Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
myral spune:
Sa mai incercam...Deci Ramona si a mea are tot cam atatea kile, hi,hi,hi am luat bine in greutate si a mea pare grasuta ca noi avem si mai putini cm. Eu in schimb nu am de gand sa-i fac program de masa pt ca suge cum vrea ea cateodata suge cu pofta si la 2 ore cateodata nu vrea nici la 3, 4 ore, asta se intampla dimineata in special, la 6,7 suge bine apoi la 10 abia suge cateodata se joaca cu tzatza mai mult, daca o mai las o ora sa se joace suge bine apoi. A mea are personalitate, mi-am propus sa nu ma stresez cand vom incepe diversificarea sa vedem cat reusesc.Danielle Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ne pregatim si noi de vaccin.Ramona, Doamne ajuta sa nu faca nici unul din bebelusi febra si eu sper sa doarma si a mea mai mult ca asa a dormit dupa primul, desi Ana parca spunea spunea ca Vladutz n-a mai dormit de data asta , deci sa vedem. mamicile si bebelusii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by urmychance
L-am tarat prin toate pozitile pt evacuarea gazelor
Care sunt alea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sunt mai multe pozitii.
1. Il tii pe genunchii tai cu fata in jos, si cu un genunchi de al tau sa il apese pe burtica. Si il hatzani stanga-dreapta, in acelasi timp il poti masa pe spate sau pe burtica. In acelasi timp il bati la fundulet intr-un ritm putin mai lent. Si FARA URA!:)
2. Il pui pe umar , cu burta in jos ca un sac, astfel incat burtica lui sa vina pe umarul tau. Si il hatani inainte si inapoi . Dar sa il tii bine:)
3. Il tii cu fata in jos, ii bagi o mana in dreptul pieptului si una intre picioare astfel incat mana asta sa ajunga la burtica.
Il poti masa pe spate sau pe burtica caci il ajuta.
Daca nu iti este clar, voi face nishte poze cat de curand (sau filmulete) care sa iti arate exact.
Succes!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Salut Dani ce faci nu te-am mai vazut de mult pe net.Cred ca e vina mea,ca nu prea am mai intrat.S-ar putea sa venim si noi la vara in Anglia,ca tati pleaca iar si s-ar putea sa ne topim de dorul luiPup printesa mica
teo
ce fain,ar fi super sa veniti,poate ne intalnim cumva in ce oras mergeti?
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Marunzika spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Yannisa a adormit si am bagat repede aspiratorul, caci ieri nu am mai reusit ca a trebuit sa merg la dentist, uitasem de programare si apoi am fost la secretarul preotului sa vorbim de botez. Si mi-a dat cu bata-n cap! Mi-a spus ca nu pot avea amandoi nasii de religie ortodoxa, ca macar unul sa fie catolic, caci noi catolic vrem s-o botezam. Pai doar nu o sa treaca nasul la catolici?! Dar la nunta i-au acceptat de nasi! Si, cica puteam sa fim noi ca parinti de orice religie ca avem dreptul sa botezam bb la catolici, dar unul din nasi sa fie catolic. Acum asteptam ca vineri sa ne spuna daca a acceptat toti preotul, daca nu....si ne-am oprit la 29.03.08 ziua de botez. Cum facem cu nasii ramane de vazut, daca nu, cred ca o sa caut biserica ortodoxa si o botez asa.
Cat despre diversificare, si eu m-am tot uitat pe o gramada de scheme si am intrebat pediatra si mi-a dat adresa de net a institutului de cercetare si a spus ca ea acea schema o recomanda. Schema este www.fke-do.de/content.php?seite=seiten/inhalt.php&details=60" target="_blank"> aici. Cred ca peste o saptamana am sa incep incetisor, trebuie sa schimb si laptele cat de curand. Eu cand am trecut de la HA pre la HA1 am inlocuit in fiecare zi cate o masa si am inceput cu cea de seara. Oare a fost gresit? A mai trecut cineva deja la nr2 la lapte?
Si, ce rau e in cura de slabire! Am stat ieri numai pe branzeturi si azi m-am bagat la carnita fiarta! Maine crec ca iau orez ori legume!
Pupici
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Si am vazut iar o gramada de poze cu bebici frumosi tare, asa frumosi cum numai la odiseea noastra se gasesc!
Yannisa Milena
24.08.2007
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by myral
Ne pregatim si noi de vaccin.
Ramona, Doamne ajuta sa nu faca nici unul din bebelusi febra si eu sper sa doarma si a mea mai mult ca asa a dormit dupa primul, desi Ana parca spunea spunea ca Vladutz n-a mai dormit de data asta , deci sa vedem.
mamicile si bebelusii!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Al meu a facut. Si e in culmea maraielii si azi.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Maruntzika, m-am uitat si eu pe scehma aia. Vad ca la voi se recomanda pe langa Vigantol (Vitamina D) si Fluor. Tu ii dai Yannisei? La noi e un pic controversata chestia asta cu fluorul. Pe mine nu m-a lasat pediatra sa-i dau Mirunei. Si am vorbit si cu stomatoloaga mea (are doctorat in probleme stomatologice la sugari si copii mici) si ea mi-a spus tot asa, sa nu-i dau. A zis ca nici ea nu le da fetelor ei (cea mare e de varsta cu Miruna, iar cea mica cu cateva luni mai mare decat Vlad).
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Marunzika spune:
Se pare ca iar v-am nimerit pe toate la ora de nani . Dar mogaldeata doarme deja de 1,5 h si nu da semne ca se trezeste curand si mai am putintel timp liber. Azi a mancat putin la a doua masa, dar sigur recupereaza la urmatoarea. Incarc acum pozele de la Rvelion si dupa!
ramonaianiai gasit sa-i pui cercelusi?
youngrita200 ce mai face oare? Sper sa fie bine Maya !
Yannisa Milena
24.08.2007