Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am uitat sa scriu ca si eu am renuntat la lupta de orice fel, astept sa o vada D-zeu ce ne face noua, mie, fiului si nepotilor ei(ma refer la soacra aici)

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Beatrice, stiu de cevapcici dar mie nu mi se par la fel.Am facut odata dar parca sunt seci, aia romanesti sunt unsi :) mie asa imi plac sa ma ung pana la urechi LOL

Aaa, la noi au gust fratioare si lasa la ulei pe gratar de numa, ceva de groaza. Bine e o bunatate ca sa zic asa...

sarutmana de link. Superbeeee. sa caut sa vad daca au la noi, dar n-am vazut.. ma mai uit!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, Ema sa se ia de minuta cu Tudora! Exact astea maninca si Tudora, plus sache (adica inghetata). Toata lumea din Romania ma intreaba ce face sache? I-a innebunit pe toti cu sache si cu dulceata ei cind il pronunta. Si kichi (cu accentul pe i-ul final)... asta e ketchup-ul. In rest nu maninca mai nimic: carne de oricare, peste, legume (doar supa crema de broccoli o maninca), piine, mincaruri gatite de orice fel, paste. II dau supa cu brinza, lapte sau lapte cu cereale, iaurt si fructe, maninca fructe mai multe decit orice persoana adulta pe care o cunosc... practic cu asta traieste. Ar mai minca toata ziua crenwusti cu ketchup daca as lasa-o. De aceea m-au atras micii lui Beatrice, ca poate daca i-as face niste mici dintr-o carnita mai buna, eventual vita cu pui sau numai vita sau numai pui, cu condimente si cu ketchup, asa poate ar pune si ea gura pe carne. Are 12.3-12.5 kg si e atit de slabuta si maruntica, ca nici nu simti cind o iei in brate, e ca un fulg. Dar bine ca e sanatoasa, slava Domnului, nu am mai avut probleme cu ele in iarna asta... pina acum, sper sa ramina asa.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va pregatesc o suprizaaaaaa ca sa vedeti si voi ce fac eu de mai bine de o ora, daca voi nu mai ziceti nik p-aici...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Ia uitati si voi aici ce vremuri... fix acum 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, ce mai forfoteala atunci pe topicul nostru, ce vremuri. Tocmai ne agitam sa facem prima noastra intalnire
Si care a fost atunci aici , la Sheriff's. Mai exista locul acesta?
Meey ce tinere si frumoase eram Recunoasteti personajele?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Eu ma cert cu Sezatoarea... Adica rumeg, ca s-a terminat!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

ooooo ce surpriza placuta Gabitza! Chiar vroiam sa te rog sa imi mai dai o data linkul cu poze ca yahoo-ul s-a inkis de-atunci!

Nelia! Baga un link ca mie imi place sa citesc si dupa ce se termina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, am incercat sa dau de firul povesti, dar frate, aveti niste mesaje luuuungila sezatoatarea aia, de n-am stare si ochi buni la ora asta sa le citesc.
Pentru orice ai fi suparata de acolo, sper ca nu e grav si nu e ceva ireversibil. Ce mai face Lisandru? S-au obisnuit fetele cu el?

Andreea, tot acolo la photbucket este si albumul cu intalnirea noastra de gravidoase de la Pizza Hut.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Sa stiti ca erati schimbate! Infloritoare! Ce frumos cred ca a fost! Bravo ca ati reusit sa va intilniti. Dar eu oare unde eram in acea perioada, ca nu vad nici un mesaj de la mine!?!

Din pacate, pentru mine si una dintre fetele de acolo, se pare ca da... dar e poveste lunga. Lisandru, ce sa faca, sta in brate la mami. L-am pus 5 minute pe pat ca sa ma duc la baie si l-am luat de acolo plingind cu sughituri! Acum e suparat si se uita incruntat la mine. Fetele s-au obisnuit, dar acum am alta problema, trebuie sa le obisnuiesc pe ele una cu alta, ca se cearta tot timpul si se si bat... aia mica o croieste pe aia mare, aia mase se supara si ori o pune singura la punct, ori vine si o spune si aia mica se razbuna si iar o pocneste, pe ascuns... si tot asa.

Mergi la inceput