Mamici de mai-iunie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Eu am luat acid folic pana la 3.5 luni.
Materna cu seleniu am luat de 2 ori (2-3 luni si 3.5 - 4.5 luni).
Acum iau doar Maltofer.

Sunt in sapt. 23 si am luat cam 7 kg., din care 2 in ultima luna.

Analize a spus doctora de fam. ca mai imi face la inceputul lunii a7-a.

Despre intalnire, eu mi-am dat deja nr. de tel. De obicei sunt punctuala si oricum de la 5 cand termin am timp suficient sa ajung, puteti suna la mine .

Mai ramane sa stabilim locul.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

am venit de la echo si este totul ok. I-a masurat DBP si femurul si se incadreaza la varsta sarcinii. Coloana este ok, miscari fetale...din plin !!!! Activitate cardiaca normala....totul ok. Sunt tare bucuroasa.

Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Crissi eu nu am luat nici acid folic si deocamdata nu iau nici vitamine pentru ca nu mi-a recomandat medicul inca.
Materna a luat o vecina de-a mea care intr-adevar s-a ingrasat de la ele dar ea spunea ca-i face bine lu'bebe.......asa ca nu stiu ce sa zic.
Oricum 2 kg pana acum la tine e totusi putin si poate de aceea ti-a dat vitamine.
Iar despre analize asa stiu si eu ca se mai repeta cel putin urina si hematograma.
Mickyy te-ai programat la eco? Ai mai fost la Radoi?
Eu am fost saptamana trecuta cu o prietena si erau doua burtici la el, asteptau sa intre in cabinet.
Criss si

Mergi la inceput

Ruxel, felicitari pt. bebe.
Nu ne-ai spus ce carucior tb. adaugat la lista.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, la Radoi am fost inainte de Craciun, nu stiu cand voi mai merge, iar eco voi face sambata asta! Abia astept!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel ma bucur mult pentru tine....asta a fost ecografia morfologica nu? Zi mai multe povesteste......unde ai facut-o? cat a costat? tati ce-a zis a fost bucuros? Asta daca vrei bineanteles.........sper ca nu te superi pe mine ca intreb!
Criss si 18 saptamani+

Mergi la inceput

Ruxel, felicitari pt. bebe.
Nu ne-ai spus ce carucior tb. adaugat la lista.

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetelor,eu iau vitamine pentru ca nu am chef sa ramin cu ceva carente,chiar daca m-am ingrasat 13 kg nu imi pasa.Am sa le iau si dupa ce nasc pe toata perioada de alaptare.Eu consider ca e mai bine asa decit sa ma trezesc fara dinti in gura sau alte lipsuri.

O zi buna la toate

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Mellisa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Chiar ca nu mai pot tine pasul cu voi.

Mygirl, sambata se organizeaza intalnire cu mamicile din Constanta. Poate ajung si eu. Afli date la subiectul de la prieteni dintotdeauna. Imi surade si ideea unei intalniri cu burtici de mai-iunie. Poate se concretizeaza ceva: ce ziceti Loreen, Ada 74, Ile 2003? parca si voi erati din Constanta. Eu ma misc mai greu, ca nu stau in oras, dar daca stabiliti ceva, incerc sa ajung.

felicitari mamicilor care si-au vazut de curand bb-ii la eco. Nu eram eu cea cu eco la Sanador. Dar clar mi se pare smecherie faza cu "nu se vede inca... veniti peste .... sapt.". Stati linistite.

Vitaminele cred ca ingrasa, de fapt, cred ca fac pofta de mancare. Eu m-am ingrasat in perioada in care am luat, sarcina trecuta. Acum nu iau decat fier. Oricum am pus f. mult pe mine. O sa repet si eu analizele in curand, sa vedem ce "lipsuri" mai am.

Mygirl, pt. linistea ta poti sa iti faci si acum toxoplasma. Nu cred sa ai motive sa te ingrijorezi. Si eu am pisica de cand ma stiu si analizele au fost negative. Am si eu un "fix" cu listeria pe care nu am repetat-o dupa ce am ramas insarcinata, dar pt. ca am facut atatea alte analize, nu mi-a mai venit sa ma intep inca o data.

Pupici
Cornelia (23 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mickyyy, Acapulco e chiar locul potrivit. Eu am mers de mai multe ori acolo, pizza este bunutza spre buna, preturile sunt rezonabile, nu ne ruinam si loc este destul sa unim mese. Mai ramane totusi, fiind vineri dupa amiza, sa dam un telefon sa facem chiar o rezervare sa nu ne trezim ca nu gasim loc. Ce ziceti, va place Acapulco? A mai fost cineva? In concluzie votez si eu cu Unirii, la pizzeria Acapulco (unde au o inghetata mortala, as putea sa adaug ) vineri , ora 18:00.

Eu iau si acum acid folic sub forma de Bio Marin Plus care contine: B12, ulei de peste si acid folic. Din cate am vazut io de fapt uleiul ala de peste imi trebuie mie pentru arterele alea uterine cu tensiunea crescuta. Am uitat sa va zic ca iau si Magne B6 care face parte tot din tratamentul pentru artere. Ba si de cand iau magne B6 am o pofta de mancare ma trezesc noaptea si devalizez frigiderul O sa ma fac cat China, eu oricum sunt grasa de felul meu...

Andreea 22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput