Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
anomar12 spune:
Dimineata la ora 10.25 s-a nascut Ioana de 3120g, 49cm, scor 8/9 pentru ca a fost cam albastra. Aveam 37 de saptamani de sarcina, dar totul a fost normal.
]poze
anomar12 spune:
E un bebelus foarte cuminte, care doarme noaptea, nu are colici, nu plange de plictiseala, nu are mucisori sau alte probleme. Asta e un lucru bun pentru ca eu nu am experienta si bunicile vin doar in vizita.
]poze
betty78 spune:
Danielle merci dar eram...acum ma uit doar cu melancolie la poze.
Luy bai nu sunt sadica, dar ma intreba tomasa cum adica 42 de kg ca astea is de copil, asa ca i-am arata poze cum eram la 42 si la 45 kg.
Devylla auzi, dar voi sunteti gemene, ca semanati f tare.
Yaia bafta la vaccin
Cecilia frumusel papanasul Cristian. Si noi am luat niste costumase 6-9 luni si ma gandeam ca sunt mari, dar de unde ca sunt la fix
Isabeluta mai nene eu nu ma pot multumi pana nu ma vad din nou la 45 si apoi ma apuc de treaba pentru la bebe 2. Si la mine face bebe Mario la fel ca Vlad
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
quote:
Originally posted by danielle02
MICHAEL de piciulika
TUDOR-CRISTIAN de yaia
MIHAI de raluca
ALEXANDRU de adhnana
sa cresteti mari si frumosi,cuminti si sanatosi,iar multe gagici sa aveti
Multumim!
Asta inseamna ca putem sa o curtam toti 4 pe frumoasa Ebonee?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
anomar12 spune:
Am implinit 3 luni pe 01.01.2008 si aveam 5700g si 62cm. Subtirica da vioaie.
Singura dezamagire pentru mami mai ales e ca nu am putut sa sugem la tzitzi. Mami nu a avut sanii formati iar bebe e atat de comoda incat nici la bibe nu suge daca nu are gaura larga.
Cu infometatul n-am avut ocazia sa incercam pentru ca a facut singura greva foamei la 3 saptamani cand nu a mancat 12 ore decat 30ml pentru ca trebuia sa munceasca prea mult cu bibele de la avent.
Aveam acasa unul primit de la primii pasi care curge aproape singur si cu el a mancat pe saturate. De atunci folosim numai bibe pentru puturosi.
]poze
bebeka spune:
Noi acum am venit de afara;am stat o ora si e asa de bine..
Pacat ca nefiind trotuarele curatate bine ,ne-am plimbat in sus si-n jos pe un trotuar..
Fata doarme si acu in carut iar eu ma uit acusi cum se face orezul cu lapte;nu de alta da poate-mi vine lesin daca nu ma intretin..
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
anomar12 spune:
Acum asteptam cu interes diversificarea la 4 luni si botezul care speram sa fie pe 1 martie cand facem 5 luni.
Am pus si ceva poze. Sper sa se vada si sa va placa.
]poze
isabeluta spune:
Betty estti o dulce ! Oricum cel mai important este sa te simti bine in pielea ta! Dar dupa cum simt eu, tu nu...
Asa ca abia astept sa vad poze cu tine din 2008 la 45 kg.
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
Hai sa va scriu repejor ca vorbaretul meu da in plans de somnic.
Fost la doctor, in afara de muci Andrei e foarte bine. L-au aspirat iar, au iesit o multime, insa mai putin ca data trecuta. I-am facut si vaccin, nu a plans decat cat l-a intepat, apoi l-am luat si a si uitat. Sa vedem acum ce va fi cu febra si cu piciorusul.
Pentr dermatita i-am zis ca nu am dat Zyrtec si a zis ca e optiunea mea. Trebuia sa imi dea trimitere la dermatolog insa am uitat si am plecat in graba, dar merg saptamana viitoare inca o data sa il mai aspire ei. Pentru ca intr-o saptamana nu a luat nici macar un singur gram si pentru ca face fitze rau la masa in ultima vreme, ne-a dat voie sa revenim la Nan 1 insa foarte foarte lent, si sa urmaresc daca se agraveaza dermatita sau nu. Daca nu, revenim linistiti la Nan1. Asa ca deocamdata renunt la planul meu de diversificare si cel putin o saptamana o sa urmaresc treaba cu lapticul. Pana la urma cred ca ajungem la 5 luni nediversificat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Adhnana vazut papanas Alexandru....ce dulcel este in craciunel imbracat
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario