Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5
Raspunsuri - Pagina 7
brianamica spune:
Fetelor care au venit....haideti sa le incurajam.....si sa le transmitem muuuulta putere si ambitie ! SIGUR or sa reuseasca !
Oricand aveti nevoie de sfaturi.....spuneti....am facut intr-unul din capitole anterioare si o "lista de cumparaturi" sa nu avem posibilitatea nici macar sa nu ne gasim o scuza.... E pe undeva prin capitolul 3. Daca vreti o caut.....
Saryta, daca tot esti tu la lucru cu capitolul asta, hai sa bagam lista in prima pagina ! Pentru doritoare. Ce zici ? Oricum eu voiam sa il bag in prima pagina de cu cateva capitole in urma ca m-au tot intrebat fetele.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
si acum un sfat pentru Saryta si Iulenca. Dupa ce terminati regimul asta cu care ati avut rezultate bune, incercati sa tineti cele 2 saptamani de mentinere....sau macar incercati sa nu reveniti la obiceiurile culinare precedenta asa...dintr-o data ! Lasati sa se "fixeze" pierderea asta de greutate.....ca asa o sa ramana ! Eu nu am mai tinut regimul de mai bine de 6 luni....si sunt chiar cu 1,5 kg mai slaba ca atunci !
O sa ma ingrijesc putin de semnatura zilele astea sa vedeti pozele....eu la aproape 100 kg si acum la 56 x
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
iulenca spune:
Inca 500 de gr out. Yupiii. Multumim Briannamica pentru sfaturi si sustinere. Chiar te rog sa pui poze ca daca te vad pe tine ca ai reusit ma ambitionez si eu. Sa stii ca eu nu o sa am probleme cu mncatul in cele 2 sapt de pauza pentru ca nici inainte nu pot spune ca abuzam doar ca mancam cam dezorganizat. Acum daca ma controlez un pic cred ca va fi ok. Dupa cum am zis dulciurile nu ma atrag deloc, paine deja m -am obisnuit sa nu mananc, de gatit gatesc in general cu minimul de ulei necesar, ce as manca asa mai cu pofta ar fi niste branza buna cu o ceapa ( ca mi-a facut o colega pofta ).
Ma enervati toate ca sunteti slabanoage rau. Eu daca ajung la 60 de kile imi incep cariera de fotomodel.
Azi la pranz pt ca nu am la mine pui o sa pap pranzul ala alternativ cu branza dulce. Diseara nush daca mai apuc sa mananc ca ajung tarziu akasa - probabil ca o sa imi fac o salata doar.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
eva03 spune:
Buna dimineata!
Iulenca si eu sunt in aceeasi situatie. Deja a devenit o tinta greu de atins 60 kg.
Eu am facut o greseala pentru ca am schimbat foarte repede un regim - scarsdale - cu altul cu principii opuse -atkins - la sfatul unei prietene (eram disperata sa slabesc cat mai mult pentru un anume eveniment) si fara sa imi fortez cat de putin neuronii privitor la consecinte. De aceea cred ca s-a si produs o ingrasare brusca, iar acum pur si simplu slabesc foarte greu. Mai am doua zile din tura asta de scarsdale si numai 2 kg minus. Bune si alea decat deloc!
Saryta am vazut fotografiile tale. Ai o familie foarte frumoasa! Felicitari!
Iulenca albumul tau e inchis.
Va doresc o zi cat mai buna!
iulenca spune:
Gata acu cred ca se vad pozele.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
eva03 spune:
Iulenca sa iti traiasca printesica!
Am citit si povestea nasterii.... Mai ai putin si se implineste si termenul pentru aparitia celui de-al doilea copil, sau nu am retinut eu bine fraza de la sfarsit?
saryta spune:
Brianamica - multumim de sfaturi ... incerc acu sa pun lista de cumparaturi pe prima pag. - o idee super
eva - multumim
iulenca - bravo ... tine-o tot asa.
Eu tocmai savurez fructele ... sa stiti ca mie imi place ziua asta cu fructe(la savurez) ... 2 kiwi, 2 portocale, un mar.
Revin.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Am pus listuta de cumparaturi pe prima pagina.
Revin mai pe seara.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
geaninaelena spune:
Buna dimineata!!!
am trecut cu bine de primele 3 zile iar rezultatul: 2 kg in minus. Ma bucur..dar parca a trecut o vesnicie de cand tin regimul.
Sper sa reusesc azi sa ma apuc si de aerobic...
Brianamica felicitari pentru vointa de care ai dat dovada slabind atateakg!!In cat timp ai reusit sa slabesti? Ma ambitionez sa slabesc si eu cat mai mult posibli...Daca ajung la 57 kg ma pot considera fotomodel.
Va pup si spor la slabit!!
Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell
gabiu spune:
buna fetelor
am mai dat jos 1 kg desi nu m-am tinut de regim decat in linii mari. Ieri s-au incheiat cele 2 saptamani dar cum nu l-am tinut cu sfintenie, inca continui. Totusi in fiecare dimineata beau un 3 in 1.Daca dau jos si cu asta, de ce nu? Deci am 58 si raman pe baricade.
Bafta tuturor
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007