam cu presupusul...:)))

Vine nenea doctorul, antibiotic...”ori acasa ori in deplasare tot urat face, asa ca eu va sfatuiesc sa plecati!”...
Intre timp ma arunc cu capul inainte (ca de obicei ) intr-o polemica pe tema zymafluorului, nenea doctorul cred ca avea chef sa ma bata, intr-un final a ramas in coada de peste, ca eram amandoi capsati...:)))
Sarim peste masa de pranz (din spirit de echipa nu i-am mai dat nici Barosanei lapte!), punem bagajele in caruta, incercam sa facem loc si la copii in varful lor, ne uitam uimiti ca de fiecare data cum de nu mai are loc John pe bancheta din spate (nu stiu de ce ne asteptam ca masina noastra sa se largeasca de la o deplasare la alta si ea se incapatzaneaza sa-si pastreze dimensiunile!).
Maria evident trage o urlare si o vomitatura in hol inainte de plecare...geaba ii explicam si noi si femeile ca nu mai are ce, ca nu a mancat nimic...pana nu a scos tot sucul gastric nu s-a lasat...

Facem o cruce mare, zicem Doamne Ajuta...peste 10 minute incepe bebe sa urle. Maria se agita si incearca tandru sa o linisteasca “taci bebe din gula n’auzi!?”
Dupa alte 10 minute de urlare oboseste Maria si adoarme...dupa inca 2 minute cade si bebe la datorie...:)))) Pe autostrada frumos, soare, Maria se simte inspirata si cere sa faca pishu’...se sperie de camioanele care treceau si ne urcam repede in masina.
La iesirea de pe autostrada coada, stam acolo 50 de minute timp in care bebe se plictiseste, se enerveaza ca o tineam in scaunelul de la masina si se pune pe racnit...Dupa un sfert de ora de tratament din asta ne lasa nervii si John o scoate din scaunel...si o asmute pe Maria. Fetele se bateau in spate ca pisicile si el se distra de mama focului!
Am ajuns la bunici, fericiti nevoie mare ...mai ales Maria care in ultimul sfert de ora a tinut-o numai in “pipiiii....pipiiiii...opreste....pipiiii!”
Vacanta a fost frumoasa, galustile s-au simtit ca acasa. Maria s-a vazut scarpinata intre cornite si s-a dat in petec cat a putut de tare, Barosana a considerat ca e momentul sa ne arate ca poate sa mai faca o data greva foamei......d’ale noastre.

Maria daca nu voia sa vorbeasca cu cineva o baga pe aia cu “azi n-am limba!”
“Nu mananc!” “De ce!?” Se apleca despate si se vaicarea “Nu pot ca ma dor spaturile astea!”
Dupa amiaza cand se trezea era frumos “Mamiii! Mamiii!” “Vino repede ca mi-am pierdut mintile!”

Mos Craciun a venit la amandoua cu jucarii frumoase spre bucuria Mariei care s-a jucat si cu ale ei si cu ale Oanei. Barosana s-a infipt, evident, in jucariile Mariei care chiraia de zor de ziceai ca o musca! (nu ca asta nu s-ar intampla dar nu era cazul atunci).

Dupa aproape o saptamana, cand sa zicem hop ca am scapat de raceala a inceput Barosana sa produca o tuse latratoare de ne-am speriat...am chemat doctorul..a bagat-o urgent pe antibiotic...Cand plangea facea ca un catzel ...si ala ragusit!

Dar a trecut, a venit Revelionul. In seara cu pricina ne-am gandit ca ar fi frumos sa stea un pic si Maria la masa cu noi...
”Buna seara ti-am dat, belea mi-am capatat!”...A stat pana pe la 21.45, a baut apa cu paharelul de tzuica (daca o intreaba cineva pe Maria ajunge la concluzia ca suntem o familie de betivi, bem intr-una tzuica!)
S-a agitat si apoi a cerut singura sa se culce cu mami...Nebunie “tu de de nu te dezbraci?! Dar pijamalele tale unde sunt ?!...De ce ?!....De ce !?...DE CE ?!”
Ne-a zapacit cu de ce-urile...Si trebuie sa-i raspundem ca am observat ca i-am zis de cateva ori nu stiu si cand o intrebam pe ea ceva incepuse sa-mi raspunda numai cu "nu stiu" !
Asa ca dupa juma de ora de “de ce-uri” i-am zis sa se culce singura si am plecat...A fost foarte incantata numa ca dupa 10 minute au apucat-o urletele si vomitaturile...Ca a parasit-o mami!!!
Barosana s-a trezit, urlete si de la ea...Eu cu John alergam ca bezmeticii pe hol de la una la alta.
Ma gandeam ca ma apuca 12 noaptea stergand la vomitaturi sau leganand in pas vioi bebelusul...:)))
Din fericire pe la 23.30 s-au calmat, am reusit sa ciocnim un pahar de sampanie, sa ne uitam pe geam si sa ghicim unde sunt artificiile...
La 2 ne-am culcat pentru ca la 7 s-au trezit galustile fresh...

Acolo a inceput sa ninga pe 1 ianuarie...frumos...am iesit sa ne jucam in zapada bucurosi nevoie mare...Si a inceput nebunia “unde e sania mea ?! eu de ce nu am sanieee?! VREAU SANIEEE ! ”
Cu asta am ramas si acum, de luni de cand merge la gradinita are tanti Ioana show zilnic, plange de se rupe camasa pe ea ca vrea sanie...Poate gasim in weekendul asta desi ma indoiesc profund...

Pe 3 cand voiam sa plecam ne uitam afara (zapada de o palma, soare ca primavara, strazile curate) si ne uitam la stiri (romania sub zapada, viscole, nameti cat casa...) Aveam senzatia ca sutn in alta tara...
Pe 4 ne-am repatriat, autostrada curata, frumos...cand am intrat pe Centura Bucurestiului am zis ca am trecut granita, cand am intrat in Magurele deja ma simteam ca in Siberia...:)))

Pe drumul de intoarcere evident ca le-a apucat urlarea, Mariei i-am zis sa faca in pantaloni Sadism curat, dar nu aveam unde sa trag pe dreapta ca erau nametii cat gardul...:))))

Duminica am fost sa luam apa de la biserica, cand ne-am intors ne-am intalnit cu mici si mari, unii cu sanie, altii fara...Dupa vreo doua ore de stat pe afara si jucat in zapada a apucat-o plansul si a adus-o John in brate, era inghetzata bocna!

Barosana a crescut, merge de-a busilea prin toata casa, o alearga pe sor-sa ...se urca pe ea pe unde o prinde sau o ia la lins si la muscat (ma rog, nu numai pe Maria, dar ea e singura care vocifereaza )
I-a dat al treilea dinte si al patrulea e pe drum, cum ne prinde picioarele cand stam pe canapea, cum ne musca de degete...

Azi dimineata Maria a pus mana pe o lanterna, s-a dus la Oana in camera si i-a pus lanterna in ochi...”mamiii, mamiii, uite am gasit o fantoma!”
Si bebe radea de mama focului...Am aprins lumina si am certat-o in pic pe Maria si a inceput aia mica sa planga!
Oricum asa face de obicei, nu pot sa-i mai zic nimic Mariei ca incepe Barosana sa bazaie...:))))
Ce o sa se mai paruie ele cand se vor face mari...

Hai ca ma intinsei cat o zi de post (si am scris scurt, pe fuga....se vede ca mi-e dor de stat la povesti...:)))
O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mitzu, scrie-mi si mie reteta de conopida cand ai timp, ca, mai nou, de cand cu regimurile alimentare, si al meu sot e mare fan conopida si nu ne-ar prinde rau un nou mod de preparare ...
Referitor la meniurile copiilor - si ale mele sunt reticente la (unele) din felurile noi de mancare si au unele pe care nu ar pune gura nici obligate ... Pe mine ma enerveaza altceva ... cand se stramba si refuza sa manance un anumit fel de mancare - pe motiv ca nu le place, in conditiile in care au mai mancat inainte acel fel de mancare cu placere ... dar asa, dintr-o data, nu mai e bun

Olivia super pozele, super protagonistii ... Luca e un dulce, iar tu arati foarte bine ...
Roxi, am vazut pozele ... Multi lui Pat cel frumos...
Daria ... sanatate multa tie si printesei mici


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalino, fata draga, am citit romanul pe nerasuflate !! Ca eram mai mult ca sigura ca petrecere ca la voi nu a mai avut nimenea !! Moam, ce film meserias s-ar face dupa povestirile voastre !! Pupici junioarelor si parintilor lor incercati !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, Maria are pampers la somn si ca sa nu se spuna ca dam banii degeaba il foloseste de fiecare data
Are zile cand se intoarce cu fundul si se batzaie ca sa se balangane pampersul plin...Si striga foarte incantata..."Uite mami, am facut caca pe mineee!"

Lio, si voi ce!? Ptiu sa nu-i fie lui Danut de deochi!

Uite acilea meniu (s-a modificat un pic de cand merge la gradinita...dar e acelasi in fiecare zi!)
7.30-lapte cu cereale
13-piure de legume (aceleasi legume!!) cu carnita pui/ou si supa clara
17-piure de fructe
19.30 -iaurt cu o lingura de almette
21-o canuta de lapte
E batut in cuie, pe altceva nu pune gura...E si vina noastra, e si vina ei...cert e ca eu sarmale la blender nu-i dau!!!

Daria, sanatate multa..de aia era Giulik bazaita si vomitaciosa.
Sa te tina cat mai mult plombele.
(e tre sa ma probramez la dentist in oras ca sa-mi pun dintosii la punct...ca zici ca la nastere mi-au scos si dintii, juma din ei nu mai sunt!)
AndreeaPhilip, spor la aranjat casuta!
Ioana, dementiala Maria cu crescutul talpii...hihihi
Olivia, frumoase poze...Uka ciufulit in pijama cu corabia piratilor imi place...:))))....frumos de Craciun la voi.
Nici de la mine nu poti sa primesti PM...
Andrea, spor la gasit job...:)

Alice, alea au fost distractii. Daca veneai aseara pe la noi prin bloc sigur sunai la protectia copilului.
I-am facut baie la cap Mariei...Fratioareee, cat a putut sa urle.
Am ramas calma, nu zic, pen' ca de ieri am zis ca intru intr-un program de spalat pe cap zilnic pana reusesc sa o obisnuiesc, dar sincer imi venea sa ma arunc pe geam...
Si lu' Barosana i-a facut John baie...toate bune pana a imbracat-o si s-a duc sa-i faca laptele...
Urlau amandoua de ti se ridica parul pe ceafa...Evident ca John si-a luat-o. Dupa care m-a boscorodit el pe mine ca's mamosenia intruchipata si din cauza mea urla tot timpul cum nu le convine ceva...
Azi dimineata i-am zis Mariei ca o tund si-i fac baie la cap si era extrem de incantata ...Trebuia sa o filmez sa ii arat diseara cand o sa iasa cu crize, vomitaturi si scandal.
Ca mai si vomita "lasa-maaa sa vomit un piiic!"
Zici ca nu vreau sa o las sa respire, asa urla....:)))
Circ...dar trebuie sa fac ceva ca prea face urat la spalatul pe cap.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Olivia eu nu vad la mine in browser PM la tine...ca ti-as fi scris.
Fundeni e f bine, dpdv specialisti, doar ca nu au de niciunele, si-o sa trebuiasca sa faca dosar pentru interferonul ala, doar daca nu e cine stie ce om bogat sa-l plateasca din buzunar. Dosarele alea dureaza si 8 luni de zile am mai auzit la altii. Doamne Ajuta!!
Revin mai tarziu...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Poza asta e dementiala!!

http://good-times.webshots.com/photo/2553876310100032467GJWopo

cat o mie de cuvinte...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal, is pe joss afla ca ionu` la 7 ani n-a terminat cu de ce-urili;))
olivia, poate ai casuta cu mesaje plina, nici io nu vad da` pe alta parte altadata ti-am trimsi pm-uri. nu mai stiu daca ti-am zis, iti trebuiesc relatii serioase la cas ca sa se deruleze treaba repede altfel cum zicea si andries ai de asteptat
philip, spor, sa va asezati repede
vazut poze cu cupii, mosi craciuni si craciunite, nu mai enumar

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput