Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

beatrice, ma inebunesc pozele tale culinare!!!

ioana, lucas, merci pt raspunsurile legate de soacra. am reusit sa ma detasez in urma vacantei. ioana, nu-i vorba de cine da si cine nu. am avut noroc ca ai mei au putut sa ajute, dar chiar mama mea ma roaga in ultima vreme sa nu le mai spunem celorlalti cand ea face ceva pt noi. cred ca n-am fost eu prea explicita. noi le-am spus in fata ca nu vrem nimic de la ei, am cerut doar sa faca un credit mai mare ca sa putem sa primim si noi niste bani, DAR SA NE PLATIM RATELE ODATA CU EI. la un moment dat socrul a zis sa nu mai platim ratele , ci sa le dam banii cand vom avea, peste cativa ani, iar soacra a zis ca ea divorteaza in aceste conditii. aici este problema...in fine, a trecut. lucas, stiu ca ei vor regreta...iar eu fac ce ai facut si tu....e cel mai bine asa. multumesc!

ioana, sanatate anei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Beatrice, stiu de cevapcici dar mie nu mi se par la fel.Am facut odata dar parca sunt seci, aia romanesti sunt unsi :) mie asa imi plac sa ma ung pana la urechi LOL

Casuta, e de la Step 2 http://www.step2.com/ .Au produse super dar datorita marimii nu le livreaza la adrese militare asa ca nu stiu daca livreaza international.Daca aveti Toy R Us ar trebui sa aibe casele astea.Noi am luat-o de la baza, am comandat-o in Octombrie pt craciun si a ajuns abia ieri...
Nu e foarte mare desi in poze arata imensa, ar incapea si in apartamente mai maricele, in nici un caz in ap ca al mamei de 21 de metri patrati.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

in stilul care ma caracterizeaza eu sunt la munca...constiinta tu-i mama ei...cand s-a dat liber la minister eu eram in concediu si acuma ar fi trebuit sa stau acasa...
in schimb le-am lasat pe astea mici home alone...pana acuma pare totul ok...da io stiu ...Bianca e ca o closca dupa sor-sa...

Lucas nu-mi spune de romanii in Bulgaria ca mor...eu odata am fost si m-am jurat ca nu mai merg,odata ca bulgarii sunt foarte imputiti si jegosi caractericeste vorbind,si apoi din cauza noastra care suntem asa cum suntem si ne meritam pe undeva soarta

Cuscra si io m-am reprofilat pe instalat sisteme ...am instalat vista de vreo ori si acuma sunt experta...mai ales ca asta isi cauta singur driverele
Acuma ma lupt cu sistemul de la Apple ... este absolut superb...daca l-as intelege

Adriana il inteleg pe sotul tau perfect ...eu am un Iphone si este o bijuterie ...ma uita la el ca la usi straine ca pentru europa sistemul Apple este total inaccesibil ....

oare e ceva rau ca delia mananca icre negre in draci?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poa' sa-i vina nitica greata, altfel nu cred sa i se faca rau Deliei.
Dar nu pot sa nu remarc ce gurmanda rafinata este de mica

Fetele, si eu la servici azi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza o fi rafinata ca tac-su ca eu nu suport smoala aia din borcan...rau nu i se face ca mananca ca sparta ,dar numai din alea

Ma intrebati ce cautasem la Capitala...o mica si scurta misiune,dar impresiile legate de Bucuresti sunt mult mai execrabile,dar nu mi le-am expus in ideea sa nu jignesc locatarii carora chiar le place bucurestiul...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sa intru si eu in rand cu lumea, si eu sunt prezenta la munci...

Mergi la inceput

Olgutza din America eram datoare la tine cu raspunsul legat de jucarii...exact cum am preconizat ....bucuria mea a fost mai mare decat a ei...eu si acuma stau si le bibilesc dar ea nu are nici o apasare pe viatza asta.
Spuneai de Maya ca este atrasa de Mircea... este foarte firesc , odata pentru ca el nu este interdictiv in egala masura ca si tine,probabil cand iei masuri el nu le sustine in totalitate...apoi este atractia dintre el...pe tine te "pedepseste" pe considerentul ca el e bun si tu esti rea ...dar daca ai disparea din viatza ei pentru o secunda ar suferi cumplit.
Eu am doua si cand erau mici se uitau la taica-su ca la o icoana...acuma Bianca este lesinata dupa mine si se duce la Paul numai cand are nevoie de ceva material ca are acceptul lui in totalitate...iar Delia doar cand o cert eu si nu este sor-sa prin preajma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Neata!
dragelor, la voi fetitele sunt innebunite dupa tatici, e firesc, curand se instaleaza si complexul lui Oedip care exact asta presupune, atractie fata de parintele de sex opus si respingerea celui de acelasi sex. Dar ce ma fac eu ca Dragos e innebunit dupa taica-su si cand e el de fata ma respinge pe fata? E adevarat ca eu sunt muuult mai severa decat taica-sau, dar si cand e vorba de ascultare, tot de el asculta mult mai bine, e suficient doar sa ridice vocea la el putinel.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Loreen, eu una cred ca deja pot sa manance cam orice astia mici, doar ca mancarurile mai grele ar trebui sa fie in cantitati mai mici. Cum le mananca, pe paine? Fii-mea a facut pasiune pt salamul de Sibiu, din pacate. Ii tai feliile foarte subtiri, ca sa nu i se faca rau. Din nefericire nu-l mananca pe paine, ci doar gol. Nu mai cumpar ca sa nu mai am sa-i dau si am rezolvat problema. Ema deshide frigiderul si se urca pe scaunel ca sa vada tot ce este in frigider, asa ca nu mai pot tine mai nimic nepermis in casa...:)

Apropos de mancare, pe cat de bine a mancat pana la 2 ani, acum nu-i mai place mai nimic. Doar supe, lactate, cereale si fructe mai vrea. Manca musaca, manca spanac, manca conopida, peste, piure cu carnita, budinci. Nu mai vrea sa auda de nimic. Daca ar putea sa traiasca cu lapte si cereale si supa cu galuste ar fi cea mai fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, asa suntem noi cu iaurturile Danonino pe care deja le suspectez ca ar contine ceva atractanti in ele ca de prima oara cand a mancat unul, a devenit dependent. N-e rugat si 2 ore o data sa-i dam. Si tot asa, isi cauta in frigider. eu nu-i luasem niciodata, dar o data a insistat sa ia unul din mega image si atat ne-a fost!
PS: imi pare rau ca nu am apucat sa-ti scriu si eu atunci la problema cu socrii, si eu trec printtr-o faza destul de nasoala cu soacra-mea, sper sa am timp sa intru in detalii zilele astea sa va pot spune ce a fost in stare socrella mea sa scoata din ea.

Sunt pe graba ca trebuie sa plec la botezul fetitei nasilor lui Dragos. Si ei au facut al doilea bebe, insa lor le-a iesit schiema sa faca pereche si acum fettia deja are 3 luni si jumatate.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput