Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HHROBR spune:

Dragi senioare la minunatul program de slabit,
Eu is junioara, am inceput distractia acu 4 zile. Ziua 3 a fost duminica si cum dupa 3 zile cantarul imi arata cu 1,6 Kile mai putin, mi-am luat un premiu, duminica la masa de pranz mi-am ales eu un meniu dorit. M-am cantarit zi de zi si asta m-a motivat foarte mai ales ca fac si zilnic sport si creste masa musculara si scade grasimica:)))

Problema e ca am niste concerte in stomac in ziua de fructe de nu va pot explica, sa fie hiperaciditate??? Apropos, din analize pe subiecti, personale, am descoperit ca fructele mancate o data cu masa fac ravagi si mai dau si imbalonari asa ca eu imi incep ziua cu un sfert de grefa si dupa o juma de ora mananc gustoasa felie de paine si beau ceaiul cel verde...

Va doresc succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Ce multe suntem tura asta!

Trebuie sa imi reiau sala obligatoriu. Oricum, pana la vara mai este timp suficient ca sa mai trag cateva ture.

Bun venit Geaninaelena! Bun venit HHROBR! Succes!

Felicitari Saryta! Sa inteleg ca tu ti-ai atins deja obiectivul?

Va doresc o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

eva - multumesc ... inca nu am ajuns la 57, mai am un pic ... da acum vreau la 56 - sper ca sapt asta sa reusesc, ziua de azi m-a motivat si mai mult. Abia astept sa fiu .
HHROBR - Bine ai venit alaturi de noi! ... da-ne mai multe detalii in privinta kg ca sa te trecem in listuta.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata!
Multumesc de primire fetelor.
Dupa ce am hranit puii am venit sa dau raportul:
prima zi a trecut cu bine cu toate ca pe la 21 imi era foame rauuu...rezultatul dupa o zi 1 kg in minus. Nu ma asteptam dar probabil am de unde da jos . Am 1,70m si dupa cele 2 sarcini am ramas cu 17 kg.
Azi cred ca o sa fie mai greu avand in vedere ca la pranz am salata de fructe. Ce fructe pot folosi pt salata? ma gandeam la mar, grapefruit, mandarina si mango.
Felicitari saryta! mai ai un pic.
Pe maine cu rezultate f bune!!!

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!

Geaninaelena, eu am mancat chiar si banane de fiecare data. Oricum cam toate am catalogat ziua de fructe ca fiind cea mai grea. Pentru asta eu mancam cina mai devreme si o salata de morcovi numai cu sare si lamaie seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Vreau zilele astea sa ma reapuc si eu de Scarsdale.A fost singurul meu regim de slabit care a dat roade si a si tinut mult timp.Am slabit in medie cam 25 kg..tinut cam o data pe luna si mentinut de Monti.Cand imi cumpar tot ce-mi trebuie revin in randurile voastre si ma bazez pe sprijinul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HHROBR spune:

Draga Saryta, Bine te-am gasit. Iti promit ca dupa exact 7 zile, iti voi face un raport detaliat. Intai rezultatul...

Felicitari pentru rezultatele tale, tine-o tot asa!!!

Insa la mine problema s-a complicat un pic, de ieri mi s-a inflamat o masea si mi-a prins trigemenul si abea deschid gura, asa ca nici pofta de mancare nu am si nici nu prea pot manca...deci si regim si putin...nu stiu ce o iesi...ieri a fost cam rau, pe seara...s-a lasat cu scaderea tensiunii(100/60mmHg si puls 47b/min)

Astazi sunt un pic mai vioaie, sper ca dupa programul de alergat sa ma mai revigorez un pic...

Va doresc spor mult si nu uitati macar juma de ora pe zi sa faceti sport, de orice fel...chiar si o plimbare in aer liber cu respiratie profunda abdominala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Mai am o zi si gata inchei saptamana. Dimineata nu am simtit nimik la cantar da maine sigur o sa vad vreo 500 gr minus ca pana acu nu am mancat decat salata de fructe (adika un mar si 2 kiwi) si diseara o salata si o bucatica de carne o sa fie cantitate neglijabila. Eu o sa mananc vita la gratar in loc de pui pentru ca am deja akasa. O fi vreo problema ? Eu nu cred, plus ca e mai tare si mestec la ea mult.
Aseara am mancat macrou la cuptor dar am pus si o lingutita de ulei ca altfel nu iesea deloc. Oricum asta sa fie cea mai mare abatere a mea. In rest tentatii vad ca nu am ca pe aici pe la office cam toata lumea sta nemancata cat e ziua de lunga. Ieri i-am imputit pe toti ca mi-am luat spanac la pachet si ii pusesem si usturoi.
Va pup si spor la slabit

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bravo fetelor!
Eu azi am calcat un pic pe laturi ... in loc de fructe am mancat piept de pui cu varza, caci nu am fost acasa, dar sper ca nu o fi chiar naspa, mai am inca 5 zile.
korinna - bine ai venit! Te asteptam printre noi.
Fetelor maine palavragim mai mult ca acu am treaba ... tre sa fac mancare la copii ca am tras chiulul azi.
Va .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Saryta, putem sa le bagam si un pupic la fiecare kg jpierdut....sau aplauze ! oricum, vad ca si tu le meriti ! Esti foarte bine ! Acum ce sa iti spun....de cand am net si ma uit la voi ma apuca dorul de cateva kg in minus

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput