Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

vin si eu la raport. Am ajuns la 55 de kg. Uimitor, tinind cont de abaterile grave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ma primiti si pe mine?Eu sunt loa categoria grea.81 kg si tintesc spre 71 in prima faza .nu vreau sa-mi pun obiective prea inalte.
Am un baietel de 8 luni, o minune de baiat .In sarcina am adunat 20 kg dar dupa nastere disparusera 16.In perioada de alaptare am pus 8 kg.
Astept lista de cumparaturi ca merg in carrfour si prefer sa stiu ce sa iau.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Carstea welcome. Listutza de cumparaturi e pe prima pagina deja, sub dieta de mentinere. Eu am intrat astazi in sapt 2, mai am 6 zile. Deja am dat jos 4 kg da nu e asa spectaculos ca eu am de unde apropos de categoria grea. Daca mai dau 2 sapt viitoare dau de baut. Si cum alcoolul ingrasa va astept pe toate la apa plata cu lamaie. Daca tot vom intra in clubul manechinelor sa deprindem si noi obiceiuri d-astea ....
Vreau sa spun ca e prima data in viata mea plina de diete cand am tinut o dieta atat de strict, fara o bucatica de ceva extra si culmea e ca sunt asa de motivata ca nu mi-e pofta si nici nu mi-e foame. Eu sunt genul care nu uita sa manance adika daca se face ora de masa orice treaba as avea o respect dar acu chiar mi se intampla sa uit sa manac. Plus ca ma satur mai rpd si dupa masa chiar nu mai simt nevoia de nimik (fructe , dulce) eventual doar de apa sau o cafea. Nush cat ma va tine pasa asta buna dar sper ca pana la 60 de kile. Nu vreau sa slabesc la fel de repede ca pana acu ca imi dau seama ca nu ar fi ok dar asa pana in mai - iunie ar fi perfect. Am fost f ocupata sapt asta si nu am facut sport dar o sa incep curand.
Dupa astea 2 sapt tin faza aia de mentinere si mai vreau sa fac o runda. As vrea sa mai intri Brianamica, povesteste-ne cum ai fost tu si ai slabit ca ti-am zis ca exemplele reale sunt cele care ma motiveaza.
pupici si astept sa scrieti mai des ce ati mai mancat cum ati mai preparat si chiar daca ati calcat un picutz stramb.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Carstea acum am vazut ca esti din Buzau. Si eudar is plecata de pe la 19 ani. Chiar weekendul asta merg akasa la mama.
Si din cate am citit si tu ca si mine pacienta nemultumita a lui Tutu.
Am vazut ca si pe rares l-a scos tot cu vacuum, cred ca are un fix foloseste vacuum ca sa nu piarda timp. La mine chiar nu a fost necesar pt ca travaliul a fost scurt si nu apucasem sa imping decat de cateva ori deci nu era nici un pericol doar ca e grabea el f tare. Sunt of topic da am citit acu postul tau la subiectul lui Kay si ....

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

[

Mergi la inceput

Iulenca, la noi a fost mai greu si nu-i reprocez faza cu vacuum.Am altele...oricum au trecut toate.Acum avem alte probleme e drept inerente.Ce mai mancam (si eu si el)cand ne ridicam in picioruse din astea.Cat are bebele tau?
Multumeim (si eu si mama )ca ne-ati primit .Abia astept sa ma fac iaar slaba

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!

Terminat ieri. Numai 2 kg pierdute. Regimul l-am tinut cu sfintenie. Peste 4 l de apa pe zi. Fitness la 2 zile. Si acum sunt un pic "batuta" pentru ca am exagerat cu sportul.

Nu disper, dar sunt un pic dezamagita. Probabil ca se intampla ceva. Am fost la medicul de familie sa imi dea si mie trimiteri pe ici pe colo si erau peste 20 de persoane in usa. Nu a vrut nici macar sa retina fisa copilului meu si sa o completeze pentru gradinita pentru ca aia au pierdut-o pe prima.
Mai las sa treaca perioada asta cu gripele si incerc sa ajung iar la medicul de familie, probabil ca este o problema medicala.

Carstea bun venit!
Felicitari Gabiu!

Va doresc sa aveti spor la slabit.

Mergi la inceput

Carstea, Maria are 1 an si jumatate. Noi acum suntem la faza de vorbit, dinti, olita. Si eu tot astept sa ma slabesc odata sa fiu iar bunutza dar mai am mult. Oricum pana acum nu am mai slabit asa de bine de cand am nascut. Deci sunt pe calea cea buna.

Eva poate fi o problema medicala sau pur si simplu salbesti mai greu. la mine ti-am spus ca se duc mai usor ca am de unde. Tu esti mult mai slaba dupa cate am vazut eu. Plus ca daca faci sport e posibil sa elimini grasimea si sa faci masa musculara care cantareste mai mult. Cel mai bie e sa te masori si sa vezi care e diferenta la cm.

MARIUKU PUI DE IULENKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Fetelor, m-as baga si eu la regimul asta. Insa nu pot sa respect ce trebuie sa mananc dimineata; o sa renunt la jumatatea de grefa si o sa pun pe paine o felie de branza. Oare o sa slabesc daca modific doar atat? Am vazut ca s-a slabit chiar daca au mai fost abateri.

Mergi la inceput

Fetelor eu sunt in perioada de pregatire a curei .De 3 zile mananc mai light ca sa zic asa fara paine dulciuri si mai putin.Parca am vazut ceva la cantar dar nu ma laud inca ,mai astept o zi sau doua.Sper sa incep regimul de la 80

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

carstea, ipearina - Bine ati venit! alaturi de noi.V-am trecut in listuta.
Sper sa slabiti atat cat va doriti. Spor la dieta!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput