Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, Nelia eu cel putin eram tare schimbata. Eram mai salabaaaaaaaaaa

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stai linistita, ca nu esti singura care ai fost slaba, pling si eu cu tine. Si eu am scormonit in computer dupa una-alta, ca nu prea pot sa fac altceva cind il tin pe Lisandru in brate, de invatat neavind nici un chef. Si am gasit citeva www.dropshots.com/aurice#date/2003-12-24/19:30:54" target="_blank">poze de la Craciunul unde mos Craciun a fost surpriza, v-am povestit eu... Si de cind eram tinara si slaba, de la cununie si chiar intre primele doua sarcini. Sau cit de slaba eram cind avea Agata 3 ani... aici.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cautand ceva aiurea pe Dc am descoperit topicul nostru de acum 3 ani si m-am pus pe citit. Si citesc de cateva ore bune, acum am citit si sezatoarea nu am priceput eu exact de unde a iesit galceava dar eu zic sa nu te superi, Nelia. Eu sigur nu ma supar ca daca iei pauza la sezatoare o sa scrii mai mult la noi

Si uite asa am si uitat sa va povestesc cum a fost la teatru: nici urma de pupat! ce sa te pupi frate! ca am avut cele mai proaste locuri din sala, dupa ce ca au fost in ultimul rand au mai venit si in ultimele 2 minute inainte de a incepe spectacolul, cand inca mai trageam sperante desarte, niste matahale de nu mai vedeam aproape nimic. De unde faceam misto de Mihai ca n-o vrea sa le vada acum si bombeul de la pantofi actorilor, aproape ca nu le mai vedeam nici borul de la palarie E nici chiar asa, ca ne-am uitat printre matahale si am vazut aproape tot dar parca ne uitam printre uluci. Incredibil, cik nu se duce lumea la teatru! Nu ca sala de la comedie ar fi cine stie cat d emare, un rahatel de sala, dar oricum sa joci cu sala plina si inca sa se mai puna si scaune suplimentare printre randuri e ceva, zic eu.
Piesa nu a fost rea, am ras, nu pot sa zic ca am dat pe spate dar a fost ok. Vrem sa repetam figura cat de des posibil, mai ales ca acum stiu ca pot sa sun pentru rezervari si mai ales ca kinderii sunt in continuare bine mersi in berceni. Au mancat, au dormit, s-au jucat, sunt super bine iar eu stau de atatea ore pe net si tot mi se pare ca aud plans de copil sau cand ma duc in bucatarie tot imi vine sa-mi arunc un oki in dormitor sa vad ce face Gerogia
Da, acum ce parere aveti? Cum credeti ca este sa petreci o noapte fara copii, sa nu te trezesti pentru un biberon rapid la 2 si altul al 5, si sa iti dea trezirea la 8:30 pisica??? Nush frate ce a avut ca s-a pus pe un zgariat la usa noastra si un miorlait de-mi venea sa o lipesc pe un perete

Si gata ma duc s ama culc ca deja de atata net si pisiu mi se amesteca literele in fata okilor. BTW nu mai vad asa bine la distanta cum vedeam odata. Fac comparatie cu Mihai si el vede sa citeasca bine lucruri pe care eu nu le mai disting, nici macar nu vad ca-s litere.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Oana si Cornelia! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de fericire si bucurii. Imi cer scuze pentru intarzierea cu care fac urarile, dar nu am mai intrat de mult pe forum.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Iuliana, de asta nu mai ziceai tu nimic, ca era cu burtica la soare. Bravo voua! Va doresc o vacanta placuta si odihnitoare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

POZE FACUTE AZI DIMINEATA
Edit: am adaugat la albumul de ianuarie, primele trei le-ati mai vazut, urmatoarele sunt "prospaturi". Incarc acum si va pun si poze de la botezul de ieri.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gata, rectific, deci in pozele din linkul de mai sus gasiti poze de saptamana trecuta, poze facute ieri la botez si poze facute azi dimineata! Enjoy it!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani Oana si Cornelia!Scuze de intarziere.

Multumesc de intrebare Olga. Nu foarte bine. Tony are febra 40 de 7 zile. Am fost deja la 3 doctori. Dupa superficialitatea initiala de "mergeti acasa, e gripa, etc, nu antibiotic" unul s-a indurat sa-i faca analize. azi trebuie sa mergem sa vedem ce si cum ca ne-au sunat. Sunt foarte ingrijorata si nu am dormit de 7 nopti mai mult de 2-3 ore p noapte. Ne taram de obositi.

Nelia ti-am trimis PM referitor la sezatoare.

Laura, Elisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Adina le mananca pe paine prajita unsa cu unt...daca ar fi si sampanie langa ele deja ne-am ciocoi...
Delia este setata pe salamul Sinaia de la Cristim,tot un fel de salam uscat si crud...si evident tot gol...
Cat priveste mancatul nu prost ci foarte prost...si cu toate astea de unde are 18 kile nu-mi pot explica...ma chinuie si ma omoara cu anorexia asta a ei...nu are nici o motivatie organica...doar somatica ca mai nou isi roade si unghiile...

Cuscra mai este Sheriffs-ul acolo...l-am bunghit cand ne chinuiam sa iesim spre autostrada...
Trei ani...eheeee io ma gandesc ca mai am 3 luni si fii-mea face trei ani...cand dumnezeului au trecut naiba stie...
De-astea cu pisica am patit o mie...si daca nu-i pisica e ciocanul vecinului scapat intentionat pe gresie la 5 dimineatza...

Andra tot cu soacra te paruiesti?!Pana la urma vei ajunge sa faci ce-am facut si eu...cel mai destept cedeaza si doamne bine este ...nu am vazut-o de 3 ani...o fi murit naibii de-atunci...

Oana cum mai este Sofia?!

Olgutza din Canada ce motiv pertinent invoca medicii pentru gripa asta prelungita ?!

Monu voi unde sunteti?!

Plec in cautarea eternului si nelipsitului lapte pentru Delia...parca as locui la Cotu Vaii si nu ajung masinile cu marfa

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput