Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Eu mi-am facut numai nervi cu bancile, am un card cu overdraft la care nu am platit 300 mii lei vechi ptr ca nu am mai primit extrase si ca atare am ajuns la CRB. In plus faceam degeaba scandal la serviciu ca nu mi-au platit banii, ba i-au platit de pe 7 decembrie, banii sunt in cont acum, insa pe 21 dec cardul a fost refuzat la plata pentru fonduri insuficiente de imi era si jena. Nu inteleg ce s-a intamplat.
In plus am mers la CMU sa imi iau analizele, pe langa ca am stat acolo 15 min ca nu le aveau nici dupa o luna si le-au asteptat pe faxul care nu le mergea, mai am si mici probleme si cred ca sterilet se amana: candida iesita la papanicolau nu si in secretie, nu stiu ce celule in papanicolau de zic ei sa urmaresc citologic (sau asa zic la toti) si ceea ce a pus capac la toate este Chlamydia slab pozitiv. De unde naiba am luat-o nu stiu, era negativa pe sarcina si nici barbatul nu pot sa il omor ca noi ne-am protejat. Asadar or e o greseala, or e cadou de la Municipal. Ce sa mai zic...deocamdata am rabdare, o sa repet dupa menstra si o sa imi fac acum Ig-urile alea la sange ca asa scria pe buletinul de analize.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Revin dupa ce il culc. Dar ramasesem datoare cu o chestie.
Andreea11, cartea de numeste Notiuni de ortopedie pediatrica de la nou nascut la adolescent (indreptar pentru medici si parinti).
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
anomar12 spune:
Sa va mai spunem ceva despre noi ca sa ne cunoastem mai bine.
Ne place sa dormim pe burtica, radem cand ne vedem in oglinda, ne place mult la baita si plangem tare cand ajungem in prosop, ne vine foame cand mananca mami si tati (?),ne place mult in vizita si in general cu oameni multi langa noi, dormim in masina, vrem sa stam numai ridicate, radem in hohote si gangurim de nu mai au altii loc sa vorbeasca.
]poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by danielle02
MICHAEL de piciulika
TUDOR-CRISTIAN de yaia
MIHAI de raluca
ALEXANDRU de adhnana
sa cresteti mari si frumosi,cuminti si sanatosi,iar multe gagici sa aveti
Multumim!
Asta inseamna ca putem sa o curtam toti 4 pe frumoasa Ebonee?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
eeeeeee cum sa nu?se mai pune problema?numai ca nu stiu cum o sa facem cu intalnirile
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
betty78 spune:
Marunzika parca tu vorbeai de cure de slabire....uite aicea superdieta
Sper sa iti ajute, eu de abia astept sa ma apuc de ea, dupa ce termin cu alaptatul
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Am voie sa ma apuc de bicicleta? Oare influenteaza lactatia? Nu ma mai suport
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danielle02 spune:
vazut papanash scump foc de adhnana multi multi.
betty si inca arati bine scumpa,nu ai vergeturi,nu am vazut colacei de salvare pe burta,arati super,eu sunt si acum toata plina de vergeturi si sunt din alea rosii,nu prea vad eu ca o sa imi treaca in scurt timp si folosesc creme fel de fel sa mi se duca macar putin,adios fuste
roxana mai mult ca sigur ai "primit-o" cadou de prin spital,am auzit multe cazuri din astea.
la noi a fost pediatra,fata super ok,are 5,720 kg la 3 luni si aproape o sapt. ceea ce e bine,nu a mai masurat-o fiindca a zis ca nu are rost,vede ca e sanatoasa,creste bine si nu are nici un fel de problema,ceea ce m-a bucurat enorm
ce mai?bucurie mai mare nici nu iti trebe.
de la cate luni incepeti sa dati nr.2 la lapte bebelushilor?pe cutiile laptelui care il dau eu,se incepe de la 6 luni.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Yannisa a adormit si am bagat repede aspiratorul, caci ieri nu am mai reusit ca a trebuit sa merg la dentist, uitasem de programare si apoi am fost la secretarul preotului sa vorbim de botez. Si mi-a dat cu bata-n cap! Mi-a spus ca nu pot avea amandoi nasii de religie ortodoxa, ca macar unul sa fie catolic, caci noi catolic vrem s-o botezam. Pai doar nu o sa treaca nasul la catolici?! Dar la nunta i-au acceptat de nasi! Si, cica puteam sa fim noi ca parinti de orice religie ca avem dreptul sa botezam bb la catolici, dar unul din nasi sa fie catolic. Acum asteptam ca vineri sa ne spuna daca a acceptat toti preotul, daca nu....si ne-am oprit la 29.03.08 ziua de botez. Cum facem cu nasii ramane de vazut, daca nu, cred ca o sa caut biserica ortodoxa si o botez asa.
Cat despre diversificare, si eu m-am tot uitat pe o gramada de scheme si am intrebat pediatra si mi-a dat adresa de net a institutului de cercetare si a spus ca ea acea schema o recomanda. Schema este www.fke-do.de/content.php?seite=seiten/inhalt.php&details=60" target="_blank"> aici. Cred ca peste o saptamana am sa incep incetisor, trebuie sa schimb si laptele cat de curand. Eu cand am trecut de la HA pre la HA1 am inlocuit in fiecare zi cate o masa si am inceput cu cea de seara. Oare a fost gresit? A mai trecut cineva deja la nr2 la lapte?
Si, ce rau e in cura de slabire! Am stat ieri numai pe branzeturi si azi m-am bagat la carnita fiarta! Maine crec ca iau orez ori legume!
Pupici
Yannisa Milena
24.08.2007
m-am uitat si eu la schema si pare interesanta....o sa o studiez ceva mai bine. Merci frumos
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Betty estti o dulce ! Oricum cel mai important este sa te simti bine in pielea ta! Dar dupa cum simt eu, tu nu...
Asa ca abia astept sa vad poze cu tine din 2008 la 45 kg.
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bebeka spune:
Citind superdieta propusa de Betty,am mancat si eu un copan cu putintica paine.Ca sa nu-mi scada glicemia,nu de alta
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)