Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxali spune:
Andries mie nu mi-au spus nimic la primul cum se face trecerea de la o formula la alta.
Rox de ce nu-i pui dimineta in laltic un pic de biscuiti sau cereale cum zici.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
tomasa spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Luy, se incepe dupa ce implineste 6 luni, dar poti si mai devreme daca ti se pare ca ar fi pregatita sau ca nu se mai satura. In principiu dupa 5 luni e ok oricand, bb e preagtit sa digere si altceva decat lapte. Vezi ca schema dr. Culcer pe care a scris-o Amironeanu am pus-o si eu pe mailul comun.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sim_stoian spune:
Rox, Syberia e aventura, mergi cu un tren prin Siberia si te opresti sa cauti indicii, sa rezolvi mistere. Si sa stii ca nu ma dezamagesti, doar ai zis de mai mult timp ca o sa incepi pe la 4 luni si ceva. Si apoi, asa cum am mai spus, fiecare face asa cum considera ca e mai bine. Nu cred ca vreo mama doreste altceva decat binele copilului.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Tomasa, la asta ma gandesc si eu, ca o sa am de munca o gramada pentru 3 lingurite de mancare. Am vorbit si cu socrii sa imi puna separat pieptul de la gaina cand ne trimit incepand din februarie ca sa il am pentru Stefan cand o sa incep sa ii dau si carnita. Vreau sa ii dau doar pasare de tara macar pana la un an. Eu ma gandesc sa incep pe la mijlocul lui februarie.
Povestioare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by diwana
Yaya, si eu vreau dans dintr-ala. Sa ne explici cu lux de amanunte, ca poate facem si noi pe cont propriu, hi, hi.
Devylla, bunicu' lui Rares m-a pus sa cer adresa mogaldetei tale
Betty, eu chiar nu-l aspir des, ma gandeam ca poate gresesc ca fac asa si ca ar trebui sa insist mai mult. Deci e bine sa nu aspir mai des. Thanks
Diwana si pitic Rares
aspiratu cu batista bebelusului e ok si poti sa o faci de cate ori vrei, dar aspiratul in spital e mai cu problema....oricum daca nu respira bine trebuie sa mergi la spital sa ti-l aspire
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tomasa spune:
Sim, ar fi extraordinar daca ai putea sa ii dai numai carne si oua de tara, macar pana la 1 an. Ce gasim noi in magazine nici nu se compara cu alea de tara, nici ca proprietati nutritive nici ca gust si mai sunt si pline de hormoni...ufff! Din pacate eu nu asa o sursa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
betty78 spune:
Unde sunt pozele de Marunzika?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Tomasa, cu carnea cred ca ma descurc. Nu stiu daca o sa reusesc si cu ouale, depinde de gaini daca binevoiesc sa se oua . De obicei primavara si vara nu e problema, dar cine stie. Legume nu am de unde sa iau de la tara in februarie, dar o sa ma duc la piata si caut.
Povestioare
aniast72 spune:
Buna dimineata pe dupa amiaza...iar suntem lenesi si astazi dar mai bine cu mucutzii din nasuc. I-am descoperit si in kk de azi dimineata, deci Vladi ii mananca cu succes. Eu ii pun cam cate 1 ml in fiecare nara cu seringa.
Din data de 3 ianuarie ii dau si fier, 6 picaturi/zi, la indicatiile dr.
Inca de anul trecut, de pe 30 dec incearca sa se ridice in funic si face mare taraboi cand nu reuseste. (de cele mai multe ori). In schimb, cand il ajut si facem putina miscare, Vladi rade de mama focului, o adevarata placere.
Nu mai stiu cine intreba ce sa faca cu bb daca lacrimeaza, rodicamaries parca. Si Vladi are aceesi problema la ochiul drept, dr mi-a spus sa-i fac un masaj pe nasuc in lateral, pentru ca sunt canalele lacrimale infundate.
Andries, ce vecinii de treaba ai, stima si respectul pentru ei.
kriss79, multumim pentru urarile de 4 lunite, am remarcat ca ai fost singura care ti-ai adus aminte, mi-a lipsit prezenta mamicii luy care are un stil aparte de a face aceste urari.
amironeanu, eu folosesc Huggies, mi se par mult mai bune decat Pampers.
Sim, ziceai ca iti cade parul...eu am facut tratamentul Annisiei, cu ulei de ricin, vit A si ulei de masline. E o scarbosenie miraculoasa, acum sunt cu el in par. Trebuie stat 2 ore dar are super efect. Eu il fac cam la 5-6 zile.
prisi, si la mine e casa plina de par. I-am gasit pana si lui Vladi in scutec cate un fir... Incearca si tu ce am scris mai sus, se merita.
myral, eu am combinat uleiurile cantitati egale, cam cate 20 ml din fiecare. Ulei de ricin gasesti la farmacie.
bebeka, fii selectiva chiar si cu sfaturile dr. Mie medicul de familie mi-a spus ca la 3 luni jumate sa incep cu suc de portocale...evident ca n-am ascultat-o, voi incepe diversificarea la exact 6 luni.
tomasa, si eu iau Elevit si acid folic dar tot imi cade parul cu pumnii...
Teo, mai citeste la bulgarasi si globulete si, cand se vor plange de colici si alte cele, strecoara-le ca diversificarea se face la 6 luni.
Ma duc sa-mi spal uleiul din cap si revin.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Ma duc sa-mi spal uleiul din cap si revin.
De pe cap, am vrut sa spun.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)