Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata, fetelor!!!

Va citesc zilnic, dar m-am lenevit rau la scris. Super treaba cu intalnirea, dar .... cu o ora mai devreme avem programata intalnirea cu bebelusa la echo morfofetala. Suntem asa de nerabdatori amandoi....
Cu cine ma mai inatlnesc vineri - la Diagnosis - in jurul orelor 16.30-17.00, ca am vazut ca "soreline de burtica" mai sunt prgramate vineri ?

Data viitoare vin cu siguranta la intalnire. Sa puneti ceva poze pe forum, va roooog!!!!!!!!

In rest, totul e OK. BB mic se misca in burtica, dar nu se simte cand pun mana. Nu-i plac urcatul scarilor si ridicatul brusc de pe scaun, poate si pentru faptul ca este plasat jos. Atuci il simt cel mai bine si seara, cand stau relaxata.

Voua v-a dat de facut alfa-fetoproteina sau asta se da numai la burtici peste 30 de ani? Care ar fi valorile normale?

Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'Neata burtici!
Sinteti inepuizabile fetelor, la cit vorbiti de mult cred ca o sa iese copiii niste vorbareti!!!!, pe mine m-ati dovedit, nu ma pot tine de voi si nu pot sa spun ca sint o tacuta!
Cloreta - am pierdut sirul saptaminilor....stiu ca um a fost 5 august si dpn este in jur de 12 mai si Capsuna si-a semnalat prezenta pe 15 decembrie...azi imi fac programare la medic, asa ca miine-poimiine o sa aflu si cite saptamini am exact!
Andreea - si eu daca as vrea sa ma intilnesc m-as intilni eu cu mine din gasca noastra!
Haai cu intilneala hotariti-va ca va prinde primavara... si abia astept sa vad pozulici.Eu sint sigura ca o sa va distrati excelent...mai nasol cred ca o sa fie cu vorbitul...ori o sa vorbiti toate deodata...ori o sa va inscrieti la cuvint...nu?
multe pupice si va tin pumnii sa va intilniti vineri cit mai multe

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aparat de fotografiat aduc eu sigur. Imi convine ora 18 si propus sa ramana batuta in cuie, ca sa ramana de dezbatut doar locatia. Vad ca s-au strins 11 burtici pina acum. Este posibil sa incapem atitea la Pizza Hut la Universitate? Mie la fel imi covine oricare din locatii.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

'neatza

fetelor, ce matinale sunteti.

eu votez pentru unirea la orele 18.

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Vreeaaaauu si euuu....dar din pacate nu pot sa vin la Bucuresti. Dar, pentru ca suntem destule fete din Constanta- cred ca 5? nu putem face o inalnire la noi in oras? Ce spuneti, viitoare mamici de Constanta?
Azi ma inalnesc si eu cu printesa mea. Abia astept sa vad ce face. Si o iau si pe mama cu mine, ca n-a vazut in viata ei un eco si nu isi imagineaza cum se poate vedea bb asa bine pe ecran. Va dati seama...o sa fim 3 generatii!!
Vroiam sa va intreb daca voi aveti vise ciudate. Eu am tot felul de cosmaruri care nu ma lasa sa ma odihnesc cum trebuie, legate de sarcina, de copil...ufff...nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Voi treceti prin asta?

O zi frumoasa!

Mygirl si Alexandra (22sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, si eu votez pentru Unirea (KFC sau MC), ora 18.00.
Aduc aparat foto.
De recunoscut ma recunoasteti dupa poza, voi tine si aparatul foto la vedere.
Just in case: 0722 561 191

Daca sunt cu haina pe mine nici la mine nu se vede burtica.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Aurasa, daca pleci de la Diagnosis la 17.30 ai timp sa ajungi la intalnire.
Oricum si daca intarzii nu-i nimic, ca nu plecam dupa 15 min.

Eu lucrez chiar langa clinica si plec tot cam atunci.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Gata , m-am hotarat - e prea emotionant si inedit ca sa lipsesc .
Vin si eu , chit daca numai pentru o poza !
Dupa cum v-am spus am programare la CMU pe 14 , insa am uitat ora - oricum dupa ora 19.
Deci mi-ar veni mai usor la Unirea .

Era sa uit : SIZE 93 http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=/c7b9&.src=ph

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata burtici,
Tot nu v-ati hotarat cu intalnirea? Nu va faceti griji de aparate foto ca avem si noi............sper din tot sufletul sa nu intervina altceva si sa ajung. Mie imi convine ora si votez pentru Romana sau Universitate.
Burticile din strainatate, de peste mari si tari, sa nu fie suparate pe noi ca ne intalnim............o sa vada pozele cu siguranta.
New Mami cred ca toate am vrea sa venim in Canada asa ca nu mai face invitatii ca o sa te trezesti cu burticile la usa si ce te faci?
Cum e vremea la voi ca am auzit ca e un frigggg..barrrrrrrrr ceva de genul -30 de grade?
Ruxel ai facut eco? Nu ai mai zis nimic sau nu am fost eu atenta.
Red Rose iti tin pumnii si te asteptam cu detalii.
Criss si 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

In sfarsit mai intru si eu pe aici. pana ieri am avut auditul anului 2004 si nu am putut misca nimic. Si acum sunt tare ocupata, dar am mai apucat sa citesc cate ceva din ceea ce ati scris. Maaaaaaaaaama, dar ce rapid scrieti. Bravo!

Gabitza, eu eram aia cu Sanador si cu Meclea. Eram hotarata sa il iert si sa ma duc din nou pe la 26 de saptamani sa vada care e treaba cu septul interatrial, dar acum ca ti-a zis si tie la fel ma gandesc ca e doar o smecherie ca sa te faca sa te mai duci inca o data. Ma gandesc sa ma duc in alta parte. Mai vad eu pana atunci (inceput de februarie).

Din pacate eu nu pot veni vineri la intalnire, desi mi-ar fi placut sa ne intalnim. Deja avem alte planuri pt seara respectiva.

Mie imi merge destul de bine. Burta creste, puiul misca de zici ca sunt in luna a 7-a. Problema este ca mi se intareste burta destul de des si ieri m-a si durut. Vad ca trece cu No Spa, dar am inceput acum sa iau (la recomandarea dr) si MangeB6. Sa vedem.

Cam atat pt moment,ca mai trrebuie sa si muncesc. Dar promit ca incerc sa intru mai des de aici inainte.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput