Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Maruntzika, m-am uitat si eu pe scehma aia. Vad ca la voi se recomanda pe langa Vigantol (Vitamina D) si Fluor. Tu ii dai Yannisei?

Nu ii dau decat vitaminaD, in fiecare zi o tableta pana la 1 an.
Cu ti se pare schema de diversificare? E ok?!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomar12 spune:

Salut toate fetele si toti bebicii de la odisee!
Sunt o mamica de octombrie si desi m-am inscris la inceput alaturi de voi nu prea am putut sa va urmaresc, dar sper ca de azi inainte sa va scriu mai des.
Am sa scriu mai multe mesaje sa scap de moderare.

]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
ramonaiani ai gasit sa-i pui cercelusi?

Yannisa Milena
24.08.2007

am decis cu sotul (mai mult el de fapt) sa mai asteptam olecutza pana sa o gaurim. Problema e ca una in petele acelea de piele uscata e chiar dupa ureche, si trebuie masata cu crema. Si m-ar incomoda un cercel...
Oricum, gauri vreau sa ii fac atat cat este mica. Ma am pe mine exemplu: gauri (cu acul) la 5 ani, la prima ureche am stat, la a doua n-am mai stat cuminte. Si mi-au iesit gaurile asimetrice, de n-am putut sa port niciodata cercei din aia care atarnau, ca unul parea mai lung si altul mai scurt. Dupa 25 de ani, ajunsa in Germania, m-am incumetat sa ma duc la bijutier sa ii spun sa imi faca gaura la a doua ureche simetrica cu prima

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Sa va spun cate ceva despre noi. Am avut o sarcina usoara si frumoasa, doar ceva probleme cu tensiunea prin lunile 5, 6 si 7, dupa care s-a reglat singura, fara greturi si alte neplaceri, cu un bebe cuminte si care s-a dezvoltat normal.

]poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by myral
Deci Ramona si a mea are tot cam atatea kile, hi,hi,hi am luat bine in greutate si a mea pare grasuta ca noi avem si mai putini cm. Eu in schimb nu am de gand sa-i fac program de masa pt ca suge cum vrea ea cateodata suge cu pofta si la 2 ore cateodata nu vrea nici la 3, 4 ore, asta se intampla dimineata in special, la 6,7 suge bine apoi la 10 abia suge cateodata se joaca cu tzatza mai mult, daca o mai las o ora sa se joace suge bine apoi. A mea are personalitate, mi-am propus sa nu ma stresez cand vom incepe diversificarea sa vedem cat reusesc.

Noi vrem sa trage o tura pana in tara. Si mami o sa aiba de alergat pe la primarii dupa pasapoarte si livrete de familie, dentist, poate si niste ore la scoala de soferi (carnetul 'ie', practica ne omoara). Asa ca nu pot fi la dispozitia ei la fiecare 2 ore dupa ceas.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

YAIASA-TI TRAIASCA BAIATUL!LA MULTI ANI!TUDOR-CRISTIAN

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Multumim mult, Maria! Esti o dulce! de la Tudor

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Data nasterii trebuia sa fie 19 octombrie, dar am o fetita cam grabita, asa ca pe 30 septembrie seara s-au fisurat membranele.
Nu aveam nici o durere, dar am mers la spital.

]poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by luy

La multi ani ! pentru dragii nostri papanashi care pasesc voiniceste in a 4-a luna :
dulcele Michael-bear de Piciulika
dansatorul Tudor Cristian de Yaia
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc si sa fiti fericiti impreuna cu parintii vostri !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Multumim in pasi de dans!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Din cauza ca nu am avut contractii si mai avusesem ceva probleme cu tensiunea s-a hotarat cezariana pe 01.10 dimineata.
Toata noaptea am fost monitorizata si am dormit si eu si bebe.

]poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Marunzika eu sunt pe aici..."citesc la greu" despre diversificare...sper sa raman cu ceva bun dupa atata citit...cu ajutorul tau voi aprofunda si germana

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput