Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

fetelor, io pot sa va anuntz maine daca reusesc sa vin???? adika maine, joi, nu i prea tarziu?? in principiu ar trebui sa pot sa ajung.. dar ca sa nu scot vreun porumbel , mai bine va spun maine, ar fi marfa daca ne am vedea toate !! in orice caz , cum a spus si Mickyyy , parca, burtika mea nu se vede deocamdata... asha ca stabilitzi un loc de intilnire, si poate lasa una dintre voi un nr. de mobil , ca io sint cam cu capu' cine stie ce pricep, voi stabiliti universitate, si parca ma vad pe la unirea cum orbecai sa va gasesc... deci , ptr. fetele cu capu'-n nori, stabiliti locul exact, si un nr. de contact , sa nu ne ratacim !

Crissi, 19+

crissi

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ceva
voi mai luati acid folic?? ca io am incetat sa mai iau de prin saptamina 17, iar doctoru' zice ca ar trebui sa incep sa iau materna cu seleniu.... am o retinere daca sa iau sau nu, ca am auzit ca ingrasa exagerat.... ia spunetzi mi de voi, ce mai luati sau daca luati ceva...dint toate astea..
Pupici, la burtici!

crissi

Mergi la inceput

ce va ziceam ca sint cu capu'-n nori?? am mai uitat sa va spun ca azi , cu noaptea n cap am fost sa ma vampirizeze iar doctoru' de familion, cika, analize ptr. trimestru' doi, doar ca nu mi a mai luat 9 fiole de sange, ca data trecuta, acum zice ca repetam doar calcemie, siderimie, hemoleucograma, si nu mai stiu ce, plus 2 borcanele cu pipi... io am impresia ca le vinde...ca intotdeauna zice ca luam putin, putin sange, si ma lasa lata, fara culoare in obraji..., si cika, citez: " hai sa vedem cit fier ti a halit bebeul"..., in orice caz , m am si cintarit tot azi, m a cam certat ca e totusi cam putin doar 2 kg, in aproape 20 de saptamini de sarcina, dar tot dr. zice ca am tot timpu' sa devin balena ucigasa.. asha ca nu mi mai fac probleme ca nu se vede burtica sau ca nu m am ingrasat ... mai e timp destul...

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Salut si neata!
Crissi eu, desi n-am luat asa ceva adica Materna cu seleniu am un feeling f. puternic ca ingrasa, pentru ca toata lumea care a luat a pus f. mult in perioada cu aceste vitamine.
Eu iau Complex B care are si acid folig 400 de unitati din-acelea de care ne trebuie noua, vitamina A, E, D2 si C, Calciu si magneziu. Cu astea din urma sunt la limita de jos si nu vreau sa raman fara dinti...
Eu m-am ingrasat numai un kg de la inceputul lui decembrie pana acum, ceea ce e satisfacator, avand in vedere ca au fost sarbatorile. Sincer, nu cred ca e f. sanatos sa pun 25 kg in sarcina, eu oricum sunt grea de felul meu , poate ca vreo 15-16 ajung.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Andeea , am mai auzit pareri asemanatoare despre materna cu seleniu... si intradevar nici io nu mi am propus sa ma ingras tare, din contra , tind seama ca am plecat in sarcina cu 64 de kg, la 1, 75, iar acum , la 20 de saptamini am 66, 5, consider ca am trecut de primu' trimestru ' cu brio la capitolul kilograme... deja imi fac socotelile in sensu' ca daca mai iau 10 pina in iunie , cind nasc, mi se pare OK... chiar bine... adika in total vreo 12-13 kg...
Mai traim si mai vedem, pina atunci!!

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eu cred ca am inceput sa o iau razna....de la sarcina. V-am spus ca am tot felul de vise urate. De cateva zile ma macina gandul ca eu nu mi-am facut analizele ptr zoonoze, asa cum v-ati facut majoritatea din voi - toxo, listeria..., cu toate ca am crescut cu matza in casa, care acum e la mama. Le-am spus acest lucru si med. de familie si ginecolog, dar mi-au spus ca nu e necesar?!!! Si eu, stramtorata putin cu banii, ocupata cu mutatul la casa noua, nu le-am facut. Si acum am mustrari de constiinta pe tema asta. Daca le fac acum , la 22 saptamani, mai au vreo relevanta? Mai are rost sa le fac acum, nu e prea tarziu?
Trebuie sa va spun ca ma simt excelent, n-am avut probleme cu sanatatea nici inainte si nici in timpul sarcinii...doar cu capul cred ca stau mai rau acum....imi vine sa ma dau cu el de pereti
Bebelusa mea cred ca ma simte agitata ca imi tot da coate si picioruse ca sa-mi revin.
Va pup pe toate

Mygirl si Alexandra (22sapt+)

Mergi la inceput

mygirl, lasa , nu ti mai face atitea griji, ca in general daca nu ai anticorpi ptr. toxoplasmoza in corp si ai contactat parazitu' medicii spun ca in 98% din cazuri se pierde sarcina prin avort spontan.. asha ca pina acum ar fi trebuit sa ai vreun semn ... asta una, dar mai tine seama si de faptu' ca foarte putine pisici au parazitul in corp , iar acelea sint din cele ce umbla pe afara...
io am avut pisici , le am dat, am facut toate analizele, mi au iesit negative... le am repetat... acum am mustrari de constiinta ca mi am dat pisicii..., in fine, mai am rotwaileritza... dar ea sta in curte.. iar despre restu' , listeria, sau altele.. poti sa le faci si acum, nu i tarziu.. io azi am facut rubeola.. ca ramasese nefacuta din primul set de analize...
pupici..

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la mine. Hai sa reiau, sa vedem daca am inteles bine si daca nu cumva mi-a scapat ceva:

VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de .
Ora: 18.00
Locatia : Unirea sau Universitate(?)
S-au inscris pe lista pana acum: Androix, crissu, andutzy, gabitzam, simonaeus, Cloreta, Mickyyy, mikka, sperantza nu moare, red rose, andreea.a, nefertari, crissi(?)

Am modificat ora (oricum nu cred sa vina cineva fix la ora respectiva, asa ca probabil va fi un interval de 15-20 minute pana ne vom aduna cu toate)
N-am apucat sa contorizez voturile pentru locatie insa vad ca majoritatea au fost pentru Universitate, cateva pentru Uniri si parca unul pentru Romana.
Deja ne-am inmultit considerabil asa ca o sa avem nevoie de mult "spatiu", poate n-ar strica sa ne gandim la o locatie mai mare decat un Mc sau un KFC (va fi greu sa gasim 2 mese libere apropiate si sa le unim, mai ales la ora aia).
Eu am sediul firmei pe la Unirii prin spate, langa pizzeria Acapulco, ma gandeam ca totusi de ceva de genul asta avem noi nevoie (n-am fost niciodata la pizzeria asta ca sa stiu ce preturi si ce produse au ca sa v-o recomand, zic doar de genul de local).
La un Mc sau KFC lumea vine, serveste ceva si pleaca....nu sta la taclale cu orele!
Imi dau si eu cu parerea. Mai astept si de la voi idei.

Si gata cu atata oraganizare....am fugit la munca!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Cu brio, zici...
Ai scapat f. ieftin cu 2 kg, pana acum, e super. Vorbeste cu medicul tau sa nu il apuce excesul de zel si sa-ti dea tot felul de chestii numai de amorul artei.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Pai, Andreea, banuiesc ca din cauza asta mi a prescris Materna cu seleniu, ca m am urcat pe cintar , dr. avea fisa in mana, a vazut 66, 5, in fisa scria, lunaI= 64 kg, si a belit ochii mari, a zis, doar doua kile jumate? si a decretat: "Materna cu seleniu..!una pe zi, de maine!."..

crissi

Mergi la inceput